Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
napisem ti sem jedalnicek...aj casy...a skusis to dodrzat...vyskusaj aspon jeden den... :)
aky? :-D
dobre teda...spravime taky experiment...suhlasis ??? :D
bing nie, lebo znova sa mi podarilo vstat neskor, akurat som teraz dojedla ale nechapem preco mi tu nechce hodit odkaz, ale zajtra dam aj ranjky vstavam rano.
-odkaz odstránený-
leticia...ranajky si mala ???
moj obed -odkaz odstránený-
jedno maso.
uvidim ako mi bude fungovat zaludok a dam si vyzivu s piskotami.
ja 165cm 44kg 21r
Annyi,
38kg je maalo... ostali ti po tom aj zdravotne problemy? myslim srdce, oblicky a tak? lebo som pocula tolko pribehov, ze to ma obcas aj odstrasi od chudnutia...
Maarissaa,
kludne si daj na veceru tu hrianku :) dneska si toho moc nepojedla... viem ze chces zhodit, ale nieco je dobre si dat aby zaludok nebol prazdny :) Dufam ze tento pristup k tej vahe pod 55kg ti ostane, a nebudes chciet menej... mne sa to vypomstilo... sama vravis ze ked hladujes spomali sa ti metabolizmus - svata pravda! je to hnus :D clovek si mysli ze ked nic neje chudne... ale to by musel nic nejest tyzdne... a to je tazke :)
bingham, hej hej, davam si obcas, lebo cele je to s mliekom a ovocim take syte, ze ma to na 5 hod naplni az az, takze ked rano niekam idem tak si to dam :)
ked ale mne sa tak paci to cislo 50! sibe mi, viem... ale nejako to prezijem...
purpleness
hlavne si vyhod tie myslienky z hlavy ak sa chces vyliecit musis sa zmierit s tym ze nieco pribrat musis bez toho sa to neda ja som vycudla az na 38 kil a bola zo mna cista kostra viem ze je to chore ale bude mi to chybat ale nechcem sa k tomu vratit takyto zivot s anorexiou je hrozny nechcem to viac