Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
vseobecne si myslim ze by sa tu nemala pisat kava ani kava s mliekom, ked uz tak nejaka kava so slahackou alebo ochutene Latte a tak... kava nie je jedlo
Marisa,
Ak sa budes riadit jej jedalnickom tak si tak znicis telo, zabudni na deti v buducnosti. Tato tema vas len podporuje v tom,aby ste jedli menej a menej, lebo sa citite zle ked sa pozriete na jedalnicek niekoho kto neje, len pije. Chcete mat niekedy vobec rodinu?Mali by ste tu davat jedalnicky len take, ktore podporuju ostatne sa stravovat zdravo a pestro, a z vas tak skoro ziadne neje.
Ta tema sa vola nehanbim sa zato co som dnes zjedla, ale pritom kazda z vas sa stazuje ze sa obziera. Treba sa spamatat.
Silvus28 - booze, ked citam tvoj jedalnik, tak mi je zo seba uplne ze na p... :-( ako dokazes stale tak malinko jest? Ved to je dokopy nic! Ja som vcera zase zrala ako taka krava :-/ Takze vcera :
R - lokse, zeleny caj
D - kava s mliekom
O - penne s omackou 4druhy syra ( ked si predstavim kolko to ma kcal a tukov, je mi zle zo seba ), zmrzlina
Ol - Mila rezy, par gumennych cukrikov
V - 3lokse, zmrzlina, 2 suchare, kusok cokolady
Vcera zase obzerstvo, uz ma ide z toho porazit, dufam, ze dnes vydrzim aj ked je piatok a to zase isto pojdem niekam do mesta chlastat a to je este horsie - prazdne kalorie. Kedysi som aspon nejedla a sem tam si vypila, teraz zerem a este aj pijem. POmoooooooooc :-(
R-nic
O- sviecka +3 knedliky
Ol-jedna mini cuketova placka, mala misticka hrozna
V- 1 kocka 70% cokolady, 3gulky tofife
V2- ASI 10KS SYROVE TYCINKY.
A SOM PLNA JAK TOTO
VODA FATRA, JABLKOVY DZUS A ESTE PRED SPANIM SI DAM CAJ harmonia a klud :-D
R:corn bageta zo syrom sunkou a zelenina
D: jogurt s lanovymi semienkami
O: bolonske spagety
o: grahamova bageta s pikantnou natierkou
- potom neskor som zjedla cokoladu
V: tvaroh s jogurtom
včera:
R:Activia jahodová+banán,jahody,ovocno-bylinkový čaj
D:100%jablková šťava(2,5dcl)
O:špenátový prívarok a celozrnné špaldové cestoviny
Ol:broskyňový jogurtový nápoj(300ml)+banán
V:celozrnné cereálie,jablkové obilninové peniažky s vlákninou+banán a ovocné jogurtové mlieko(300ml)
V2:čučoriedkový jogurt(125g)+banán,škoricové piškóty so sójovým mliekom(250ml)+ďalšia šálka sój.mlieka(300ml)
-cez deň:3dcl čaj,1,5l Rajec gaštan,1,5l 50%džús
...akosi ma niečo ako magnet ťahá dolu,zosúva ma to z cesty:(raz som hore,raz dole...stále dokola...Ja sa už nechcem dať strhnúť,chcem byť zdravá a konečne začať žiť,nie len prežívať niekde v temnote...Prečo je to také ťažké???...
dnes:
R: biely jogurt, káva
D: capuccino
obed: activia tvarohová
Ol: cappuccino
1.V: bebe puding, banán, jogurt
2.V: bude kuskus a biely jogurt
o 6tej 0,5l voda
o 7mej dyňa červená (celá štvrťka)
o 10tej hrušky (4ks)
o 12tej zelené fazulky a reďkovky
o 16tej pohánka s bryndzou a cesnakom
o 18tej dyňa (koľko mám chuť)
:)))))))))))))
tpch, to kde je? myslis to prejedanie sa?
dnes
R: cerealny rozok, sunka syr
D: strapcek hrozna a kinder cokolasa
O: kuracie rolky so sunkou a syrom, 2 vecsie kopceky ryze a jahodovy kompot
O: jogurt s lanovymi semienkami a rozok
V: to iste co na obed a pasik horkej cokolady
V2: tvaroh zmiesany s kavovym jogurtom