Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

MaariSSaa

Purpleness - vsak to, ja som si uz vela krat vravela, ze preboha, ved na svete su vacsie problemy ako moja postava,a niekedy som sa az citila trapne ze ja sa tu serem kvoli jedlu a niekde v Afrike nemaju co dat do ust, teroristi, pedofili a neviem co. Lenze vzdy sa myslienkami vratim k sebe a svojmu telu. Mna by inak asi najviac zaujimalo, ze z coho to vznika taketo problemy, neviem dovod a ma to sere, lebo si myslim, ze keby som zistila dovod PRECO to u mna zacalo, vedela by som to aj zmenit...napada ma akurat ze moj byvaly frajer ked som mala 16 a zacala brat HAk a pribrala som, tak si ma vtedy doberal ake mam brucho a zadok :-/ lenze vtedy som sa na tom smiala aj ja a dojebkala aj ja jeho a neriesila to...a az o nejaky rok po rozchode som zacala riesit svoju postavu...kurniiiik...sa tu zaprisahavam ako si uz nikdy nekupim tu s prepacenim pojebanu cokoladu a monte a neviem co vsetko :-/ a idem zase na adipex nic ine mi uz neostava...haha, ved vlastne dnes rano som si ho dala a divaj ako zabera!!!dozrala som sa aj tak...ja uz fakt neviem co, asi len rano vypadnut z domu a vratit sa az v noci

Purpleness

Marisa, dakujem pekne za povzbudzenie, mas pravdu vo vsetkom :)) dakujem este raz.
Je mi luto ze aj ty sa trapis a ze ti to tu uz nepomaha... S tou mantrou :D Ja asi od septembra zacnem pravidelne chodit na jogu alebo pilates alebo nieco take, lebo myslim ze prave toto by nam vsetkym pomohlo najviac. Vnutorny pokoj a harmonia. Ako vidim, aj ty si na nervy :/ Nemali by sme si nic zakazovat, no :D a zo vsetkeho jest mensie porcie ale VSETKO! Ja som sa dneska tiez dozrala znovu zmrzkou... Najprv som si dala normalne tych 80g alebo potom som si este nalozila druhy raz, takze takych 120g zmrzky som zbastila urcite...
Ale znovu som mala pohovor s maminou a tolkokrat mi za ten cas povedala ze NAOZAJ mam krasnu postavu, a som zdrava a krasna a co viac si mozem priat? Ano, viem, mam TAKMER vsetko, ale to je mozno ten problem... nudime sa a vymyslame taketo poruchy :D Neviem, no.. :)

MaariSSaa

A inak, zase ten moj planovany jedalnik nevydrzala :-( ja asi fakt nemam uz pevnu volu, asi to budem robit tak, ze vzdy ked ma chyti ZRAVKA, pojdem sem a vypisem sa z toho...zjedla som tri kelimky Monte Maxi - 600kcal, 150g syra - 500kcal, nejake cukriky zase a trocha cokolady...pomoooooc!!!!! Mna uz to takto fakt nebavi...zacala som potom sice hned upratovat lebo mi bolo zo seba zle a spotila som sa riadne, no pochybujem ze tym cosi zachranim...uz dnes nebudem jest nic. POtrebujem nejaku mantru, co si budem opakovat kazdu chvilu, aby som nemala nutkanie sa prejest...aj dnes, lezala som na zahrade ze sa idem poopalovat, a ked som sa pozrela na svoje brucho, tak si hovorim, aka som otrasna tucna, ze to uz je jedno, tak som sa vykaslala na cele opalovanie a sla pred tv a dozrala som. To je konecna uz toto, a co je horsie, myslela som, ze ked tu budem pisat, bude to lepsie, no takto mam pocit, ze na jedlo myslim este viac ako predtym :-/

MaariSSaa

Purpleness - prosim Ta, kasli na vahu! Ved velmi dobre vies ze na svoju vysku mas vahu nizku, neblbni, prosim Ta a nechudni!Ved si rasdej povedz, ake je to super, ze jes, das si aj zmrzku, aj strudlu, to na co mas chut a vaha ti nestupa! Ved to je dolezite...si uplne stihla, skus sa s tou myslienkou stotoznit a vsugeruj si, ze ked schudnes, budes uz nepekne nezdravo chuda!

iwus93

R: 10:15 broskyna, káva
o hodinu nanuk Big Milk :/
O: 13:00 domáca rajčinová polievka, kura na jablkách, ryža, uhorkový šalát
Ol: káva, malý koláčik perníkový
V: ešte netuším, niečo light

zachvilu sa chystám cvičiť na orbitrek, neznášam moje stehná :( sú také divné neforemné, oproti zadku velké

Purpleness

ach nie... vaha: 53,5kg! nic som neschudla! par gramov... a to som skoro kazdy den behala, a fakt som sa snazila jest menej vecer... clovek si da raz za 2 mesiace strudlu a hned je zle. Alebo je to z tej zmrzky? ale ved jej nebolo vela... snad cez vikend sa podari este zhodit trosku...
Marisa, tu Tiramisu som este nemala, moze byt dobra :) inak teraz mam nacatu tu Mascarpone s ovocim. Hrooooozne dobra! Idem si dat aj napriek tym kilam! Tak!

klaudia345

R:cottage,celozrne pecivo,tanier zeleniny
D:melon,broskyna
O:kuracie meso na prirodno,ryza,zelenina
Ol:melon,uhorka
V:celozrne pecivo,natierkove maslo,bielka z vajicka,zelenina

LETICIA

ja nechapem ta futuristka, ze uz kilo najviac, mne to uz pride ako cele domyslanie a co ze mas kil najviac? skus zit bez sebakritiky, nepozorovania sa a normalne fungovat, hoci co si dat a nepocitat kcal, ved to je spadla hruska zelena na hlavu.

MaariSSaa

Purpleness - no jasne, ze mi bude chybat normalny obed, ale musim sa hecnut, aspon sa mi troska zaludok stiahne, a vcera som mala na obed svieckovu s knedlou a na veceru cestoviny so syrovou omackou, takze mozem mat dnes den bez normalneho, vareneho jedla nie? :-) urcite si tym neuskodim...ja len proste ked som takto rozozrata, musim si dat sem tam takyto den, aby som si skrotila apetit :-D vzdy lepsie, ako nejest vobec, aj take byvalo...
Inak s tou zmrzkou to mam rovnako, ja si kupujem tu Carte Dor Tiramisu :-) a tiez vzdy len tak po troske si dam a este si ju posypem kakaom :-)

Najčítanejšie články