Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

Futuristkaa

Silvus ty si skoro ozaj ako ja...teda tie naše jedálniky...a Agneška ja už chudá som...bojím sa toho že zase priberiem o to tu ide

klaudia345

dnes stvrty den a ide to :)
R: cottage cheese,celozrne pecivo,2ks vajicka na tvrdo, zelenina
D: melon, broskyna
O:bryndzove pirohy
Ol.:asi bude melon a broskyna zase
V: nvm este ale asi musli s mliekom,probioticky napoj

MaariSSaa

Alice29 - z minus 0,7kg je plus 1kg :-D prehnala som to s obedom ale snad to do vecera a do rana klesne ... no metabolizmus, ja si myslim ze pomaly ho mam, ked sa porovnam s mamou, ktora jedava dvakrat tolko co ja a ma stale rovnaku vahu :-/ No je to ironia, ale troska sa mi zlepsil ked som zacala viacej jest, napr aj vecer ked sa niekedy prejem ze som uplne plna, tak za noc mi ide dole z vahy aj 1kg, ale ked mam striedmy den ze papam malinko, tak som rada ked mi v noci ide dole 0,4kg...:-/ je to take vseliake, niekedy mam chut tu vahu drbnut o zem :-D lebo sa mi zda, ze sa jej vazi ako chce haha :)
Ak mas 165cm a 50kg tak gratulujem! Super vaha-podotykam, este by si aj troska pribrat mohla...a ak nie, nestresuj, bud v klude, si stihla velmi a 50kg je krasne cisielko :-)

MaariSSaa

Purpleness - no zase mam tak plus 1kg :-DDD ja som taka truba az to pekne neni, som to prehnala s porciou obeda, ale beriem to tak, ze ked si dam uz dnes iba nieco uplne ze malinke, resp.nizkokaloricke, este to mozem zachranit ci? :-) Nezavidim ti to s tou vahou, ale zase, chapem tvoju maminu, robi to pre tvoje dobro a nie naschval! Treba sa na to divat tak. Musime hladat v cinoch druhych pozitiva a verit, ze nam chcu dobre, aby sme boli zdrave! Mne ked sibalo a nejedla som, tak mama bola na nervy az mi jej luto niekedy bolo, dost co som trpela ja vo vnutri a este aj ona :-(
S tym fajcenim - je to blbost ze by sa z toho chudlo, ja fajcim vela tak 30cigariet denne ale uz to nijak neovplyvnuje moj apetit, ono zdravy clovek fajcenim brzdi chut na jedlo no my - PPP, to je jedno, vidis, ze mne uz ani ten Adipex nepomaha..
Tak to mas super, ze si taka sportovkina, to mozes este o to viac papat a nemat vycitky! Jedlo ti lahsie a rychlejsie stravi, a vela prijatej energie spalis, plus robis nieco pre zdravie, a endorfiny-to musis mat skvely pocit zo seba :-) kedysi som chodila do fitka, vtedy som si aj s kludom dala cokoladu hoci aj celu, bo som vedela ze mi neublizi, tak kludne si dopraj, neboj sa toho naozaj!!! :-)
Inak to je super, ze uz rok mas taku istu vahu...gratulujem. Nechapem preco mne to tak skace furt :-/ chcela by som tam vidiet stale jedno cislo, max kilo hore-dole, to je bezne, aj voda v tele a plne creva a tak...asi odkukam od teba jedalnicek :-) len neviem, asi by som bola hladna...trosku :-)
A inak s tym wc aj ja mam problemy od kedy som tak schudla...pomahaju mi lanove semienka, rano spapat k ranajkam a zapit poharom vody, je tam vela vlakniny a sposobuje to nutkanie na wc-vyskusaj...

agneška

silvus28 a futuristkaa nezávidím vám ten jedálniček - hroznýýý je. To by mi akurat tak celý den skvrkalo v bruchu..
takto sa k štihlej postave nedopracujete, pretože je to neustály kolotoč priberania a chudnutia...

Purpleness

Alice,
ach tak... No postavu jablka ma moja mamka, takze neni to nic moc, ale ty mas malo kil, takze to podla mna na tebe ani nevidiet :) ja mam postavu hrusky, alebo presypacich hodin... teraz neviem :D Ja neznasam svoj zadok... Ale co sa tyka toho sportu, ani to na mne nevidiet... mozno na bruchu trochu... Tazko povedat ktory z tych sportov mam najradsej, vsetky milujem rovnako :D
Rozmyslam ze zacnem chodit na jogu... Ma z vas niektora s tym skusenosti? Da sa tym chudnut? Alebo skor formovat postava? Nejake rady by sa mi zisli :)

Futuristkaa

Včerajšok:
R- tvaroh s džemom
O- veľký pohár kakaa, dve uhorky
S- jogurt s kávou
V- jogurt, nektarinka
ZLEZLEZLE ja viem....

lady_j

och baby,

viem, ze toto forum je o niecom inom, ale potrebujem niekoho, komu by som sa mohla "postazovat" ked to na mna pride...
nemozem sa s tymito stavmi zverit ludom z mojho okolia lebo nik tomu nerozumie.