Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
futuristka, tak to ti ozaj neni čo závidiet, ked chudá si a stravuješ sa tak biedne. Neverim tomu, že sa tak budeš stravovat celý život. Pretože pokial si telo nenaučíš jest normálne, tak zachvilu budeš priberat aj z vody. Máš teraz totálne spolený metabolizmus a nezrýchliš ho nijak inak len pravidelnými porciami jedla 5 krát denne, ale to neznamená že na ranajky len káva s mliekom - ale chlieb, šunka zelenina a plus tá káva.
A k tomu pohyb 3 krát do týždna. Pohybom 1krát do týždna si viac škodiš ako pomáhaš. A tými bežnými činnostami toho vela nespáliš, pretože telo je už na to zvyknuté.
viki123,
no hej nevazim sa ale snazim sa jest primerane vela ani nie vela ani nie malo..tak aby to oblo ok len neviem ake su primeane velke porcie :/....noo tak ti drzim palce uz ked si sa na tento boj dala:)...verim ze sa ti to podari...a tie pady to nevadi ..dolezite je ze znova vstanes a ides dalej :)...mne napr pomaha to ze vecer ked lezim v posteli zrekapitulujem si cely den,dakujem panbozkovi ze mi pomahal aj s tym jedenim :),premyslim si co budem ejst zajtra a snazim sa to na druhy den dodrzat :) vela sil :)
no vidíš,to je dobre:)a tiež je dobre,že sa nevážiš,to by ťa možno len zbytočne deprimovalo...záleží predsa na tom,aby si bola zdravá a cítila sa fajn,musíš si povedať,že to sú len nejaké číselká a k šťastiu ti určite nechýbajú:)
No...ja sa snažím bojovať s anorexiou..prežila som hrozné obdobia...Spamatala som sa,žiaľ,už veľmi neskoro,keď som sa dostala do bludného kruhu a nemohla nájsť východisko,keď už prišli aj zdravotné problémy:(Uvedomila som si,že je to zlé a musím s tým niečo robiť,lebo nedopadnem dobre a s premáhaním som začala jesť,tiež sa snažím pravidelne.Len ešte mávam pády,priznávam,ale viem,že sa musím postaviť a kráčať ďalej...Dala som si ciele,chcem byť znova zdravá a vrátiť sa ku všetkému,čo mi anorexia vzala.Je s ňou síce ťažký boj,no nesmiem sa vzdať...Dúfam,že sa mi podarí nad ňou zvíťaziť...
ja dnes hroza des, vcera bla akcia dala som si 4deci bieleho vina, pohar sampusu, tak dnes dieta,
R-nic spalo sa
D-nic spalo sa
O-1 krajec chleba plus sunka
Ol-nic
V-trocha kuracej polievky
V2cerealne susienky.
baby mozem vediet preco sa tak stravujete? ze kuskus, sama zelniny, ale nehovorim, ze je zla, ale vy to jete stale a tie biele jofurty, cerealie a semena a neviem este co, preco nejete normalne jedla?
no hej ved aj sportujem snazim sa tak 3x do tyzna...nvm uvidim ako topojde dalej..skusi to priblizne takto dodrziavat a uvidim ako an tom bude moja vaha po mesiaci,dvoch...len ja vahu doma nemam nvm nexcem sa vazit radsej lebo sa bojim..mozno ej to hlupe ale...je to tak...:)a ty ako si na tom? dari sa ti v boji alebo nie? :)
klaudia345,
to máš pravdu,máš šťastné znamenie a šťastie,že si taká silná a odhodlaná:)neboj,nejako nepriberieš,len si telo musí fakt zvyknúť na tú pravidelnosť a budeš mať oveľa rýchlejší metabolizmus potom,takže ti všetko rýchlo spáli:)A ešte keď budeš športovať(ale primerane:P,postava sa ti skvele vyformuje a budeš si udržiavať svoju(zdravú)váhu.Ten obed ti neuškodí,len si daj,na čo máš chuť,veď ostatok máš úplne zdravé veci:)A kapusta je tiež zdravá:)
viki123,
dakujem aj ja tebe drzim palce :)...no hej snazim sa pevnu volu mam...ved osm baran ! :D...len neviem no nexcem pribrat...a jem aj take napriklad zajtra mame cervenu kapustu knedlik a bravcove pecene...bojim sa ze ot je prilis mastne ale tesim sa n aten obed...len neviem proste...ako nejem nejake velke porcie alebo co ,len mam vhlave stale take myslieky ze je to zle :/...dufam vsak ze sa to upravi schudnem na tolko kg kolko xcem a ze s ami to podari aj udrzat...pevna vola anid odhodlanie mi nechyba len sa bojim torchu :/
klaudia345,tak to je úplne super,že to ide,len tak ďalej...Neboj sa,len telo si naozaj musí zvyknúť na pravidelnú stravu a nový zdravý životný štýl:)časom sa to určite upraví a telo budeš už mať nastavené ako hodinky:)Len v tom pokračuj,máš veľmi silnú vôľu a obrovské šťastie,že si sa z toho dostala prv,ako by si mala spadnúť do hlbšej priepasti,z ktorej by si sa ťažko šplhala a mala nejaké zdravotné problémy.A ak budeš jesť,telo bude mať výživu,menzes sa ti čoskoro vráti:)Ozaj...tak to sme na tom podobne-ja si dám tiež namiesto čokolády radšej sladký banán,ovocie alebo džús:D,mi chutia viac ako sladkosti,ale sem-tam,raz za čas môžu byť:P
Držím ti veľmi palce:)drž sa...
ahojte baby zacala som normalne jest dnes je to presne tyzden (tymto sa xcem chvalit :D) a neviem ci je to iba pocit alebo este doznievajuce myslienky v mojej hlave ale mam pocit ze som trocha pribrala...je to preto ze kim si telo zvykne na pravidelne stravovanie tak zo zaciatku priberiem? nejem nic prehnane nezdrave alebo tak,dokonca ani sladkosti ma nelakaju neizeby som si ich odopierala ale vazne an nnich nemam chut...radsje si dam sladky banan ako nejaky keks...ale ked mam chut fakt ze na nieco ine tak si dam aj cokoladku :)...no a bola som u lekara na vysetrenie...vsetko mam v poriadku takze asi som sa spametala vcas este pred zaciatkom zdravotnych komplikacii...len ten menzes nejako zatial sa nedostavil...vsetkim vam drzim palce a prajem pekny vecer :)....inak dnes...
R:cerealne pecivo,smotanova natierka,tanier zeleniny
D:strapcek hrozna,broskyna
O:zemiakova placka..sice len jedna ,ale bola :)
Ol: uhorka,broskyna
V:ovsene vlocky s mliekom
plus asi 2,5 litra vody..a boal som asi pol hodiny korculovat ...som spokojna :)
Tak dneska :
Raňajky: Activia biela
Desiata: nič
Obed: Brokolicovo zemiakový šalát s paradajkou
Olovrant: nič
Večera: Dusená koreňová zelenina s paradajkou
II.večera: broskynová dreň
.................................