Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

MaariSSaa

Purpleness - no nechudni urcite!!! Ja ked som mala 53kg bola som ako kost a koza, u mna je to aj tym, ze mam tazke kosti, takto sa mozno zda ze vsak kil mam dost ale aj tak mi vsetci vravia aka som chuda, podla kamosiek najlepsie vyzeram ked som mala tak 62kg ale preboha! To zas nie...chcem sa dostat na tych 55kg a budem spokojna, len nechcem tam dospiet hladovanim, lebo si zase spomalim metabolizmus a potom priberiem aj z vody. Takze radsej pomalicky ale trvacne...

Inak ja dnes zatial :

R - celozrnna hrianka so syrokremom, kava s mliekom

Ol - zeleny caj

O - trocha tych syrovych cestovin Amore Mio ( polotovar ), 2 ChupaChups lizatka :-D a asi 2PL cerealii

Ol - bude asi jogurt

V - netusiim, prinajlepsiom nic, prinajhorsiom zase ta hrianka celozrnna

Pekny zvysok nedele vsetkym :-)

Purpleness

ja mam 170cm a vaha sa mi pohybuje tak okolo 53kg... teda neviem... dlho som sa nevazila ale podla nohavic usudzujem ze sa to nemeni (dufam) (inak mam 18rokov).
No a neviem, ci chcem chudnut, alebo ostat aka som... Ale pribrat urcite nie!! Ale furt ma to taha k tomu chudnutiu... zasa sa to obracia... tie myslienky... fuj. Ale nikomu o tom nehovorim, toboz nie mamke...Aj ked nedavno sme mali taku chvilu. Chodievam aj teraz znovu behavat, lebo to ma ako tak odputa a obstastni, ale vzdy je tu ta druha stranka, co to chce vyuzit na chudnutie a spalovanie kcal, nie len na vyplavovanie endorifnov :) takze tak

MaariSSaa

Leticia - meriam 172cm a vaha mi posledne dva mesiace medzi 57-59kg, dnes rano som mala 58,5kg takze katastrofa, tie tr kila chcem dat dole a budem so sebou maximalne spokojna, teda aspon dufam, ze sa to zase neprevrhne do NEZRATIA a ze klesnem pod 55kg - to nechcem, lebo potom som uz kostnata, hlavne ruky, ramena a tvar, to mam chude aj teraz a ked este schudnem to je hroza, to ma potom kazdy hned ohovara. Mala by si zacat viac jest...ako si na tom ty s vahou a vyskou?

Annyi - konecne mas lepsi jedalnicek gratulujem :) dufam, ze ti to vydrzi :-)

Purpleness - a ty ako vlastne, snazis sa chudnut ci pribrat? Kolko vazis a merias?

Annyi

leticia
aj ked sa citis plna a nepocitujes hlad naozaj by si si mala dat aspon nejake to ovocie ono sa to pomalicky rozbehne to travenie hlavne tie ranajky by si nemala vynechavat

bingham

tak aby som podporil vasu chut do jedla niee ??? :)...ale najprv som sem pisal tusim smajle...aby sa nevzdavala...a zvladla to...sikovne dievca... :)