Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
dievcata, nechcete sa pridat do temy o sladkostiach?
dneska:
R: 4 mini pagaciky, 1 nugatovy mini croissant
D: 3 slivky
O: zapekane kuracie prsia s broskynami a syrom+3kopceky ryze, 1 palacinky s dzemom
V: slepacia polievka, 2 Knackebroty s maslom, 2 platky syra, cesnak
V2: 2PL ovs. vlociek s medom a mliekom
maarissaa,
urcite si tu zmrzku a Milu vypotila na konikoch :D je to dobry sport, aj ja by som si chcela zajazdit.. Ja si zmrzlinku doprajem kazdy den skoro. teraz sice nemozem lebo ma boli hrdlo, ale ked vyzdraviem uz ma tam caka orieskovaaa :))
ahojte,tak som naspať:)
silvus,to mi je ľúto,že to až takto zle dopadlo...Len najhoršie je naozaj to,že si to ani neuvedomujeme,čo všetko sa nám môže ľahko stať.A uvedomíme sa až vtedy,keď je už neskoro...Ako vravíš,presne aj ja by som mala radšej sto kíl,ako toto trápenie a temné bludisko namiesto normálneho života.Ale naozaj skús viac pridať do jedálnička,viem,že to nieje ľahké,ale Kamoska má pravdu-môžu prísť ešte oveľa horšie a závažnejšie zdrav.problémy ako sú zuby...
MaariSSa,myslím,že toto fórum fakt pomáha...Aj mne,keď viem,že je tu niekto s podobnými problémami a niesom sama jediná na svete.Proste že sa tu vykecáme niekomu,kto tomu všetkému chápe,lebo nikto nás nemôže pochopiť,iba ten,kto si tým sám prešiel a vie,o čom to všetko je...
jedáln.včera:
R:Activia čučoriedková+banán,ovocno-bylinkový čaj
D:100%pomarančová šťava(2,5dcl)
O:celozrnné špagety s bielym jogurtom(120g)a zeleninou(strúh.mrkva,cherry paradajky,paprika)
Ol:jogurtový nápoj jablko-kiwi(330g)+banán a jablko
V:jablkové obilninové piškóty+banán a jogurtové mlieko broskyňa-maracuja(350ml)
V2:jahodový tvaroh(135g),jahody,banán a cereálna tyčinka+sójové mlieko(350ml)
+cez deň:2,5l Rajec,1,5l 50%pomar.džús,3dcl čaj
tak ja dnes zatial, moj gastro lekar mi dal nejake lieky, tre mam uzivat pred jedlom, aby mi skor to jedlo stravilo a pocitovala som hlad a viac jedla a tak by som mala aj pribrat, uvidime
R-nic
OBED- varecha a pol gulasu +1krajec chleba
a teraz si davam trocha svieckovej +2 knedliky
Takze ja dnes zatial :
R - ovocny probioticky jogurt 200g, lanove semeno, kava s mliekom
D - kava s mliekom, zeleny caj
O - lokse, zmrlina, 2keksy bebe dobre rano kakaove
Ol - bude kava s mliekom
V - nieco lahke, bud melon alebo jogurt
R: ovsaky s kokosom, hrozienkami, psylliom, lanovymi semenami, skoricou, jahodami a ceresnami s bielym domacim jogurtom
D: jablko, 2 broskyne
O: hribova polievka s treskou, trhance s jahodovym pyre
Ol: biely jogurt, zmrzka
V: paradajkovo-uhorkovy salat so syrom fittaki a tmavym chlebom
Silvi, je mi velmi luto, co mas s tymi zubami, ale ani to ta nenakoplo k tomu chciet sa vyliecit? lebo takymto stravovanim si casom privodis len dalsie zdravotne problemy a potom to uz nebude "len" o tych zuboch...
R: pol celozrneho rozka a 2cherry paradajky
O:2kusky pizze
V:biela activia
V2:jeden platok chleba a syr
maarissaa
mas pravdu aj mne pomaha popisat si trocha s babami ktore si tym prechadzaju vieme sa navzajom lepsie pochopit , ja aj ked navstevujem psychologicku tak moze byt studovana a neviem co vsetko ale nikdy sa nevzije do mojej koze nikdy presne nepochopi ako sa citim
teraz si mi s tou zmrzlinou az splavila chutky :D
Silvus28 - s tymi zubami ti teda nezavidim, a uprimne mi je to luto...to je jasne, ze to je z toho vracania, lebo tie kyseliny zaludocne ti postupne uplne rozozrali sklovinu...v tvojom pripade, by som si ich naozaj nechala vytrhnut vsetky a dat tu protezu. Naco sa takto trapit, proste poved dr.ze ich chces von vsetky a aspon ti to spravi hned a zaraz a nebudes furt chodit k nej. Nie je to hanba, to ti ani nebude vidno a zvyknes si na to rychlo, kamoska ma 23rokov a tiez uz nema ani jeden svoj zub, neboj. A inak, ty si uz vyliecena co sa PPP tyka? lebo tvoj jedalnicek sa mi zda fakt ze drasticky, len jogurty, kava, sem tam cosi ine, ved to je uplny minimum kalorii, mala by si podla mna pridat, myslim to v dobrom. Inak ja dnes :
R - nizkotucny ovocny jogurt, lanove semeno
D - dve kavy s mliekom
O - celozrnna hrianka natreta nizkotucnym syrokremom, 5platkov syra, trocha zmrzliny s kakaom
Ol - par gumennych cukrikov, zeleny caj
V - celozrnna hrianka so syrom, doboska Mila
Dnes som to aspon objemovo neprehnala, aj ked sa na seba hnevam ze sa mi nechcelo varit a bola som v podstate len na suchom, namiesto tej evcernej hrianky a dobosky som si mala spravit napr. rizoto, bola by som sytejsia a aj by to malo isto menej kcal, no co uz. Bola som jazdit na konikoch, tak snad som tu zmrzku a Milu vypotila :-)
Inak baby, vsetky co ste tu, musim povedat ze tych par dni co tu prispievam, je mi lepsie...mam lepsi pocit, ked viem ze nie som sama s takymito problemami...a mam aj menej chut sa prejedat, ked viem, ze potom sem pojdem a budem sa musiet priznat :-D tak sa snazim drzat neprejedat a zaroven nehladovat, to je dobre vsak? :-) pekny vecer vsetkym