Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
Annyi, ano, mas pravdu :D ja si proste kupim tu velku krabicu zmrzky Carte Dor (ci jak sa to pise) a poobede si vzdy dam :)) alebo milujem ked ideme s maminou na veeeelky zmrzlinovy pohar v Rakusku! On je tak obrovsky ze az! to by si mala vidiet! a hlavne ochutnat... mnam...
Inak ty si mi vtedy neodpisala na to, ci mas z toho nejedenia nejake zdravotne problemy.. ci ti ostali nejake stopy po tom... (teda myslim ze si mi na to neodpovedala :D sama neviem uz :D)
purpleness
tebe ta zmrzka poriedne chuti ze? :DD s tebou by som si rozumela ja ked idem na zmrzku tesim sa jak 5 rocne decko
Marisa, no tak takymto sposobom das urcite dole pol kila za dnesok ;) Ale nechyba i normalny obedik? Si pamatam stare, cas, ked som mala hovadiny na obed a nie riadny obed ako sa patri, tak sa mi zacali tvorit okolo kutikov na ustach take suche plochy... bolo to velmi neprijemne :/
a prijemne upratovanie prajem :D
Joooj vcera bolo toho zase vela :-/ to preto lebo na obed som bola u babky a na veceru u kamaratky,ale co uz, dnes to snad bude lepsie, chcem mat do konca vikendu, cize 4dni o dve kila menej, alebo aspon kilo a pol...Takze ja dnes :
R - jogurt probioticky 200g, 50g kakaove venceky, par cukrikov, kava s mliekom
O - bude melon
Ol - melon alebo jablko
V - kalerab
Takto by som to dnes chcela, ved na ranajky som sa najedla riadne, zvysok dna vela vody a bylinkoveho caju, aspon nejakych 0,7kg za dnes by mohlo ist dole, ked zratam, ze idem upratat cely dom tak aj pohyb bude :-)
ach taak :/
inak, ta stranka kaloricketabulky . cz tam je vsetko :) aj praca na PC :D
Purpleness práveže ten jedálniček je moja reakcia na to kilo naviac...pretože som v posledných dňoch jedla viac ako zvyčajne... Cez deň? No nehovorím že sedím furt na riti, ale tak nechodím behávať..do fitka chodím raz do týždňa (čož je málo), inak robím také bežné činnosti... Ozaj nepoznáš nejakú stránku kde je nejaká tabulka že kolko človek spáli Kcal počas bežných denných činností?
futuristka,
kilo naviac? z takeho jedalnicka? ved ked sa zrataju kalorie, tak je to straaasne malo... Inak, a co robievas pocas dna, kedze vravis ze ziadnu fyz. aktivitu nemas? :)
vcera:
R: 1 biela Activia+1PL ovsakov+cucoriedky
O: zapekane rybie file s brokolicou+30g celozrn. ryze+1 rajcina, 80g zmrzky
O: trochu malin a cucoriedok, 2 kusocky jablk. strudle
V: 1 kusok jablkovej strudle
žiadna fyzická aktivita a k tomu dnes ráno kilo naviac
R- káva s mliekom
O- dve hrušky, kinder mliečny rez
S- káva s mliekom
V- cottage
V2- nízkotučný jogurt
Purpleness,tvoja mamina má úplnú pravdu...len my si to neuvedomujeme ani náhodou,že život nieje len o jedle a váhe,ale úplne o niečom inom...že sa stále točíme na tom istom kolotoči,a okolo je toľko krásnych vecí,na ktoré tak rýchlo zabúdame...No ťažko sa zastavuje,hlavne keď je poriadne rozbehnutý,ale keď konečne začne brzdiť,stojí to za to,vidieť zas rozjasnený svet a počuť šťastný smiech....