Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
bingham ked ty si tu taky premakany si myslim, ze si cital aj o mojom probleme so zaludkom...
Leticia....aspon ze ten pstruh tam bol...lebo tvoj jedalnicek je tragedia...si ber priklad z ostatnych dievcat...
R 2 platky grahamovy chlieb sunka syr
D nebol cas vypila som len pohar ananasovej stavy a mala som pasik horkej cokolady
O hubova omacka 2 knedliky
o parok v rozku s kremzskou horcicou
potom neskor v meste 2 kopceky zmrzliny a sladky kornutok
V 2 platky grahamovy chlieb syr sunka
neskor som si dala milu
V2tvaroh s kavovym johurtom
dnes som asi vstala lavou nohou zase na mna prisli myslienky ze by som sa vratila k predoslemu stravovaniu nechcem do toho zase vpadnut chcem sa vyliecit
no ano, lenze ti tak podrazi aj zaludok , ked das na hladny a na dalsi den ti nieje spatne? a kolko vazis a merias?
leticia, preco nejes? tato tema nie je o tom, kto toho menej zje, ale o tom aby ste sa snazili jest normalne
Leticia - ja viem, ze pit by som nemala, su to prazdne kalorie...a este som potom viac hladna...len kedysi to bolo super, ze som cele dni nic nejedla a vecer si dala aspon dva panaky a mala som hend aspon super naladu, ked uz som nemala syti zaludok...to je inak strasne ked sa na to takto spatne divam...ach jaj...no bezpodmienecne, do tyzdna chcem dat dole 3kg...zajtra zacinam...ako budem jest, ale fakt minimum sa budem snazit a len nizkokaloricke veci, som zvedava kolko mi to vydrzi :-/
marisa naco pijes? najvacsia hovadina, ked si das pohar piva, alebo vina ok.
ja dnes.
R-nic
D-nic
O-polievka zeleninova.
Ol-maly chlebik so syrom
V-teraz peceny psruh a pecene zemiaky, tak trosku, lebo sa mi zemiaky aj spiekli, tak som musela vyberat jedle, mozno si dam este neskor hrozno uvidime ako bude travit.
co dnes kazdy ryby? :-D
Puprpleness - no je to mozno uplna blbost ale teraz sa mi to hodi, ked som pribrala, tak to davam za vinu mesiacu :D ja som sa tym doteraz nezaoberala ale natrafila som na clanok tak som pocitala...inak ja som znamenim Panna, tak ak sa ti bude chciet kukni v tom tvojom kalendari na moje znamenie, ze co mam jest a co nemam :-) dikes
marisa,
nic si z toho kila nerooob. Po spitej noci to kilo urcite moze byt! Ja ak napr. negrciam tak mam vzdy pocit ze som pribrala...
Inak aj ty veris tym veciam s tym Mesiacom? Ja mam dokonca uz druhy rok kupeny lunarny kalendar podla znameni v mesiaci, kde sa pise co by sme mali jest, ake organy zatazuje, atd... To kilo tiez moze byt kvoli tomu splnu :)
ja som akurat bola teraz behat a idem si dat nieco bielkovinovee :))
silvus konecne normalny jedalnicek :)