Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

LETICIA

bing nie, lebo znova sa mi podarilo vstat neskor, akurat som teraz dojedla ale nechapem preco mi tu nechce hodit odkaz, ale zajtra dam aj ranjky vstavam rano.

LETICIA

moj obed -odkaz odstránený-
jedno maso.

uvidim ako mi bude fungovat zaludok a dam si vyzivu s piskotami.

ja 165cm 44kg 21r

Purpleness

Annyi,
38kg je maalo... ostali ti po tom aj zdravotne problemy? myslim srdce, oblicky a tak? lebo som pocula tolko pribehov, ze to ma obcas aj odstrasi od chudnutia...
Maarissaa,
kludne si daj na veceru tu hrianku :) dneska si toho moc nepojedla... viem ze chces zhodit, ale nieco je dobre si dat aby zaludok nebol prazdny :) Dufam ze tento pristup k tej vahe pod 55kg ti ostane, a nebudes chciet menej... mne sa to vypomstilo... sama vravis ze ked hladujes spomali sa ti metabolizmus - svata pravda! je to hnus :D clovek si mysli ze ked nic neje chudne... ale to by musel nic nejest tyzdne... a to je tazke :)

Purpleness

bingham, hej hej, davam si obcas, lebo cele je to s mliekom a ovocim take syte, ze ma to na 5 hod naplni az az, takze ked rano niekam idem tak si to dam :)
ked ale mne sa tak paci to cislo 50! sibe mi, viem... ale nejako to prezijem...

Annyi

purpleness
hlavne si vyhod tie myslienky z hlavy ak sa chces vyliecit musis sa zmierit s tym ze nieco pribrat musis bez toho sa to neda ja som vycudla az na 38 kil a bola zo mna cista kostra viem ze je to chore ale bude mi to chybat ale nechcem sa k tomu vratit takyto zivot s anorexiou je hrozny nechcem to viac