Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

bingham

klaudia...jajka ti dobre pisala...hlavne je dolezita pravidelnost...a tu stravu co mas je celkom v pohode...a nemusis z nej uberat...radsej si chod zabehat :))...a co som si vsimol tak na tej zumbe...sa celkom aj dost zapotite :D

Futuristkaa

Dlho som tu nebola:) Bola som na dovolenke a našťastie som nepribrala nič..váha sa stále drží rovnako. Po dnešnej oslave však neviem neviem:/
R- jogurt
O- grahamové cestoviny s kuracinkou na hríboch
S- tvarohový koláč s kávou
V- kuracie prsia, ryža, zeleninová obloha
V2- smotanový jogurt
Všetko to malo určite aj nad 2000kcal

klaudia345

nopohyb je samozrejmy...chodim na zumbu to je tak raz tyzdenne a cez vikend zajdem na korcule...zvykla som behavat ale bolo to len preto aby som chudla...uz to nexcem..plus brigadujem v kaviarni takze tam sa nabeham a niesom tip co rad sedi doma :)takze mylsim ze s tym problem nebude...len mam stale v hlave kontrolku ze "co ak" priberiem :(..osobne doma vahu nemam lebo priznavam zeby som na nej asi vkuse stala ale aj tak...bojim sa ze do toho spadnem uplne ale bojoim sa aj toho ze priberiem....lebo predtmy nez som schudla priznavam ze som jedla dost..ako v podstate by sa dalo povedat ze "normalne" napr podla mojej mamy ale bolo toho dost vyprazane a hlavne sladke....lenze teraz sladkosti nejem,radsej preferujem ovocie tak nvm no ci je sanca to takto udrzat :(...myslim na to stale a uz mi zacina hrabat priznavam

jajka001_

no pokial budes jest takto a nebudes sa prejedat a jest blbosti a vela sladkosti tak by ti nemalo robit problem si vahu udrzat. este by to chcelo pravidelny pohyb, potom lepsie spalujes.

klaudia345

ja viem ze ju mam v pohode momentalne hej len mylism ze osm sa k nej zdravo nedoprqcovala tak sa bojim ze ak budem jest pravidelne ze priberiem a to nexcem al echudnut uz nexcem lebo citim ze to je blbost...tak som xcela vediet ci je nejaky sposob ako si ju udrzqt tqkto bez toho aby som bola nejako chora? :((

klaudia345

nikdy som nebola nejako tucna skor taka ako by som to nazvala \"krv a mlieko\",no rozhodla som sa ze zhodim par kil....podarilo sa mi to ale asi nie moc zdravim sposobom...mam 19 rokov asi 166-167 cm a asi 53kg...myslim ze som mala uz aj menej ale uvedomila som sa a pribrala asi kilo az dva...neviem ja som teraz zo svojou vahou spokojna chcela by som si ju udrzat...mama mi ale vravi ze som velmi chuda...neviem ci trpim anorexiou alebo nie ale asi k tomu nemam daleko...sice nevraciam,nemam zdrvotne problemy nejake velke zatial ale myslim ze ked by som takto pokracovala nedopadnem dobre lebo tie myslienky v hlave su niekedy strasne a podla totho co som tu citala som tak na hrane...no nexcela by som do toho uplne vpadnut...tak som si povedala ze budem jest normalne ale zdravo...zatial sa mi to dari druhy den dufam ze vydrzi aj ddalej :)...len sa vas chcem opytat ze ci velmi uz nepriberiem ked budem takto pravidelne jest...chcela by som si udrzat vahu..ak budem pravidelne a zdravo jest a rekreacne civcit tak 3x tyyzdenne myslite ze je to mozne?...dakujem vopred za rady :)...a pridavam co som dnes zjedla :)
R: celozrne pecivo s natierkovim maslom,zelenina,pohar caju
D: uhorka
O:kuraci rezen,zemiakovy salat
Ol: dve jablka,broskyna
V: biely jogurt+ musli

je to zdrave alebo ani nie? :)

LETICIA

jajka on je spachtos velky on vstava o 10-pol11 o 10 zaspi, musi 12 hodin vkuse spat, ale zachvilku to bude zmenene