Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
Takze ja dnes zatial :
R - nizkotucny jogurt, lanove semeno, kava s mliekom
D - kalerab
O - trosku takych zapekanych zemiakov so smotanou a karfiolom,mini porcia
V - pohankovo zemiakova kasa, gumenne cukriky tpujem cca 300kcal
Urcite este cosi dnes zjem, lebo pojdem neskoro spat...dufam ze zase neskoncim na vecer pri tych sladkostiach, ale dala som si teraz, tak hladina cukru by mala byt ok :-)
Takze ja dnes zatial
A pri akej vyske/vahe ti prestala chodit? Zaujima ma to najmä preto, ze poznam vela velmi stihlych dievcat, ktore MS maju,ale tu ide zrejme o to, ze clovek schudne rapidne za kratsi cas a preto MS vynecha? Moja dobra znama je utlo stavana, ma asi 160cm a 47-48kg a normalne menstruaciu ma a ma uz aj dieta...hm. Je to zaujimave.
Maoam ja som ju nemala asi pol roka a vyhovovalo mi to..lenže viem že v budúcnosti chcem deti čiže som sa vybrala k doktorke...terz musím brať lieky ale mám ju našťastie pravidelne a dokonca som za ňu vďačná:) Inak ja dnes
R- jablko, uhorka
O- špenát, volské oko, zemiaky
V- bude asi kuracina s ryžou
z tejto temy som vzdycky hladna :)
Baby, co tymto trpite, rada by som sa opytala, ci este mate menstruaciu, alebo ci vam uplne vynechava? Ak ano, odkedy a vadi vam to, ci vam to skor vyhovuje ju nemat? Dakujem za vsetky odpovede.
Marrissaa,
juj viem o com hovoris aj ja sa vzdy prejem tych nemeckych sladkosti :D, nevadi mala si proste chut,bud rada, ze ti chuti. Asi sa cez den velmi kontrolujes skus si dat nieco sladke doobeda.
Ja vcera:
R 2 stredne velke krajce chleba(1 syr,2 pasteta), zelenina
D velky kus melona:D
o 13-tej som mala kavu a strasne vela zmzliny az ma z toho bolelo brucho:)
O (asi o 15-tej) spaghety s kuracim masom
V musela som sa velmi nutit jest to iste co na obed len menej.
Dakujeme viki.
Ale inak baby, hned ma tie vycitky aspon trocha presli, lebo ked sme boli poobede s mamou na nakupe, tak sme tam stretli jej sesternicu s dcerou...ako ja som to dievca videla uplne ze ako 10rocnu naposledy...a varvela mi mama tak sem tam o nej, ze ma problemy ze ma anorexiu, potomaj bulimiu, potom ze z nej sa stala alkoholicka, ze bola asi 3krat na lieceni, ze odtial aj usla a tak...a som to iba pocuvala ale neriesila, vsak ako ja s tym dievcatom nic nemam, je to vzdialenejsia rodina, ale nikdy som ju nevidela za ten cas...teraz, ked by mala byt uz AKOZE v pohode, no katastrofa!!! Mne normalne padla sanka, nedokazala som od nej odrthnut oci, ako strasny pohlad, lebo mala tielko na ramienka a kratasy. NEPREHANAM - mala stehna ako ja ruky, a to ja mam ruky dlhe a stihle! Otrasne cosi, tak hned som bola spokojnejsia, ze ja nie som v hentakych srackach. Moze mat tak 160cm a kil??? 10? akoze aspon tak vyzerala...no viac ako 35kg urcite nema to dievca...to stretnutie mne osobne trocha pomohlo, lebo som zistila, ze nie som az tak chora, ako som si myslela. Mam este trocha zdraveho rozumu a objektivneho pohladu, a to dievca vyzeralo naozaj otrasne, choro, ved ona kebyze sa potkne, tak sa zlomi ako stebielko....tak neblbnime a jedzme!!!
Marissa: nevadi hlavne si nic nevycitaj a nesleduj to tolko,ked mas chut na sladke tak si normalne zober keks abo cokoladu abo co a si ho vychutnaj lebo potom to aj tak na teba pride a neni to uz len 1 keksik ale kopa somarin....
a nevaz sa kazde rano lebo potom depka,pozname to vseci....
ja som si napriklad vcera dala keksik Lina lebo furt som chodila a zobala tu kus tu kus a stale som mala chut na nieco tak som si povedala ze si dam daco poriadne sladke a bude! a rano som dokonca mala mensiu hmotnost :)
R:ovsene vlocky (40g),broskyna,mlieko
D:dobra vlaknina tycinka (jablko-skorica)
O:suchy,lebo som bola na turu - zemla celozrna so sunkou,syrom,salatom,paprikou
Ol:zacala som zobat z kazdeho rozka troska tak som sa rovno navecerala
V: trochu cestovin s kur masom,paradajkovou omackou a spominana Lina a este kocka horkej cokolady
pekny den baby a drzte sa! :)
Takze vcera zase den D, cely den som sa super drzala a vecer jooooj :-( Mama sa vratila po dvoch tyzdnoch z Nemecka a jasne ze nakupila neviem kolko kil sladkosti, cokolady, cukriky, keksy, no hovadiny...ani to nema vyznam schovavat, ja to najdem, ked viem ze to je doma :-D Takze ja vcera:
R - nizkotucny ovocny jogurt 145g, lanove semeno, kava s mliekom
D - kava s mliekom
O - pohankovo-zemiakova kasa
V - jablko
Ked som sa po tomto vazila, mala som super vahu este menej ako rano a to som ani na wc nebola. No a o pol9 som sadla k telke a zjedla :
Arasidy 100g - fuuj asi 600kcal, jedno Kinder Country - 150kcal, par karameliek -asi 300kcal, par gumennych cukrikov- 300kcal a este taku mensiu porciu zeleninoveho rizota :-(
Hroznaaaaaaa som ach jaj! Ako dnes rano som mala sice vahu ako aj vcera rano, cize som nepribrala, lenze keby som to enbola pojedla tak mam minimalne o 0,7kg menej!
Ja mam chut sa odtrelit, preco toto furt robim? Cez den hladujem, vecer sa dozerem, aky to ma vyznam kua...