Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
marisa,
uplne ti rozumiem... :( tiez neviem ako s tym prestat, ale asi je najlepsie naozaj, ako vravis ist niekam vonku s kamosmi a tak. To vzdy zaberie... nieco robit, mat program. Dufam ze zajtra to uz bude lepsie. (Nabuduce sa babky spytaj ci nemoze aj nieco ine urobit ako lokse :D)
mega porcie to niesu..kedze som sa odhodlala len pred troma dnami tak zacinam opatrne...snazim sa mat sytejsie ranajky nez veceru :) na ranajky zjem toho dost...obed no to je taka stredna porcia...sice niekto by povedal ze malo ale staci mi to :)..a maskrty pridam:) niekdy osm ich jedla kopu ,potom som s tym sekla az sem tam som to nevydrzala a zjedla som ich naraz vela...ale takto to enxcem...sladke si dam tak raz-dvakrat za tyzden....a jj chodim na zumbu sice nie pravidelne lebo som aj v robote...ale tesi ma aspon to ze aj tam sa nabeham kedze som casnicka...takze apson pohyb mam :) ale ked mozem tak idem :) strasne sa mi to paci..a niesom z BA ja som z dalekeho vychodu :)...takze ty tiez navstevujes zumbu hej? no skvele :) je to suer jednka cvicis a jedna si formujes postavu uplen to zboznujem :)
spravne...jasne ze kava neni jedlo....minule...neviem tu niaka dievcina pisala caj ako jedlo :))
purplenes...tak to ma byt...treba sa trosku odreagovat...a dobre sa vypotit :)
bingham,
:D no, joo mas pravdu, dneska to bolo ukazkove! fakt, ked sa na to tak kukam... ale desiatovat by som nedokazala... to tam akosi chyba, ale tak mam kavu, tak to mi brucho zaplni, ale nepisem sem ju, lebo nemyslim ze je to jedlo :)
klaudia,
praveze ked jes casto a pravidelne (samozrejme nie mega porcie) tak chudnes. tvoj jedalnicek je v poho, skor je to jedalnicek vhodny na dietu si myslim... pozor, aby si do toho nevhupla :D naozaj.. mozes pridat kludne aj nejaku maskrtu :)
aj ty mas rada zumbu? ja ju milujem! vseobecne tanec a tak... dlho som ale na nej nebola.. kam chodis na tu zumbu? si z BA?
bingham, hej zapotime sa pritom RIADNE! ale je to uzasny oddych
dakujem vam :)...no budem sa snazit to takto dodrziavat dalej lebo nexcela by som dopadnut tak ako niektore baby tuna...pisala som sice ze nemam zdravotne problemy ale teraz ma jeden napadol..jeden jediny...mensturaciu som sice nikdy nemala pravidelnu ale odkedy som takto velmi schudla tak je to dost mizerne...dufam ze sa to napravi :)...ale tak neviem ako napr odsledujem to ci sa mi vaha takto drzi alebo nie kedze vahu nemam ale nexcem sklznut do vazenia sa lebo to by dopadlo...
ach purpleness....normalne som na teba hrdy :D...dobre dobre len tak dalej ;))
dnes:
R: 130g tvarohu + 100g cucoriedok + 1PL ovsakov, med
O: cestoviny so smotanou, cuketou a sunkou, 20g tmavej pomaranc. cokolady
O: 50g cucoriedok
V: krajec celozrn. chleba (30g) s opekanou zeleninou (papriky, hriby, cibulka, cuketa)
V2: 1 biela Activia, 4 jahody
klud, klaudia, nepriberies, ak budes jest normalne. nesmies sa prejedat, ako som uz pisala. to je vsetko. uz ked sa prejes a citis sa tazka tak vies ze to neni spravne. tak tomu pocitu sa proste vyhybaj, najedz sa ale neprejedz.