Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

iwus93

hm mne napr. nepomáha 5x denne jesť
napr. dneska:
R: ryža 70 g, surimi 100 g
O: čokoládový muffin 70 g
Ol: vanilková zmrzlina
V: jogurt dobra mama lesná zmes 120 g, musli tyčinka 40 g
jedla som na ranajky to čo som mala na obed, ale nechcelo sa mi to vláčiť do školy a zo školy chodievam domov aj o 18tej
hm blbý jedálniček ale schudla som 2 kg a som tomu rada :) ešte také 2-4 kg a bude fajn :D
cvičím na orbitreku a teraz som začala aj behávať

xdanielax

keby zozrala celu chladnicku a nesla hned na hajzel tak by to bolo este oka..
otrasne. nelutujem teba, ale tvoje telo silvus. rob so sebou nieco lebo to neni v poriadku.

jhasdf

silvus28 a ty prosim ta co za jedalnicek sem pises? Celkom nechapem zmyslu, naco je tato tema zalozena, nato aby ste sa prekonavali ze kto zje menej alebo podporovali vo vylieceni sa?
Kazdopadne s takymto "jedenim" sa akurat vyhladujes a zozeres celu chladnicku, vid dalsie temy v tejto sekcii. Ach jaj

evcca

musis sa mat rada najprv ty a az potom ta bude mat rad niekto iny, chapes?
tu podporu podla mna neziskas, bude ta to tahat dole.

xdanielax

:)) ale treba odbornikovi. co ti tu my pomozeme? jeden ti bude hovorit ze robis kraviny a prestan s tym, druhy ze ti drzy palce, treti ti napise ze za den zjedol pol mrkvy...chapes.
alebo sa zver kamaratke, co nema tieto problemy, a spolu chodte za odbornikom, resp. nieco vymyslite. chapes? Viem ze sa ti asi ulavi, ked to sem napises, ale ten problem to zial neriesi.

xdanielax

tak sa niekomu zver, nema cenu mat problem s JEDLOM cely zivot a nicit sa pre to.. su dolezitejsie veci.
Netreba sa vyplakavat, treba konat.
Ale "cele" forum je tu o tom, proste stale sa niekto vypytuje co mam robit ked mam velku rit.... pritom je lenivy kuknut sa o tri riadky nizsie kde to uz 150. raz rozobera zase niekto dalsi. Je lenivy ist civicit, pokukat nejake clanky na nete, spytat sa odbornika.
furt sa vsetci lutuju a cakaju, ze im niekto napise ze je na tom este horsie a potom sa necitia tak nahovno. Ale porovnavat sa s niekym este nikomu nepomohlo.