Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

viki123

a ešte nejaké mottá na povzbudenie:):
"Krása je forma určité věci. A určitou formu má každá věc. Z čehož vyplývá, že každá věc je svým způsobem z určitého hlediska krásná."
"Myslis si, ze uz nemozes byt stastna? Ako to vies, ked si sa o to este nepokusila?"
" Liečenie z PPP je dôkazom silnej vôle."
" Som jedinečná bytosť, som dokonalá, taká aká som."
,,Narodila si sa ako original,tak neumieraj ako kópia...
" To jedlo vyzerá super, nepoznám dôvod, prečo si ho nedať."

viki123

Purpleness,to máš pravdu.Mali by sme si to proste navždy uložiť do pamati,a prečítať si ho vždy,keď sa začne ozývať ppp,aby sme tie myšlienky čo najrýchlejšie odohnali...A pomaly naozaj kráčať za normálnym a krajším životom:),aby sme proti nim už vedeli bojovať...
wewe88,to je...Aj mne ten list veľmi pomohol,vždy,keď na mňa prišli anorektické myšlienky,som si ho čítala stále dokola najmenej sto krát a pomohlo to,upokojila som sa...Tiež ma aj naštartoval bojovať a začať jesť,premôcť sa,keď mi to čosi v hlave nedovoľovalo a zakazovalo,alebo pri pádoch,keď som to chcela vzdať,bola slabá...
Dúfam,že pomôže aj viacerým babám:)

Futuristkaa

R- káva s mliekom, jablko
O- termix, nektarinka
S- ovocná dreň, káva s mliekom
V- tvaroh s džemom, kúsoček melóna
V2- piškóty

MaariSSaa

ALice29 - dakujem, ano o to sa aj budem snazit, aby som vzdy mala normalny obed a aj ekd to nevydrzim a dam si potoms ladke uricte toho bude menej,ked uz budem mat zaplneny zaludok.
Ale vies, to ta moja sprota chora hlava, poviem si, ze ked uz zerem, tak aspon nieco co mam vyslovene rada...taketo zmyslanie je na hovno.
Inak tvoj jedalnik sa mi celkom paci, mohlo byt toho viac, ale mas tam aspon pecivo, to je dobre, tam su ziviny a tak.
Dnes som zacala 200g probiotickym h´jogurtom a kavou, dufam ze sa budem drzat a neprezerem sa zase...lebo uz mi zacina stupat vaha a to nechcem, dala som si zavazok ze do konca augusta 3kg dole a ked nie rovno tri aspon dve...

MaariSSaa

Purpleness - nie nechodim k ziadnej, ani som nikdy nebola...aj ma to napadlo, a vcera som hladala na nete ci je cosi v mojom meste, ale nasla som iba jedneho sukromneho co za sedenie pyta 17Eur a pochybujem ze by mi vedel pomoct, on sa nezameriava na taketo veci :-/
Inak nie si vobec hladna pri tvojom jedalniku? Lebo ja neviem, ale ja by som bola asi dost hladna, ci sa mi to iba zda?
Preboha to je najhorsie ked nam chorym babam na hlavu z jedla, trepne dakto poznamku na nasu postavu :-/ ved si musela byt pekna aj ked si mala 59kil, lebo si vysoka...

Purpleness

Marisa, inak ty chodis k nejake psychologicke alebo tak? lebo ja hej, a tam napriklad furt rozoberame prave ten dovod ze PRECO. A ako zistujem, ma to velmi vela pricin... takych hlbsich, osobnejsich... A poznam tiez tieto poznamky chalanov... Najprv si odolna, ale potom sa nieco v tebe zvrtne, a uz to ide... Mna dokaze hocijaka veta od okolia urazit a zamysliet sa nad sebou, ze fakt som asi tucna... Napriklad ked som chvilu pribrala z 54kg na 59 tak (vtedy som chodila este na tanecnu) mi povedali ze mohla by som zhodit par kil... A mnoho dalsich prihod bolo, ale clovek si to zapamata ako posvatne pismo :D

Purpleness

Marisa, Alice, dievcence dakujem vam za povzbudenie! fakt mi sibe s tou zmrzlinou:D Inak Alice, asi robis to zle, ze furt myslis na jedlo, co mozes, a co nie :D mozno preto sa ti o tom tolko sniva.. Nieco si urcite odopieras! :)
viki, dakujem pekne za ten list od zivota... Naozaj, kazda z nas by si ho mala vytlacit a povinne sa naucit ako kazdodennu modlitbu :D dakujem

Purpleness

vcera:
R: asi 2PL ovsakov s mliekom a medom+80g malin a cucoriedok
O: dusena zelenina (spenat, paprika) s cicerom+zemiaky, minimalne 120g zmrzky...
O: 4 kocecky cerv. melona, 1/2 kuska jablk. strudle
V: 30g celozr. chleba+opekana zelenina, 2dcl Acidka
V2: 23g musli tycinka