Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
Futuristka a to naco pocitas kcal, ja som to v zivote nepocitala ani nic, aj keby si zjedla 3000kcal a co? uz si hned tlusta, skareda ci co? vies dobre co je anorexia a co bulimia a robis presny opak
hej, hej, je to hnusne, viem...ale ked ja si neviem pomoct. ked nieco zjem, mam z toho obrovske vycitky, ze sa neviem kontrolovat. takze potom sup na zachod a "idem".
moj jedalnicek je priserny, jem vlastne dookola stale to iste a okrem toho pijem vela vody:
R: 1 vajicko natvrdo, alebo nejake pecivo
O: salat (1/2 paradajky, 1/2 papriky, uhorka, 3 salatove listy)
V: nizkotucny jogurt, alebo jablko.
ked mam zjest nieco mimo toho (napr. olovrant)tak mam z toho stresy. ani do supermarketu nemozem chodit. len do malych obchodov. ja som cela taka naprogramovana...viem kolko ma co kalorii, to je potom tazko nieco jest.
na jednej strane kamaratku chapem, viem ze mi chce pomoct ale ako keby to slo mimo mna. skusala som to, ale dostala som z toho bulimiu. neznesiem pocit plneho zaludka.
Meriam 175cm a teraz vazim 52kg.
Marissaa,
dakujem neviem preco ma to tak trapi ja sa na nu ani nechcem podobat, nechcem byt modelka kdeze, chcem byt len normalna stihla baba...aaach. Tak som sa snazila, jest normalne
Purpleness,
jogu som necvicila ale skus pilates je to podobne ako joga, mne to velmi pomaha ked mam stres. Velmi sa tym nechudne, avsak pekne sa ti vytvaruje telo:).
Alice29 - podla mna by si este kludne mohla v jedle pridat, nebolo toho moc za cely den, co si napisala...a maminou sa netrap, ber to tak, ze ona ma svoj zivot a svoju modelkovsku minulost ale ty si ina...napr.moja mama ma 43rokov a kazdy stale len hovori aka je krasna, ked mala takych 35 tak vsetci moji kamosi boli do nej platonicky zamilovani :-))) A vezmi si, ze je stihla, nie vsak vychrtla, lebo ona dlllhe roky robila balet a gymnastiku a ostala jej z toho krasna vysportovana postava. Ja mam zase opacny problem, ze ona zje dvakrat viac ako ja a stale ma tu istu vahu!!! Napr.spravi veceru o 7 ze svieckovu s knedlou, otec to je, brat to je, ona tiez a ja len nieco lahke...a proste ona nepriberie, jasne ze uz troska vekom ale stale sa jej to drzi..
Proste my sme ine, ja viem, ze musim jest menej ako on, lebo ja nesportujem ako ona kedysi a ty zase vies, ze by si mala jest viac :-)
Marissaa,
vyborne, tesim sa s tebou. Verim ze budes mat o to kilo menej:)..
Futuristka
mnam zemlovka nejedla som ju cele roky urcite to spalis ved je iba rano, nic sa neboj.
lady i,
dobre ze si napisala. 500 kcal je naozaj velmi malo :(. Skus jest nieco lahsie aspon 3 krat denne. Pridaj sem aj svoj jedalnicek:). To vracanie mi je ozaj luto aj ja tym teraz prechadzam. Chapem tvoju spolubyvajucu ma o teba strach.Hovoris jej o svojich pocitoch? Mas vycitky po kazdom jedle aj po ovoci a zelenine?
Ahojte,
ja vcera
R- puding tiramisu(cokoladovy s piskotami malicky), syrovy rozok 100g
D- asi 35 g orieskovej cokolady milka
O kuracie maso so sampinonmi, ryza 100g bola som hrda ze som to zjedla, no potom som videla ako moja mama dala svoju porciu bratovi a dostala som strasne vycitky moja mama je byvala modelka,nemusim hovorit ze je stasne chuda ked som bola mladsia neustale ma s nou porovnavali, vraveli mi ze sa vobec nepodobame, ze som pri sebe:(...
V- to iste co na obed len asi polovicna porcia.
Eeeej baby, moje telo mi asi dalo znamenie, ze sem tam ked zhresim, este sa s tym vyrovna ale nesmie to uz dnes pokracovat!!! Vcera som sa fakt prejedla, ako nebolo toho az tak hrozne vela ale kaloricke veci a pribrala som za ten den oproti predoslemu ranu iba 0,4kg! A to som nebola na wc ani vcera ani dnes, takze sndad to pojde von :) Takze ja vcera, ochh hruuza kolko sladkeho :
R - jogurt, kava smliekom
O - lokse ( pre zmenu je v ceste primiesany aj tvaroh cize su zdravsie :-))), cela orieskovo - mliecna cokolada cca 560kcal, dve lizatka, 100g Maoam cukriky
V - myslela som ze uz enbudem jest aby som nepribrala ale vecer som mala doma akciu s kamosmi, tak ze sa najem aby mi nebolo zle z chlastu takze zase lokse a potom 200g syra udeneho, dalsia cokolada cela!!! kokos vsak len ten syr ma asi 700kcal a cokolada 600
Potom som pila ochutenu mineralku do 2 v noci a Gin, neviem asi tak 7-9 stamperlikov.
Chapete to???A ze len 0,4kg viac, ja mam asi fakt dobry metabolizmus :-D Ono je to tym, ze telo je u mna uz zvyknute semtam prijat nedbytok energie tak sa asi naucilo to nejak vysporiadat si same :-)
Som rada ze nemam o kilo viac, lebo to by som bola dnes psychicky na tom zle, takto sa nakopnem, dam si light den a zajtra chcem vidiet na vahe minus 1kg!!!
Purpleness. Veru mama má pravdu...aj si to uvedomujeme ale čo keď si tá hlava trepe svoje ..teda aspoň v mojom prípade:/ Na jednej strane si vravím že kludne možem mať aj 50kg..ale keď vidím že sa to blíži nedajbože k 49je mi hrozne a chytá ma panika..ale však to každý v tomto fóre pozná nevravím nič nové:/
futuristka,
no vidis, pol kila hore dole, ved co to je! Nic! Mozno zadrziavanie vody... :) bud rada. Je to normalne. Mas uplne dobru vahu, ak nie podvahu... Co ja by som za taku dala... Ale viem, je to chore. pretoze 48kg je velmi malicko, aj na tvoju vysku. Ale je to tazke si to uvedomit, viem.
No ja :D diki, ale nie vsetko zlato sa leskne :D Snazim sa vam tu pomahat a tak, ale doma to je des... Teda nie az take hrozne, ale ked sa postazujem mamke ze chcem mat este o kilo menej, tak zacne si tukat na celo, ze som uplne uz chora, ze ako moze moje stastie a celkova krasa zavisiet od jedneho kila! Ma uplnu pravdu.. Sakra.