Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

lady_j

och baby,

viem, ze toto forum je o niecom inom, ale potrebujem niekoho, komu by som sa mohla "postazovat" ked to na mna pride...
nemozem sa s tymito stavmi zverit ludom z mojho okolia lebo nik tomu nerozumie.

ALice 29

Prepac ak to bolo nezrozumitelne, ponahlala som sa. Mam asi 50 kg a chcela by som mat 48kg. Postava jablko znamena ze sa mi tuk uklada hlavne v oblasti brucha a pasu nosim nohavuce asi o cislo mensie ako tricka. :).
Nestastie vraciavam, pred par mesiacmi som si to nevedela predstavit je to stasny pocit. Minuly tyzden bol stasny vracala som aj 3-krát za den. V nedelu som si povedala, dost a zatial sa drzim.
Tvoje jedalnicky sa zlepsili :). Velmi dobre ze sportujes musis mat krasnu postavu. Ktory sport mas najradsej.

Purpleness

Alice,
a ty teraz chces schudnut? alebo ako sa vidis? Moc som nepochopila ze co si tu pisala :D Ze mas postavu ako jablko? a chces mat 48kg? Alebo ako?
Tiez mi je luto, ze teraz prechadzas tiez zlym obdobim (asi to prislo na nas vsetky :D) Vraciavas? Ten tvoj jedalnicek nebol taky zly ako si myslis. Normalny v pohode, aspon ze nebol taky, no, ako to povedat.. anorekticky.. Kludne si si mohla este nieco dat :) ale chapem.

Purpleness

Iwa,
mrzi ma co sa deje s tebou :( ale sama vies, ze to musis zvladnut nejako. Teda ak si to este nevzdala uplne... Ale dufam ze nie! Poznam velmi dobre tie melancholicke depky, a samovrazedne myslienky... ked si spatne citam denniky, nespoznavam sa! Ale to co Alice a Marisa povedali je pravda. je to jedine co pomaha - zamestnat sa niecim, najst si konicky, lebo nuda je najvacsi zabijak. Vsak sama vies urcite. Mne velmi pomohla rodina - maminka. Vie tvoja o tovojom probleme? Rozpravate sa casto? Takisto mi pomohlo, ze sme sa ako rodina vela rozpravali. Dalej mi pomohla kamaratka, ktorej som to vsetko povedala, a ona bola so mnou, a ukazala mi ze riesim uplne hovadiny, ze som pekna a chuda, a vseobecne mi zmenila pohlad na zivot... Mas priatela? vela bab pomohol prave on. Ja z vlastnej skusenosti neviem, lebo nikoho nemam...
Nehovorim ze sa to da uplne do 100% poriadku (ja z toho furt nie som vonku), ale odbura to myslienky aspon na chvilu, ale ta chvila je vzacna. Velmi.

ALice 29

Moj vcerajsi jedalnicek:
R- jogurt jogobela mango, keks 38g
D- cokoladovy 7 days
O- vyprazany kuraci rezen, krajec chleba
V syrovy rozok 100g, par soft gumanych medvedikom
kupaliskova strava horoza. Teraz prechadzam asi vsetkym co ppp priasa od bulimie az po prejedanie:( a to som si myslela ze anorexia je to najhorsie. Vcera som bola cista.

ALice 29

Marissaa,
gratulujem k tym -0,7 :), nie je to nejak vela? Mas asi dobry metabolizmus.
Inak ako to zvladas ked spis len 3 hod?
Ja mam problemy s nespavostou takze spim max 6-7 hodin, a nestaci mi to. Potom si to vynahradzujem jedlom :(.
Mam 162-165cm tych 165 ukazuje meter ja tomu moc neverim iba zeby som sa tak velmi hrbila mam 49, 50 kg a chcela by som 48 postava typu jablko.

ALice 29

Iwa,
Marissa ma uplnu pravdu skus sa venovat nejakemu konicku nieco vytvorit napriklad kresli, zatancuj si.Rob veci co ta bavia.
Podla ,oznosti neostavaj sama. Obklop sa priatelmi rodinou isto sa medzi nimi najde niekto komu sa mozes zhoverit. Je dobre ze si vyhladala odbornu pomoc. Beries nejeke lieky? Ak ta chyti melanchólia mysli na nieco pekne...Viem je to zlozite ale postupne sa taketo myslienky naucis potlacat a cim viac nad nimi zvitazis tym silnejsia budes a budu ta otravovat menej a menej.
Vsetci ta obdivujeme, tvoju obrovsku snahu bojovat. Si velmi silna a jedalnicky ktore si tu pridavala boli uzasne :). Drzim palce.

Purpleness

inak, gratulujem k tomu -0,7kg!! :))) jak sa ti to podarilo? asi si vecer to ho moc nezjedla vsak? (ja som to zas trochu prehnala:( ) a kolko vinka si vypila? :D

Purpleness

marisa,
ja sa nemozem vazit preto, lebo to mam zakazane odvtedy co som sa zacala liecit z ppp... mama nechce aby som sa vazila, lebo ma to hrozne ovplyvnovalo, naladu a tak, takze zamkla vahu do skrine. Lenze, ja som neskor nasla klucik, a znova sa vazim, ale len ked nikto nie je doma... je to hroza...
No, to mas pravdu, nalacno a po zachode najmensia vaha :) ale to sa mne nikdy nestane... by som musela cakat niekolko hodin aby sa mi chcelo ist na wc :D
taku vahu aku mam mam uz dlho.. na Vianoce (ked sa to vsetko zhorsilo) som mala ledva 52kg. Minule leto som uz mala 53kg a odvtedy som na tom rovnako v podstate...
Fajcis? inak to sa ta chcem spytat, chudne sa tym naozaj?
Ja milujem behanie, tenis, tanec, korcule, plavanie, vsetko mozneee :D sport luubim, uz odmalicka! ale na ten beh by si si mozno zvykla co sa tyka kondicky, ale je pravda, fajciari to maju tazke :P Ale tycj konikov sa drz!

Purpleness

vcera:
R: 30g celozrnnych lupienkov s mliekom+1 broskyna (200g)
O: platocek bravc. peceneho+cervena kapusta+platocek knedle, 80g zmrzky, 20g tmavej cokolady
V: karfiolova polievka
V2: 30g celozrnneho chleba+opekana zelenina(paprika, cuketa, hriby, slanina, cibulka), 90g nizkot. tvarohu s medom