Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
Ja vcera :
R - nizkotucny jogurt, kava s mliekom
D - troska melona, 2PL musli
O - rybie file na masle, zeleninova obloha, zemiak
Ol - Mila doboska, par gumennych cukrikov
V - ach jaj bola som na gulaske :-D Takze som mala taku vacsiu misku gulasu s dvoma krajcami chleba, avsak maso som nejedla, len vodu a zemiaky...co z toho, ked som vypila za ten vecer neviem kolko panakov a vodky a dnes ked som sa odvazila skoro ma trafil slak, kilo naviac!!! Tak dnes som jedla same hovadiny, hlavne syr a sladkosti...ale aspon uz teraz na vecer nejem a docitala som sa, ze dnes je SPLN a ze vtedy je vhodne zacat s dietkou, lebo organizmus silno pracuje :-) a prave naopak, pred splnom telo zadrziava vodu a metabolizmus je lenivsi, mozno preto to kilo naviac, aspon sa utesujem :-D
tak ja som toho dnes pojedla trochu viac ako obvykle:
R: biely jogurt, 2 banány
Obed: pečená ryba so syrom, špagety
1.V: puding, tvaroh, jogurt
2.V: asi bude kuskus s jogurtom
spanok, no, maly sa mi dlho budieval, este aj teraz sa mu to stava ale uz len raz za noc:) a oddych, no, to mam asi tak posledneho polroka ked je uz rozumnejsi a samostatnejsi. a sex? hm:))
momentalne si "uzivaju" moje krize a chrbat,ani rehabilitacie nepomohli :DDD tak ja ratam tak do 5 rokov,potom hadam aj trosku oddychu mat budem,sexu a aj spanku viac :DDD
ved to je najkrajsi vek:) neboj aj horsie bude:) tak cca dva roky, to si uzijes :)
este neplanujem, maly ma len 10 mesiacikov :P nastastie som blondina,bo inak uz aj sediva by som bola :DDD
ved to neni az take tragicke.250ml. to je nic.
oh tak to chapem ked si nic ine nemohla jest. a uz planujes aj druhe?:)
nezjedla som ho cely preboha... mozno tak stvrtinu :/ fakt neviem... ale hej toho litroveho
Annyi,
dakujem... mas pravdu, nemala by som si zakazovat... este predtym som bola behat, a tak som si dopriala no :))) uz mi neni momentalne tak zle... :D