Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

MaariSSaa

No tak dalsi den pred sebou, dnes som si povedala, ze to vyskusam bez Adipexu, lebo som zase kvoli nemu spala len nejake 3hod :-( Takze skusim sa drzat, a jest zdravo...inak po vcerajsku minus 0,7kg :-))) Snad dam dole tie 3kg, ale tak aby sa to aj drzalo,a ani to neklesalo, ani nestupalo, hlavne nech je to cim skor, lebo mam akesi depky, ked sa mam vyzliect :-/ AKo ste na tom Vy? Co nove?

MaariSSaa

ALice29 - joooj netrap sa tolko tou postavou! Urcite si stihla az az, a aby sa nevies objektivne zhodnotit. Kolko vazis a merias? Aj ja mam obcas take myslienky a ked sa vidim v zrkadle, je mi hnusne obcas, no nemozes sa tomu poddat, proste sa treba niecim zamestnat a nemysliet na to! Zapnut si dobru komediu, ist s kamosmi von, ist sportovat...je vela moznosti! Tak sa ich snaz vyuzit vo svoj prospech...

MaariSSaa

Iwa3333 - nie si v tom sama! Skus sa premoct a hladat v zivote nieco pekne, co ta este dokaze potesit, urcite vsak nie jedlo, vaha a miery! Asi si na tom naozaj zle, myslim, ze najviac Ti prospreje, ked budes k Dr.chodit pravidelne, aspon kym sa nebudes citit lepsie. Neberies ziadne antidepresiva? Ak nie, zbehni do lekarne a predavaju rozne lieky, homeopatika, ktore ti aspon troska pomozu. To bude prvy krok. Druhy krok - snaz sa byt viacej s ludmi, na ktorych ti zalezi a ktorych mas rada - priatelia, rodina. Ak su v tvojom okoli ludia, ktori vedia o Tvojich problemoch, rozpravaj sa s nimi co najcastejsie. Mas nejake konicky? Ak nie, hladaj ich! venuj sa niecomu, aspo to skus, odputas sa aspon na chvilu od Tvojich myslienok. Proste musis byt silna a skusit to zvladnut!!! Zabojuj, snaz sa...neber jedlo ako nepriatela! Nic nie je este stratene, kazdy den skus nieco zjest, kup si vitaminy a ak to pojde dobre, nezufaj, vlasy sa ti napravia a Tvoje telo sa tiez este moze dat dokopy! Musis sa ale snazit Ty sama, toto, ze Ti tu baby poradia alebo aj Dr. to je iba taky odrazny mostik, aby si vedela, ze si v tom neni sama. No tie najtazsie kroky musis zvladnut TY sama, drzim palce!!!

ALice 29

Iwa,
povedz mi o tom viac, dnes som mala den plny uzkosti a depiek. Bola som na kupku a neustale som myslela nato ako asi vyzeram...
Ako sa ti dari urcite sa ti podarilo pribrat:)

iwa3333

som na dne ale totalnom dne...den za dnom bojujem snazim sa...no ja uz nedokazem na nic ine myslet...iba jedlo vaha....prisla som o vlasy moznost mat asi deti...o usmev na tvari o vsetko co ma kedysi tesilo.bola osm dnes u psychiatricky na kontrole a ked sa ma opytala ci mam aj samovrazdedne myslienky priznala som ze ano strasne osm sa rozplakala a povedala ze uz nevladzem.den za dnom sa snazim viac a viac no to ake uzkostia depresiu prezibvam sa neda opisat.preco je to jedine vec pre ktoru zijem?mala som tak vela a prisla osm uz takmer o vsetko a o samu seba ani nevravim.potrebujem sa s nekym o tom podelit kto otmu rozumie lebo ja uz tomu nerozumiem vobec,mam naozaj strach ze si ublizim:,((baby bojujte a cim skor lepsie lebo zivot s ppp je ...cesta do pekla...

MaariSSaa

Baby idem ja na vinko :-D z toho sa snad nepribera moc ci? Biele suche - to by slo :-) Len dufam ze to neprezeniem, lebo ak hej, to zas budem mat zajtra apetit ako drevorubac :-D Pekny vecer vsetkym

LETICIA

1 ks palacinka a teraz chlieb+1x sunka kuracia, syr tvrdy a parenica, som sa uz nastvala postavim sa na vahu a 43.6kg.

LETICIA

moje bmi 16
dnes- r- 2kusky chleba a jedna korka s klasika maslom a nakrajana paradajka.
o-brokolicova polievka s krajcom chleba
potom doplnim

MaariSSaa

Purpleness - a ty sa preco nemozes vazit? Ja sa vazim rano, vecer a niekedy aj cez den...ale to len tak zo zvedavosti, vecer je jasne ze mam vzdy viac, najlepsie je to rano nalacno a po wc-ku :-)

SPort nerobim ziaden momentalnem som leniva na to :-D obdivujem ta, ze behavas, ja by som to nevydrzala, mam mizernu kondicku a este k tomu aj fajcim cize pluca by mi asi roztrhlo :-D Sem tam chodim na tie koniky jazdit, a akurat tak sex pocitam za sport :-)))

Ako dlho uz mas taku vahu, ako mas teraz?