Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
leticia ako kedy... :)
a este som si dala potom 3slivkove gulky, hrozno a 1 dlhu sladku piskotu s pol pribinacika, neodolala som mu :-D
bingham to este nestiham, este potrebuje domacnost dat do poriadku, dieta si okupat, seba este umyt a vyzehlit vlasy a tak mozem ist spat a ty inac kedy chodis? zajtra idem vrtat prvy x zub, to bude pruser.
bingi aj mna pošli o desiatej spať:))
leticia za hodinku ides spat :D...nezabudni !!!
marisa ja by som tak rada sa chcela napchavat loksami a nemozem, neiem preco sa stale kontrolujes co zjes, neprezieraj sa, ale daj si menej.
Kurniiiiik, zase som to posrala s tou vecerou, napchala som sa loksami od babky, preco to ona furt pecie :-(((
Inak zistila som, ze ta moja anorexia ( ci co to bolo ), sa asi vazne premenila do nejakeho zachvatoveho prezierania...ja mam proste v hlave nejaky spustac, a ked o trosku prekrocim porciu alebo si doprajem kusok sladkeho napriklad, ako keby sa to vo mne vtedy zlomi, a uz mam v hlave len to, ze sa dozerem, ze uz je jedno to aj tak, lebo aj tak priberiem...no otras toto zmyslanie...kde su tie casy, ked som sa kazdy vecer s uplne skvrkajucim vyhladnutym zaludkom dusovala, ze od zajtra jem??? A jasne ze som nejedla...normalne mi to chyba, isto lepsi pocit, ako takyto roztiahnuty prezraty zaludok...poradte, ako si mam pomoct??? Jedine, co som odpozorovala na sebe, ze mi pomaha, je ked sa niecomu venujem, hlavne nech nie som doma...lenze ked uz ma chyti takyto ten ZACHVAT ZRANIA, tak uz aj ked som dajme tomu dohodnuta ist s niekym vonku, tak to aj zrusim a ostanem doma na gauci zrat...otrasny kolotoc...chvilu nejem dokopy nic, potom sa zase prezieram :-(((
jj skusim, ale od zajtra. to je jedno kolko mas rokov hlavne je kolko si rozumovo a na kolko sa citis :-D
tak to ano...za chvilku budes poberat dochodok :))
no co ides do toho...skusis to ??? :)
21 stara krava :-D