Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

Purpleness

no je to tak na prelome :) akurat 18,5 :D
mas stastie ze sa mozes vazit kedy chces :( inak a sportujes nejako?

MaariSSaa

Purpleness - ja som sa nemerala nikdy, mne akosi ta vaha staci a potom pripadne nejaka poznamka od okolia na moju postavu, ma hned da do obrazu :-) aj ja som hore utla, ruky chude, kosti klucne aj na ramenach vystupene ale spodok tiez nic moc :-/ stale mamtakmer o 5kg viac ako ty, takze ty musis byt oproti mne uplne krasne stihla! Ja by som tiez rada do konca augusta dala 3kg dole, no radsej na to idem takto, ze po obede si sladke doprajem a skor skusim sa na vecer neprejest...dufam ze to vydrzim. Urcite budem dnes este papat, ved je len pol5 a ja chodievam spat najskor o polnoci, cize tak o 20tej si este cosi dam, bud ten melon, alebo jogurt alebo tu hrianku :-) Nemoze to byt blbost, ked to vravia vsetci sportovci a odbornici na vyzivu, ze jest sa ma pravidelne a mensie mnozstva, dnes som sa neprejedla, takze to skusim vydrzat a uvidim co rano vaha, ci sa to tam odzrkadli :-)

Purpleness

marisa,
:))) ok, aspon viem ze nie som sama s tym sladkym :D proste to je ako kolotoc: slane-sladke, a furt dokola... som ti vravela ze budes po tom melone hladna! :D a este dneska budes nieco jest okrem spominanej hrianky? ja pojdem behat... urcite, vcera som nebola, tak dneska... vies, mozno sa to zda primerane kil, lenze ja mam hrozne miery... proste tie moje boky!! miery mam: 85-64-95... tak nejak.. proste hore, som uplne utla, hrozne sa mi stencili ruky, a trcia mi klucne kosti ze az... ale ten zadok a stehna! ty sa niekedy merias? ake mas ty miery? :)))

MaariSSaa

Purpleness - nie je to malo, lebo som vedela ze si este dam cosi sladke :-D Takze ani ty nemaj prosim ta vycitky!!! Po tom melone mi dost vyhladlo, tak som si dala tu celozrnnu hrianku so syrokremom, a ja mam ten isty problem, ze si proste musim dat po normalnom jedle kusok sladkeho, tak som si dala dve lizatka a troch cokoladovych cerealii - len tak pre chut :-) a vobec si to nevycitam, teda snazim sa, tak nemaj ani ty vycitky!!! Ved nie je 23hod vecer a nejdeme este spat, to nam do vecera vytravi, neboj sa a este aj schudneme :-) A ty neblbni s tymi 50kg, vsak mas 170cm nie??? Ved uz teraz si isto uplne chudunka tak neblbni a ostan aka si, nedepkuj sa a dopraj si! Tak to ma byt! Ja som teda urcite stastnejsia, ked si dam to, na co mam chut, ako ked si odopieram a aj tak nemyslim na nic ine, iba na jedlo!!!

Purpleness

marisa,
aj ja by som chcela tak jest ako ty... zvladas to skvelo! ale neni to trosku malo? na ten obed si si mohla este nieco dat ;)

Purpleness

boze moj! uz nie... ZASA! prosim poradte ako sa mam zbavit chuti na sladke? vzdy po obede mam chut si dat nieco sladke, bud zmrzku, cokoladu alebo tak... dnes som si dala ale obe! aj som sa vazila pred obedom... 53,8... fuj hnus! do konca augusta budem mat 50... musim... zvladnem to... len poradte ako si po kazdom obede nedat nieco sladke? ked na druhej strane, to jem aj pre to, lebo si myslim ze mi to az tak neuskodi a doprajem si, ale ako vidim, uskodilo... som tlsta

MaariSSaa

Annyi - prepac, pomylila som si ta so Silvus28, pretoze to jej jedalnicek bol jeden cas len jogurty a kava - to asi kvoli tym zubom?

Ja dnes :

R - lokse, kava s mliekom, zeleny caj

O - melon, grepovy dzus

V - bude asi celozrnna hrianka so syrokremom, alebo melon

klaudia345

dnes je to treti den co normalne papam :) sice na obed nedavam nejak vela lebo mi to celkom staci aeste len zacinam stale su tu tie myslienky ale....jem :)...a neviem ci mi budete verit alebo nie ale doobeda som sla po meste a citila som sa skvelo...tak skvelo ako uz dlho nie...sice jem este len treti den pravidelne (a este aj zdravo sa snazim) ale mam sa fakt lepsie....len mam taky problem...mama si mysli ze som chuda a xce mi dat spravit kompletne odbery a tak...ako zdravotne problemy nemam ziadne jest mozem,vlasy mi nepadaju,nechty su ok len bola som trochu slabsia lebo som bola na tej hranici anorexie si myslim....no rozhodla osm sa to zmenit a dari sa mi to zatial....len sa bojim ze ked da spravit tie testy ze mi lekar nieco zisti..neviem moze na to prist ze som nejedla pravidelne? potom by urcite zacala liecba a sprostosti ale viem ze to nepotrebujem lebo som odhodlana jest sama....neviete mi niekto poradit?...inak dnes jedanicek :)
R: celozrne pecivo,natierkove maslo,dve uhorky,trocha cibule,dve vajickove bielka uvarene na tvrdo
D: jablko
O: kuraci rezen,zemiakove pyre, vela vela zeleniny
Ol: nvm ci bude ale asi anieco take ako ranajky
V: bifidove mlieko s vlakninou, broskyna

a dnes este idem na zumbu :) myslim ze dnesny den je fajn :)