Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
dievcata, prave som sa prejedla... Zjedla som za velku misku krupicnej kase s kakaom, a som uplne plna... Ale zasa na druhej strane som rada, lebo sme ju s mamkou robili spolocne, lebo som znovu mala depku s postavou a tak, tak si ma vypocula a sme sli si navarit krupicnu kasu :D Ale mam neeskutocne velke plne brucho :/
inak som dneska mala:
R: 1/2 grepu, 1 velky Maces suchar
O: kur. maso na krai s hraskom+3PL ryze
O: strapec hrozna
V: 2 Knackebroty s maslom, 2 platky syra a cesnak
V2: krupicna kasa s tym kakaom ....:/
plus este pijem cajiky a obcas si dam aj medik tam :D
wewe, dakujeme za podporu :)) Mas pravdu, praca je velmi dobry liek! pomoze zabudnut na starosti... drzim palce, aby sa ti to nechutenstvo nevratilo :)
Annyi - len vies, ja to sice zjem nakoniec tiez, aj ked vaham, no akonahle to zjem tak najprv vycitky...ze ake som prasa nenazrane a neviem co...a potom si tak nejak poviem, ved to uz je aj tak jedno, uz aj tak priberiem, tak sa dotlacim uz uplne...je mi jedno cim, sladke, slane, cokolada, zmrzlina, cukriky, syry, no proste hovadiny...potom mi je asi tak 3-4hod uplne zle aka som plna ze sa ledva hybem...hovorim si, ako to uz neurobim a neviem co, no vydrzim par dni a zase...to je kolotoc...som si ce na seba pysna, ze to nejdem vyvracat, ale aj tak...aky ma vyznam, stravovat sa cely den zdravo ked sa potom dozerem? alebo byt 3dni len na jogurtoch a ovoci a kave, cosi schudnem a potom si poviem, ok tak uz sa mozem dozrat aby som to nabarala naspat ...mna uz to nebaviii pomooooc :-/
maarrissa
aj ja mam niekedy take stavy ze este aj 3krat rozmyslam ci to mam zjest alebo nie ale nakoniec to zjem lebo viem ze robim spravnu vec , ale ja sa tiez bojim ze do toho spadnem zase no to by bola najvecia blbost aku by som spravila ked som uz dosla tak daleko
purpleness
kvoli tej opekacne nemusis mat vycitky ved to bol len jeden den zahod tie zle myslienky za hlavu a skus to brat inak ja ked zjem nejake kaloricke jedlo tak si hovorim noaco ved mi to chutilo ved raz sa musim vyliecit pretoze takto zit nemozem a nechcem a cim skor sa vyliecim tym to bude premna lepsie
prestan sa vazit aspon na jeden tyzden zapri sa a pokus sa to vydrzat mne velmi pomohhlo ze som sa prestala vazit to bol aj taky prvy krok a myslim nato ake zdravotne problemy ma cakaju do buducna ked si pomyslim ze by som kvoli tomu prisla o mznost mat dieta tak si to neodpustim
Ahojte, ja som mala tiež problem PPP, vraveli mi že mám nábeh na anorexiu, mne sa to hned nezdalo.. jednoducho len mi 2 mesiace nič nechutilo jesť. Schudla som z 58 kg na 53. Moja výška je 162 cm. Takže je to akurát.
Ako tu aj píšete o tom menzese, neviem si predstaviť, že by som ho nemala. Anorexia a problémy z jedením je svinstvo. Ja som začala robiť, a práca mi pomohla... pretože keď pracujem jedlo potrebujem aby som mala silu a energiu. Predtým som pečivo nejdela, ak hej tak 1 krát za týždeň. Teraz som sa rozjedla a jem všetko... a niekedy si to aj vyčítam, ale vravím... nebudem sa trápiť. Stáva sa mi, že mávam tiež pocit nafúknutého a veľkého brucha ale tak s tým asi nič neurobím...
Ja Vám ostatným držím palce, aby ste sa s toho svinstva - anorexie dostali.
Dnes:
R: biely jogurt, káva s mliekom
D: cappuccino
Obed: káva
1.V: bude biely jogurt, kuskus, sój.nátierka
2.V:bude jogurt, banán
Purpleness - hmm tak to musis byt stale velmi chudunka ked mas 53kg na svoju vysku...ja posledny tyzden s prepacenim zerem dost vela, takze vaha mi stoji, aj ked chcem aby isla dole. Napr. dnes som mala na obed penne 4druhy syra, mega porciu a zas mam vycitky :-( vcera som totiz vecer dost popila alkoholu a to na druhy den mam taky apetit ze az. Moj problem je teraz aj to, ze nikde nepracujem tak sa nudim a doma iba sedim pred tv a jem, no uz o mesiac nastupim do prace tak sa to snad zmeni. Tiez sa bojim, ze do toho opat spadnem, lebo teraz napr.mam take pohnutky ze si hovorim ze od zajtra uplna hladovka aby som dala dole aspon dve kila za tyzden. No co z toho? Bude to asi len voda...a ked sa opat najem, zase mi to stupne :-/ a preto sa bojim, ze by som zase prestala jest...snazim sa ist na to zdravo a obmedzit prisun kcal, aby som chudla postupne a ziaden jojo efekt potom...len to je tazke, ked viem, ze sa da schudnut napr.tie dve tri kila aj za tyzden nejedenim...ach jaj
sati a Annyi,
obdivujem vas a drzim vam palce! Annyi, aj mne pomaha psychologicka velmi, chodim tam od zaciatku roka, a je to dobry ventil :))
kryša,
hej, tie 2PL myslim 2 polievkove lyzice... ale tak ja sa z toho najem dost.. neviem, no, tak hej, v restaracii ti daju 4 kopceky ryze, ale to je fakt hodne... radsej jest malo a casto :) ale dakujem
vidim ze sem zacalo prispievat vela novych ludi :)) som rada ze ste tu, a podporujete nas a tym aj seba :)
maarissaa,
ahoj, moj pribeh je celkom podobny, tiez som nikdy nesla pod 50kg a v anorexii vacsinou byva, pri mojich 170cm som mala najmenej okolo 51kg. Dneska som sa vazila po tom vikende a mam 53,4kg a v podstate takto nejak uz mam pol roka.. Tiez nemam menstruaciu 2 roky (aj ked raz som pribrala 5kg a 2krat ju mala) a bojim sa... priznam sa, ked niekto zacne hovorit o detoch, ako niekedy v buducnosti budem mat, zlaknem sa ze co ak nie... Na druhej strane, nechcem priberat ale chudnut... je to svinstvo.
Preto ti chcem poradit, nechduni, aj ked viem ze by si chcela, ale mozes do toho znovu spadnut.. clovek si povie, aa, len 2-3kilecka, ale nikdy nevies... Drz sa:)