Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
Ahoj Timka,
som rada, ze si zacala papkat:).Kolko to uz je? To ze si trosku priprala je dobre, viac ta to priblizuje k dietatku.. Skus si povedat, ze to bola taka mala kriza, ale prekonala som ju nemam preco mat vycitky! To co robim je spravne! To co vidim v zrkadle je len klam! Ze by ta nikto nechcel? To snad nemyslis vazne, to len ta hnusoba v tvojej hlave. Nie je nic krajsie ako niekomu darovat zivot. Tie kila ta k nemu priblizuju. Dietatku takemu krehuckemu, drobnuckemu, tvojmu... vsetko ho ucit a starat sa o neho sledovat jeho prve kroky, tesit sa z jeho prvych slov. Nie o taketo okamihy treba bojovat a ty si urobila prvy krok! Kup si volnejsie a hlavne pohodlnejsie oblecenie. Venuj sa svojim konickom, sportuj.Drzim Ti velmi palce. Kolko mas rokov? Mas nejake zdravotne problemy?
vcera
-ovsena kasa s jogurtom
-rozok a jogurtove mlieko
-grilovane kuracie prsia varene zemiaky a mandarinkovy kompot
-hot-dog
-taka mensia cokoladka
- v meste nanuk
-grilovane kuracie a varene zemiaky
Tak dnes konecne o kilo menej ako vcera rano :-) A tipujem ze pri tom soku, aky som zazila pred chvilou na zahrade, este minus dalsie kilo! Sedim, vychutnavam rannu cigaretku a kavicku a zrazu sa pozriem na stenu a ina tarantula!!! Som skoro skolabovala, vybehla som do domu rychlostou svetla :-D kokos cakam kym sa brat zobudi a nech ho ide zabit. Netusiiim co dnes budem papat, zatial som mala len ranajky - moju klasiku, nizkotucny jogurt, lanove semena a ta kava s mliekom. Pekny den vsetkym :-)
ahojte baby,
som v koncoch. rozhodla som sa normálnejšie začať jesť. pridala som celozrnné pečivo, snažím sa ako sa dá, ale...
váha začala ísť hore a to viem aj bez váženia, furt cítim, že som tučnejšia a tučnejšia, neviem sa na iné sústrediť, som z toho nervózna, cítim, že mám napráskané brucho, že to nikdy neskončí, fakt, že pociťujem hlad a dokonca aj chuť, ach, nenávidím sa za to:( ide ma trafiť šľak. nechcem to. a zároveň chcem. túžim po dieťatku, ale stále sa mi vynára myšlienka: "sekni s tým, ser na to, budeš tučná a aj tak ti nikto nezaručí, že to dieťatko mať budeš, veď kto by ťa chcel!" a ťahá ma to späť. túžim schudnúť. tie kilá sú také hnusné ;( také hnusné ;(
viki123
ahoj tvoja situacia je podobna mojej tiez sa normalne stravujem uz 2 mesiace a ide mi to dokonca sa nato normalne jedlo uz aj tesim vahu som vysmarila aspon nemam depky :D
marisa asi si citala jedalnik z dna ked som bola na kupku,
dnes tiez bolo kupko
O-1grilovane kridielko, 1koliesko cukiny + jden maly krajec chleba
take kupaliskove nepocitam ako 2x zahriznutie do 7days, zmrzka, kofola, bebe keksiky
V.2 male hrianky a paradajka a teraz si robim toust.
kludia345,
ďakujem,dúfam,že sa už nikdy viac k tomu nevrátim,že ma neopustí odhodlanie a nepôjdem naspať,ale len vpred,aj keď po malých krokoch,len musím naozaj stále kráčať a bojovať:)....No to je najlepšie-také primerané,stredné porcie:)A vieš,že aj ja?Tiež mi večer prebehne pred očami celý deň,a ak som urobila nejaké chyby alebo som jedla príliš málo,dám si predsavzatie,že zajtra to bude lepšie,budem sa viac snažiť:)A samozrejme aj ja ďakujem,že som sa spamatala a začala jesť,som vďačná za každé sústo,čo dostanem do seba a prosím o silu.Skúsim si to aj ja trochu naplánovať,možno sa mi potom bude ľahšie všetko dodržiavať:)ďakujem ti ešte raz za povzbudenie,aj ty sa drž:)
Leticia - ked si precitas moj jedalnik, tak zistis, ze jem aj ine veci...ja mam kazdy den aspon jedno teple jedlo...a to ma mrzi, ze sa citis prejedena, ked dokopy nic nejes...treba postupne stale o trochu viac pridavat...
Takze ja dnes :
R - nizkotucny jogurt, lanove semeno, par cukrikov cokoladovych, kava s mliekom
O - kalerab
Ol - pohar grepoveho dzusu
V - pohankovo zemiakova kasa, par tych cukrikov
Vypila som asi 2litre vody a nejaky caj.
Planujem dnes este asi 4deci bieleho vina, lebo idem na drink ku kamosovi :-)
maarissaa
tie semienka si davam kazde rano ja to robim tak ze ich rozomeliem a jednu a pol lyzicky si dam do ananasoveho dzusu a vipijem to a potom idem ranajkovat
teraz ako mam spomalene to travenie som aj strasne nervozna pre mna je to velka ataz na psychyku ked dlhsie nemozem ist na wc niekedy aj ked mam nutkanie tak nejdem nemozem , som ja ale krava keby som vedela co vsetko ma caka ake to bude mat nasledky tak by som nikdy nezacala chudnut :D
dakujem za ochotu odpovedat :-)
baby, ako vydrzite dlhodobo tak malo jest,nie ste hladne? Alebo si telo postupne zvykne?