Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

Purpleness

lady_i,
och, to zvracanie :( esteze mna to este nechytilo... A kolko vazis a merias? schudla si nejako vyrazne? Vies, lebo potom sa nedivim ze si spolubyvajuca robi o teba starosti. Bulimia je nebezpecna. Anorexia detto. Sama vies...

Futuristkaa

Purpleness lenže keď sa tolko snažím a zrazu príde jedno ráno a ja som ako z reťaze utrhnutá:( No inak mám stále ráno okolo 47,7 a do večera max 48,4...dúfam že sa to nebude meniť:/ a ty? ty mi prídeš tak strašne v pohode..to je skvelé

Purpleness

Futuristka,
pre tu zemlovku sa nerozculuj tolko! Rano si mozes dopriat! Neboj, bude dobre :) A ako sa ti inak dari? ako je to s tvojou vahou? chudnes? alebo si na tom rovnako?

Purpleness

vcera:
R: 100g nizkot. tvarohu s medom+1 jablko (130g)
O: platocek bravc. peceneho+cervena kapusta+platocek knedle, 80g zmrzky
V: 30g celozr. chleba+opekana zelenina (paprika, cibulka, cuketa, slanina, hriby), 2dcl Acidka
V2: 2 male kusocky jablkovej strudle
mamka piekla strudlu vecer, tak ma donutila ze musim ochutnat... a bola dobraa!:)) najlepsia je cerstva :D

Futuristkaa

R- smotanový jogurt /211kcal/
R2(svačina)- 200g žemlovky /asi 500kcal?/
O- bude kuracina so zeleninou
Potom už len samá zelenina a voda lebo to doobedie mám hrozné!!!

Futuristkaa

LETICIA tak náhodou dnes som hore ešte len 2 hodiny a už som stihla smotanový jogurt a 200g žemlovky!! čo už je cez 600kcal určite

boba 77

včera
R:misa sliviek (zo záhradky)
O:reďkovky a zelená fazulka (zo záhradky)
O2:pohánka s cubuľkou a bryndzou
V:červená dyňa

:))))))

lady_j

Purpleness,

dik, skusim teda, aj ked takto "verejne"...

neviem, v poslednom case som mala velmi dobre obdobie, jedla som trikrat za den aj ked mozno menej ako normalne (aj ked, co je normalne?) a potom sa to nejak cele pokazilo a som tam, kde som bola...ja sa strasne snaziiiim dodrziavat jedalnicek, ale je to ako zacarovany kruh. cim pravidelnejsie jem, tym menej mi postupne staci a nakoniec skoncim pri 500 kcal za den. vecer pred spanim este cvicim do nemoty brusaky a idem spat az kym ich nedam aspon 500. takze...chvilu som vydrzala jest, asi 2 tyzdne, normlne ranajky, obed, vecera, ale potom som zacala mat ten pocit ze je to strasne zle, a zacala som znovu zvracat. najhorsie je, ze ma pri tom prichytila spolubyvajuca, a ona sa mi teraz snazi "pomoct". dostala som ultimatum - bud na Miczkiewicku zavolam ja, alebo ona. a ona ma teraz strasne sleduje, pyta sa ma, co som jedla, a snazi sa byt mila a ja som z toho strasne nervozna. vrrr

iwa3333

mam prepdisane antidepresiva a dake lieky na uskost ale priznavam ze ich neberiem.asi to je aj tym ze mam strach ze pridavaju chut od jedla ktoru ja mam a po tej hladovke oborvksu a nehcem chytit bulimiu.to na uzkost obcas uzijem ale podstatu to neriesi....lenze ked ja uz aj idem medzi ludi myslim neustale len na to jedlo a vahu mam strach ze mi povje dakto poznamku je ty is konecne pribrala asi by som to neprezila stacila mi poznamka od maminej kamaratky....a vidite proste to je chore ze ja uz ani mezdi ludmi nevjem na nic ine mysliet nosit neustale so sebou zabalene desiaty vecere lebbo bez toho sa nesmiem nikam pohnut priposobujem celodenny program jedlu"Pja netusim ake to je normalne zit a nemysliet na ot co i len 5 minut!rano s tym vstavam zijem cely den zaspavam este sa mi aj o otm sniva...a neorozumiem tomu preco?preco to tak je...da sa to vobec vylecit alebo sa iba s tym naucit zit tak aby ma ot neohrozovalo....toto neje zivot ale iba prezivanie...kedy som bola naposledy stastma naoazaj?myslim ze pred rokom....dakujem baby naozaj si vas vazima drzim vam vsetkym palce....
inak ja dnes:
r:90 g peciva natierka hydinova sunka+zelenina
d:jogurt+pol hrusky
o:kuracia pol.s rezancami
udusene kura na mrkve+zemiaky
v1:90g peciva s natierkou hydin.sunkou+paradajka
v2:zemla s natierkou+zelenina

jem strasne vela peciva...ale ja napr lahsie zvladam na veceru uz len suche ako varene...

LETICIA

Futuristka si normalna? a teraz cely zivot si chces vazit porcijky nizkotucnych jogurtov tvarohov a kav, lebo sa bojis ze priberies? ved to je chore, neobmedzuj saa jedz vsetko zaradok kym mozes a nemas ziadne problemy so zaludkom.

D-jeden krajec chleba-maslo-prazska sunka, syr a paradajka
O-hubove rizoto,syr, salat z cinskej kapusty a kukurice, jedna kysla uhorka
Ol-trocha hrozna
V-j rozok a to co aj na desiatu bez paradajky.

Najčítanejšie články