Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

silvus28

včera:
R: biely jogurt
obed: jogurt, banán, tvaroh
Ol.: káva
1.V: kuskus, jogurt, kompót
2.V: puding, banán, jogurt

dnes.
R: biely jogurt, káva
D: cappuccino
Obed: biely jogurt, káva
1.V: bude jogurt+vločky+banán
2.V: jogurt+ovsená kaša+tvaroh

Annyi

maarissaa
no ja som praveze nikdy nebrala kavu ako jedlo ja kavu vlastne ani nepijem
vcera som jedla to co moj brat :D on toho zjedol ovela viac za den ale tak hovorila som si ze budem jest to co on ako normalny clovek

MaariSSaa

Zabudla som dopisat, ze vtedy som si aj kazdy den dopriala nieco sladke, apson jednu dobosku alebo co...

Annyi - lepsis sa, gratulujem :-) Urcite je to lepsi jedalnik, ako len jogurty a kavy :-)

MaariSSaa

Purpleness - no tak mozno to nebolo az tolko, mozno 2000kcal, ja mam totiz taku tendenciu, ze si vzdy radsej prihodim viac kcal v hlave, ako keby som mala zapocitat menej, napriklad ked ma jogurt 140kcal ja pocitam s 200 :-) ale proste vtedymoj jedalnik bol asi takyto :

R - jogurt, dva suchare, kava

D - ovocie ( pomaranc, jablko, kiwi )

O - vzdy nieco ine, napr.maso s ryzou alebo aj vyprazany syr so zemiakmi a tatrkou, vzdy vsak normalna velka porcia

Ol - jogurt

V - to bolo vzdy ine, snazila som sa nieco lahsie

A to podla mna 2000kcal ma isto nie?A chudla som pomalicky ale isto :-)
Potom som vsak chcela viac a viac a zrazu bol jedalnik ze :

R - jogurt

O - jablko

V - jogurt

No a to uz asi vies o com rozpravam...
Ja mam 22rokov

Annyi

vcera
-parok v rozku s horcicou
-zivanska
-parok v rozku s kecupom
-potom v meste zmrzlina
-2 platky grahamovy chlieb.sunka,syr
-este trocha zivanskej

pisem to cez odrazky lebo to neviem neak podelit na ranajky a obedy proste 2-3 hodinky kazde jedlo

ani neviem zhodnotit svoj dnesny jedalnicek :DD

Purpleness

marisa,
2300-2500kcal na den??!! a chudla si? pani, toto by som chcela! je to vobec mozne? :D ty mas nejaky rychly metabolizmus alebo co... inak kolko mas rokov?

Purpleness

futuristka,
no vidis ze si nepribrala! ked sa clovek nevazi a nemysli furt na jedlo tak sa udrziavia (popripade chudne)
Ale ten tvoj jedalnicek bol uuplne normalny (kludne si mohla aj viac zjest) a urcite nemal nad 2000kcal. Samozrejme ak si nemala mega porciu, co si nemyslim :) kliidek :D

MaariSSaa

No zalezi, ci sa chces udrziavat alebo ako, ale ten jedalnik, ktory si napisala je podla mna taky, ze budes aj postupne chudnut, takze uz zalezi na tebe, ak chces troska pribrat alebo sa udrzat, kludne mozes pridat. 1000kcal je podla mna malo pre dospelu babu, ja ked som mala 18rokov a chudla som, tak denny prijem som mala tak 2300-2500kcal a chudla som stale!!! JAsne ze nie kilo za den, ale take optimum kilo za tyzden a to bolo fajn, vtedy by som ani nebola chytila JOJO efekt, lenze na zaklade toho chudnutia som vtedy spadla do toho nejedenia :-/ takze tak, ono je to tazke, lebo aj ja teraz, dajme tomu ze schudnem dve kila za tyzden a tak sa potesim ze mozno zase do toho prepadnem, ktovie.

Adipex je liek na predpis- unas na SVK je zakazany pre vela neziaducich ucinkov ale kamarat mi ho nosi z Ciech. Ja mam z neho jediny vedlajsi ucinok - a to nespavost, preto uz ani nemam chut ho jest lebo vtedy skoro vobec nespim a lezie mi to na nervy ked si lahnem o polnoci do postele a zaspim o 3 nadranom a o 6 som uz hore :-( a okrem toho, on zabera ked si ho nasadis prvykrat, resp.ked som mala pauzu nebrala som ho polroka a potom opat nasadila, vtedy tiez ucinkoval ale max dva tyzdne a potom uz nic, stale som mala chut jest. No treba dat bacha, baby s PPP si ho daju a nejedia nic, ja som jedla aj ked som necitila hlad, ale aspon cosi, o to vlastne ide pri tom lieku, ze sa proste nenapachas, ale iba zdravo najes

Purpleness

Marisa,
jasne, lokse su len cesto :) su aj horsie, kalorickejsie veci ako napr. pizza, zemlovka, atd... Inak co je prosim ta ten Adipex? je to proti chuti do jedla? da sa normalne kupit? A spravne, na ranajky ma clovek jest najviac! niekde som citala ze to ma tvorit stvrtinu denneho prijimu ranajky :) kup si melon, je sezona, nemoze ti uskodit! ja po nom hrozne vela cikam, a mna vzdy chyti hlad ked ho zjem, ale az po 2hod alebo tak... lebo to je v podstate voda (tusim 90% tvori voda) kup si a nadzgavaj sa :D nepriberes
dakujem, no jo, ten jedalnicek sa mi vcera vydaril, ale ked som to tak ratala, tak to nepresiahlo 1000kcal... tak neviem ci je to dobre, alebo jak... sama neviem ci chcem aby to malo malo kalorii, alebo akurat...

MaariSSaa

Purpleness - to je aj tym, ze som teraz sama doma, rodicia odisli na dva tyzdne do Nemecka, takze sa stravujem v podstate sama a babka mi sem tam tie lokse napecie ked ich mam rada :-) Ako ono to zase nemoze byt nejak brutal kaloricke, ved to je len v trube upecene cesto zo zemiakov a muky...lenze mne to velmi chuti, a ked mi nieco velmi chuti - tak sa vzdy prejem. Neviem, asi by som mala jest len to co neznasam - napr.zeleninu, to je pre mna fuuj :-/

Dnes sa inak budem snazit udrzat, dala som si rano aj Adipex, no ten mi uz hovno pomaha, takze si ani nejdem kupovat nove balenie, ide to len do penazi a poslednu dobu sa prezieram aj ked ho mam v sebe, pricom kedysi mi uplne super zaberal.

Dnes som mala zatial RANAJKY tie lokse zo vcera, bolo ich celkom dost ale zase na ranajky nemoze vadit, ked sa najem dosyta, ci? :-) A teraz pijem kavu s mliekom, potom dam zeleny caj. Len neviem vyriesit obed a veceru a nieco medzitym, asi idem do obhcodu na nejake ovocie, mnam melon by som si dala a mozem ho jest cely den, aspon sa odvodnim, ci? Touz nebude mat po tych ranajkach ucinok? Dik za rady :-)

Inak PURPLENESS - obdivujem ta, tvoj jedalnik je super, papas tak akurat, teda ak su to neni mini porcie - tak je to super gratulujem :-)