Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

viki123

lady-i,skús pravidelne jesť,na začiatok toho nemusí byť veľa,stačí,keď si dáš aj menej,ale často.Tvoja spolubývajúca ti chce pomôcť,kontroluje ťa len pre tvoje dobro a hlavne zdravie,pokús sa jej vyrozprávať,zdôveriť sa s tým,čo ťa trápi...možno ti bude ľahšie na duši,keď to dostaneš von.Nájdi si niečo,čo by ťa bavilo,aby si nemyslela neustále len na jedlo a váhu,nejaké koníčky alebo dačo,čím by si sa zamestnala,a hlavne po jedle,aby si potlačila nutkanie na vracanie...Držím ti palce.

viki123

Ahojte,ja včera:
R:Probia lesná jahoda(135g)+banán,jahodový čaj
D:ovocný multivitamín.džús s ovoc.dreňou
O:celozrnné špaldové rezance s bielou Activiou a zeleninou(3 mrkvy,paradajka,paprika)
Ol:1%Acidko ananásové(330g)+banán a jablko
V:celozrnné cereálie,jablkové obilninové peniažky+jogurtové mlieko broskyňa-maracuja(350ml) a banán
V2:ovocný tvaroh(130g)s čučoriedkami,banánom,čiernymi ríbezľami a jahodami+sójové mlieko(350ml)a nutridrink(100ml)
pitie:3,5dcl čaj,1,5l miner.malina-šípka,1,5l džús

zorka66

R:pohar pomarancoveho dzusu (2dcl)
prechadzka-15 min. so psom
500 preskokov cez svihadlo
40 min. orbitrek
melon,biely jogurt s ovsenymi vlockami(30g),sirup agave

O: 3 palacinky s tvarohom,lekvarom,zmrzlinou,slahackou,broskynou

O: pivo
V: melon,tanier polievky s kopou karfiolu,nutella a tablicka studentskej pecate mliecnej

LETICIA

R-nic
D- pol rozka
O-zapekane cestoviny s brokolicou
OL-2 sisky a neskor dalsie 2
a este edzi tym som dala celozrnu zemlu s 2 trojuhonikama syra.

klaudia345

R:cottage cheese,cerealna zemla,dve vajcia,tanier zeleniny
D:melon,broskyna
O:bryndzove halusky...aj ked priznavam ze vela ich nebolo :/
Ol:polka banana,jablcko,hrst sekanych mandli
V: biely jogurt, musli
tekutin dostatok :)

silvus28

babay len "veselo" vracajte ďalej, ja som takto po 10 rokoch prišla úplne o zuby...tiež som najprv nikomu neverila, keď ma vystríhali za tie zuby, ale mne sa s nimi začali problémy paradoxne až po pol roku odvtedy čo som prestala vracať...takže keď vám tak veľmi záleží na vzhľade, tak dbajte aj na zuby, lebo tie tvoria na tvári asi najväčší dojem!!!

silvus28

R: biely jogurt, káva
D: biely jogurt, horúca čokoláda
Obed: melón, acidko
Ol.: jogurt, tvaroh, káva
V: kuskus s mandľami a syrom, biely jogurt, pol hrušky
Možno sa to zdá niekomu málo, ale ja som na to už zvyknutá a vôbec nechudnem z toho, skôr naopak niekedy aj priberiem kilo-dve...takže kebyže pridám v jedle, tak by som len priberala, poznám už svoje telo...

lady_j

Purpleness,

ja viem ze mam problem.

nie som na to hrda, ver mi.

vlasy mi zatial nepadaju, menzes som nemala skoro pol roka, ale to som mala 50 kil. teraz ho mam, aj ked nie moc pravidelny.

kolko som vazila na zaciatku netusim, okolo 60-63 kil mozno? potom som schudla na 56, potom na 54, potom na 50 a teraz mam 52. viem ze by som mala vyhladat pomoc, ale na druhej strane nechcem, lebo by som musela pribrat. uz ma raz chceli hospitalizovat, ale nastastie som sa tomu nejak vyhla.

inak, uplne ine veci som sem napisala ako som povodne chcela :)

Purpleness

dievcata, mam na vas jednu otazku. Niekde som citala zevraj kazdou salkou zeleneho caju sa spali 100 kalorii. Je to pravda? Je to vobec mozne? Urcite ste o tom uz poculi, lebo predpokladam, vsetky pijeme zelene caje denne :D Co myslite?

Purpleness

lady_i,
vyzera to, ze mas vazny problem... Jes toho velmi malicko. je to jedalnicek typicky pre anorekticku, ale uz v zlom stadiu. Este otazka, mas nejake zdravotne problemy? Ako strata menzesu, padanie vlasov a tak? A predtym si kolko mala kil co si tak schudla?

Najčítanejšie články