Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
ozaj aky mas vek... ???
to sa ti len zda...neni to masaker vela...ale to by malo byt na redukciu tuku...som myslel ze mas protein....
bing fajn jedalnicek, len masaker vela, to by som asi nezvladla tolko pojest a zeleninu mam rada, ale uhorku a papriku nie, dost tazko mi je potom z toho.
kupila som si l karnitin, co ty nato? to by si musel moju postavu vidiet.
Leticia...napis mi ake doplnky si si kupila... :)
k tomu jedalnicku...nic vynimocne...len to vyskusame ;)
LETICIA:
7:00 - 2 jablka...1 banan(kludne si jablka nastruhaj a pomackaj s bananom) a mozes si do toho daj aj piskoty
10:00- celozrnne zemle(min.2)...syr...sunka(kuracia)...zelenina...napr uhorka a paradajka(tie su podla mna najlepsie)
13:00- kuracie prsia (na prirodno) 150g...ryza 150g...a zelenina !!! - ta je velmi dolezita (k tomu masu...neviem ako si ho robis...ja si ho rychlo osmahnem z kazdej strany aby bolo stavnate...nemam rad suche)
16:00- rizoto(zeleninove...s masom) alebo spaghetti ala bolognese...320g (vyber nechavam na teba)
20:00- tvaroh(na slano...alebo sladko) 125g...alebo syr cottage...(podla toho co mas rada)...(k tomu syru samozrejme celozrnna zemla a zelenina...ale moze byt aj samotny...)
22:00- spanok
!!! teraz jedna velmi dolezita vec...pocas celeho dna musis vypit min.3l vody !!!...najlepsie urobis ked si zoberies 0,5l flasku mineralky(neperlivej) a postupne budes popijat...mne osobne vyhovuje lucka pre dojcata s tym stuplom :D...kazdych 15min...sa napijes...
dalej ak sa ti da...nepi medzi jedlom...ale aspon 5-10 min potom...
co su pauzy medzi velkymi jedlami...kludne mozes dat zeleninku ovocie...
!!! zaklad je dodrziavat presne tie casy...!!!...jedlo si vychutnavaj a davaj si ho po malych sustach...s jedlom sa nikdy neponahlaj...
co som ti dal mnoztvo toho jedla...to je klasicka porcia.... :)
este nieco...tie jedla si dochucuj podla seba...rozne koreniny...a pod...jedlo co jes ti musi chutit... !!!
bing chodim do fitneska raz za tyzden a kupila som si aj doplnky na pribratie svalov. no skus hodit.
a este nieco chodis behavat alebo tak ???
super...dam ti to sem...keby tam nahodou nieco bolo co ti nesedi...tak napis...ale uz ti to zacne od dnes...takze 22:00 uz musis lezat v posteli :)...ale nebude to nic extra klasicky jedalnicek...
no skus mi napisat, mozes aj osobne.