Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
hm mne napr. nepomáha 5x denne jesť
napr. dneska:
R: ryža 70 g, surimi 100 g
O: čokoládový muffin 70 g
Ol: vanilková zmrzlina
V: jogurt dobra mama lesná zmes 120 g, musli tyčinka 40 g
jedla som na ranajky to čo som mala na obed, ale nechcelo sa mi to vláčiť do školy a zo školy chodievam domov aj o 18tej
hm blbý jedálniček ale schudla som 2 kg a som tomu rada :) ešte také 2-4 kg a bude fajn :D
cvičím na orbitreku a teraz som začala aj behávať
keby zozrala celu chladnicku a nesla hned na hajzel tak by to bolo este oka..
otrasne. nelutujem teba, ale tvoje telo silvus. rob so sebou nieco lebo to neni v poriadku.
silvus28 a ty prosim ta co za jedalnicek sem pises? Celkom nechapem zmyslu, naco je tato tema zalozena, nato aby ste sa prekonavali ze kto zje menej alebo podporovali vo vylieceni sa?
Kazdopadne s takymto "jedenim" sa akurat vyhladujes a zozeres celu chladnicku, vid dalsie temy v tejto sekcii. Ach jaj
dnes:
R: banán
D: káva
Obed: ryža a kompót
Ol.: jablko, káva
V: ľanový rožok s bryndzou a biely jogurt
musis sa mat rada najprv ty a az potom ta bude mat rad niekto iny, chapes?
tu podporu podla mna neziskas, bude ta to tahat dole.
*drži palce, samozrejme.
po "ž" tvrde y sa mi este nepodarilo, pardon :)))
:)) ale treba odbornikovi. co ti tu my pomozeme? jeden ti bude hovorit ze robis kraviny a prestan s tym, druhy ze ti drzy palce, treti ti napise ze za den zjedol pol mrkvy...chapes.
alebo sa zver kamaratke, co nema tieto problemy, a spolu chodte za odbornikom, resp. nieco vymyslite. chapes? Viem ze sa ti asi ulavi, ked to sem napises, ale ten problem to zial neriesi.
zverujem sa vam :) je to strasne hlavne ze som do toho spadla druhy krat ale verim ze sa z toho vyhrabem.
tak sa niekomu zver, nema cenu mat problem s JEDLOM cely zivot a nicit sa pre to.. su dolezitejsie veci.
Netreba sa vyplakavat, treba konat.
Ale "cele" forum je tu o tom, proste stale sa niekto vypytuje co mam robit ked mam velku rit.... pritom je lenivy kuknut sa o tri riadky nizsie kde to uz 150. raz rozobera zase niekto dalsi. Je lenivy ist civicit, pokukat nejake clanky na nete, spytat sa odbornika.
furt sa vsetci lutuju a cakaju, ze im niekto napise ze je na tom este horsie a potom sa necitia tak nahovno. Ale porovnavat sa s niekym este nikomu nepomohlo.
podporu, a pocit ze ma niekto ma rad vies? :)