Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

xdanielax

nikto sa tu do nikoho neobuva, ale clovek musi najprv chciet, aby mu niekto dokazal pomoct.
a vacsina sa tu len vyplakava..to je smutna pravda.

sashley

Natalie11, dakujem Ti! :) vecer alebo zajtra ti napisem mail..
inak dnes je to ovela lepsie jem primerane, nehladujem,nevraciam,bodaj by mi to slo kazdy den.

Laylla

R:jogurt

Obed: tofu,kukurica,hrášok,kapusta,mrkva = toto všetko na olivovom oleji. (2 porcie)

O: milka keksíky, sušienky máčané v čokoláde, bake rolls + to isté čo na obed

+ asi 10 šálok čaju. (som chorá takže som mala aj veľa vitamínov, sprejov a pastiliek)

Zjedla som toho veľa alebo primerane?

cayenne

R: ovsenné vločky, jablko, hrozienka, mlieko
D: pomaranč
O: domáca celozrnná pizza
O: jahodové acidko
V: cottage cheese, olivy, paradajky a knäckebroty

jacobs

R: biely jogurt,trosku vlociek,polka BB dobre rano mini
D: banan,skoricova svajciarka
O: brokolica s masom na cinsky sposob
O: kocka cokolady 70%
V: este neviem podla toho na co budem mat chut :)

Natalie11

Vy co tu vsetci sa obuvate do Sashley? je na fore, nie? ked bude chciet radu odbornika, pojdek odbornikovi, ale mam pocit, ze na fore: Anorexia, Bulimia, poruchy prijmu potravy, sa rozoberaju prave preoblemy jej razu. Nepotrebuje pocut vase zbytocne kecy, ale nejake vhodne rady adresovane jej, nie dakomu inemu o par riadkov inde...
Mozno momentalne nema kamosky, ktore by ju v tomto podorili. A s podporou ide cloveku vsetko lepsie...
Sashley, ked sa chces o tom porozpravat, kludne mi napis, a ja sa ti pokusim poradit. Poradim ti ako zdravo, pravidelne a plnohodnotne jest, bez vycitiek svedomia a citit sa fajn, a hlavne pritom mat peknu zensku postavu :)
natalia.ciki@gmail.com

evcca

prepac, ale to by ppp mala polovica planety. dovody su hlbsie a kym si ich kazda, co sme mali a mame a budeme mat ppp nepripustime, tak tu budeme len nariekat nad priberanim, tuzbou po laske, ktoru mame v sebe a snahou hoci mozno nevedomou byt najlepsie aspon v chudnuti.

sashley

cayenne,suhlasim... samota, bezradnost,stresy... a hlavne pocit ze nikomu nechybam,proste som zbytocny clovek.. tak toto vedie definitivne k ppp

cayenne

Neberte to v zlom dievčatá, ale občas mi to pripadá, akoby ste zabúdali, že ppp nie je len o túžbe po vychudnutosti, o nejedení, prejedení a ´vygrcaní´, ale že je to predovšetkým psychický problém, ktorý je omnoho hlbší a nejedenie a prejedenie je len jeho vonkajším prejavom.

xdanielax

aaa ja som sa prave najviac dobre najedla po cviceni :P najlepsi pocit .)
vsetci co nejete, alebo si to jedlo neviete vychutnat, je mi vas uprimne luto.
MNAM !!