Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
Maoam ja mám 164 a 47-48 kg a bez tabletiek menzes nemám...Inak dnes
R- káva s mliekom, 2kiwi
O- bielko, špenát, varené zemiaky
V- chcela by som tvaroh s džemom
V2- jogurt/piškóty
este ste mi neodpovedali baby preco len take jedla ete, ako aj 5x denne biely ogurt, celozrne zemlicky a podobne, si myslite, ze to je stale ok? dieta? ci?:
marisa lebo nemozem, zaludok nepovoli dalej zjest vel. hladn niesom, ale prejedena.
Silvus28 - chvalim dnesny jedalnik ak ho dodrzis, bude to super :-) same zdrave veci, aj ovocie, aj ryby, aj jogurt, akurat namiesto tej vecere by si si mohla dat nejaku celozrnnu zemlicku s niecim hmm? Kava na vecer sa mi nezda ok...
R: jahodový jogurt, banán, mlieko
Obed: 2x pečená ryba, zemiak. pyré
Ol.: jogurt
V: jogurt,puding, tvaroh
2.V: jogurt, káva
Tak dnes to bude trochu lepšie, nie?
baby nebojte sa,nafuknute brusko splasne pravidelnym ale fakt pravidelnym stravovanim..a zapcha pominie tiez...mozno nebudes chodit na WC kazde rano pred ranajkami previdelne ale bude to kazdy den,mozno aj dva krat....ja som niekedy nesla na wc aj 5 dni a to bolo este davno v minulosti,teraz uz viem ze to bolo z nepravidelneho jedla...tak sa nebojte,papajte a pojde to :)...ja dnes:
R:cottage,cerealna zemla,tanier zeleniny
D:dve male broskyne,biely jogurt s ovsenymi vlockami
O:bude meso,vela cervenej kapusty,dve knedlicky
Ol:hrst orieskov,uhorka
V:este neviem ale nieco podobne ako ranajky..pecivo,sunka,zelenina asi :)
Annyi - viem o com hovoris, aj mne sa po tom nejedeni uplne dodrbalo travenie...jem probiotika a pijem vseliake caje na travenie ale trt to pomaha...na zapchu mi ucinkuje caj zo senny, ale je to prehanadlo ako kazde ine, takze s tym opatrne! Ale dobre je lanove semeno, kup si ho v lekarni a davaj dva krat za den jednu lyzicku.
Ja si davam rano k jogurt a potom kava a cigareta, a idem na wcko uz pravidelne da sa povedat, este sem tam mam zapchu ak trva viac ako tri dni, dam si tu sennu.
Ale este horsie ako zapcha je nafuknute brucho, a to mam uz stale, kazdy den, ci nieco zjem, ci nie, nafukne sa vzdy :-/
Fuuj ble, ja asi fakt trpim tym kompulzivnym prejedanim sa :-/ vcera bol do vecera ten jedalnicek uplne ok a zase vecer pri telke : arasidy, cukriky, karamelky, syr ...a co je najhorsie, ani som nebola hladna, iba som proste stale myslela na to, ako si to nemozem dat, lebo som tucna, a dozrala som sa...ja viem, ze to mam cele psychicke...u mna to nie je o hlade. A to este beriem teraz ten Adipex a hovno z toho uz mi ani ten nepomaha.
Dnes musi ist kilo dole, ranajky som mala normalne, na obed planujem kalerab a potom nejaky jogurt a pojdem vonku aby som nesedela doma a nezrala. Drzte palce :-(
vcera
- velky cerealny rozok
- velky strapec hrozna
- paradajkova omacka 2 mesove gulky a 2 knedliky
- dalsi vecsi strapec hrozna
- v meste zmrzlina
- hot dog
aj ked mi vsetko pomaly travi a citim sa strasne plna tak sa snazim jest ako bezny ludia , citim sa ako key som mala v bruchu tehly ale tak mozem si zato sama :D dufam ze sa to pekne pomaly rozbehne to travenie a problemy zo zapchamy je to horzne neprijemne
Leticia - nie si hladna ked tak malo jes? Ved si toho zjedla uplne minimum, preco trocha nepridas?