Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

Annyi

silvus28
najhorsie ze sme sa uvedomili az ked prisli zdravotne problemy mali sme to zastavit uz skor ale je to hrozne tazke musime sa snazit dalej , pises ze by si teraz mala aj 100 kil asi tak ja keby som vedela co vsetko ma caka tak nikdy by ma ani nenapdlo drzat nejaku dietu vsetko to zacne tak nevinne a vidis ako to skonci , keby sa dal vratit cas :D

silvus28

preboha baby, nevracajte!!! mne sa to vypomstilo, lebo asi prídem o zuby... odchádzajú mi všetky zuby, pred týždňom mi robili na chirurgii resekciu koreňového hrotu, teraz mi praskli dva zuby, takže mi ich budú trhať, mám odhalené krčky, zapálené ďasná, jeden zub vzadu mi chýba, na prednom mám korunku, lebo sa mi zlomil, mám ich citlivé a žlté...preboha ja sa asi zbláznim, už mám z toho úplné depresie a vážne psych. problémy, uvažujem o samovražde...a to už pol roka nevraciam, ale vracala som 10 rokov...bola to najväčšia chyba v mojom živote a teraz by som radšej mala 100 kíl ako mať takéto bolesti a problémy so zubami...myslíte že by som to mala riešiť tak, že si ich dám všetky vytrhať a zhotoviť protézu? nech je už pokoj...no, ale som dopadla, mám len 29 rokov a budem mať protézu ako stará babka!!!
môj dnešný jedálniček:
R: biely jogurt
D: káva
Obed: biely jogurt
OL: káva+jogurtový nápoj
V: jogurt, ricotta a pšenová kaša
2.V: ešte neviem čo bude

MaariSSaa

No ja neviem co mi vlastne je, moze to byt aj to kompulzivne prejedanie sa...ale ja mam skor pocit, ze som presla asi vsetkymi moznymi druhmi PPP, urcite som mala minimalne nabeh na anorexiu, jeden cas som aj vracala jedlo, a este aj to prejedanie...u mna sa to tak akosi samo generuje a meni :-/ Inak vcera moj jedalnicek nic moc, takze radsej ho sem ani nenapisem, ale nepribrala som napriek tomu vsetkemu co som pojedla, takze dnes sa zatial drzim, normalne ranajky,aj obed akurat som neodolala a dala si trocha zmrzliny, ale to snad nevadi...

kamoska_

ahojte :)

ja dnes:

R: ovsene vlocky s makom, skoricou, par jahodami a ceresnami, psylliom, lanovymi semienkami s bielym domacim jogurtom

D: jablko a 2 broskyne

O: celozrnne cestoviny s tekvicovou omackou

Ol: biely jogurt ProBio

V: myslim, ze tam este ostalo trochu tych celozrnnych cestovin s tekvicovou omackou a uvarim si k tomu vajco na tvrdo

Drzte sa!

LETICIA

R.nic
OBED- 1 a pol arechy rajcinovej polievky
olovrant: cajik
vecera: mini bagetky s maslom a 4cherry paradajky
Vecera2: 1ks maly slivkovy kolac
vaha: 44,2kg

Purpleness

Annyi,
:D:D oo, bryndzove halusky! Mas pravdu, kolko ludi ich veceria? A su uplne v pohode! dobru chut prajem :)

Annyi

purpleness

neboj to si sa neprejedla mozno sa citis plna ale to iba teraz lebo si najedena hlavne si teraz nic nevycitaj ja akurat veceriam bryndzove halusky hehe taku veceru som nemala uz dlho ale kaslem nato lebo proste kolko ludi veceria bryndzove halusky tak ak oni mozu mozem aj ja nie? hehe

Purpleness

maarissaa,
nie je to cim trpis aj kompulzivne prejedanie sa? Neviem, niekde som o tom citala... ze ti ludia proste zjedia vsetko ale lisi sa to od bulimie tym ze to nevyvratia... Kazdopadne, je to hnus :(

Annyi

maarissaa

ano to je prave tymi vycitkami pozri ty zjes jedlo a povies si no super ja prasa teraz z toho priberiem naco som to jedla a ten zly pocit ta donuti jest dalej ale daj si normalne jedlo a povedz si mnam to bolo super ale teraz mam dost neskor si dam zase alebo si dam naco budem mat chut a uvidis ze sa neprejes povedz si ved z jednej porcie nemozem pribrat ved som sa neprejedla tak ako mozem pribrat