Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
R: celozrnný toast so syrom a paradajkou
D: jahody, jahodové acidko
O: celozrnné cestoviny s mozzarellou, kukuricou, paradajkami a syrom
O: active bar
V: varené kuracie mäso so zeleninou a sójovým jogurtom
R: romanca keksík, 2 trubičky plnené kakaom
D: snickers, jogurt jahodový
Obed: nič, škola
V: americké zemiaky, kuracie nugety
a potom 5 tých trubičiek
otras!!!
ale aspon som behala doobeda a teraz večer, spolu všetko dokopy 30 min., zajtra musím byť lepšia už a nejesť tolko sladkého
R: vlocky s jogurtom dobra mama jahodovym
D: hruska
O: biely jogurt s vlockami,piškoty
O: nic
V: zeleninovy salat s cottage cheesom a troskou jogurta,polka tekvicovej kocky
Včera:
R: banán
D: káva s mliekom
Obed: kura, pohánka, cvikla
Ol.: banán
1.V: vločky s jogurtom
2.V: celozr. žemľa s nízkotuč. syrom
skuste zazvorovy caj, ten je vyborny na zaludok :-)a ma plno inych benefitov. kupte si zazvor, kusok pokrajajte (pozor nie velmi vela, je dost chutovo vyrazny), hodte do vriacej vody a zalejte. mozte dochutit troskou skorice, medom, citronom...alebo aj nemusite. precitajte o nom ak neviete, je zdravy.
Gordura Suhlasim s xdanielax.ma uplnu pravdu.rano je na grc aj mne+strasne bolesti zaludka.je prekysleny a doslova ma svalovicu-krce.cele dni nas nadrapuje,stahuje sa,je to pre zaludok neprirodzene.ma plnit inu ulohu.nie sa roztahovat,stahovat,rychlo vyprazdnovat-nie do criev,ale naspat do pazeraka a ust.ked si to vezmeme-ten zaludok grcajucich zien je totalny chudak.a este-prezieranie,potom nejedenie.tak z toho to je tak,ako to je.
gordura, rodicia to asi nechcu vidiet, vies, predpokladam, ze je to pre nich tazke a zatvaraju pred tym oci. Moja sestra mala problemy jeden cas, pevne verim ze uz nema, a nemusela som byt detektiv aby som to videla a mama?? Musela som jej to povedat ona si to nevsimla, co vobec nechapem... Smrad na zachode, kvantum zjedeneho jedla..atd atd. Ja som nemala ppp, aspon predpokladam, aj ked je pravda, uznavam, ze snad trochu viac kontrolujem co jem, ale jem a dost veeela - podla mna, ale sportujem, tak asi preto som hlados. No a co. Cez zimu som nabrala trochu nejake "zateplenie" a teraz som zacla trochu viac behat a citim sa fajn relativne, aj ked stale mam pocit, ze musim zmensit stehna, zvacsit ramena...:)) ale to je klasika. aspon mam motivaciu ;-)
rano ti je zle podla mna preto, ze bud mas prazdny zaludok, alebo ho mas prekysleny. Skus si rano vypit vzdy velku salku caju. alebo aj v noci sa napi, ked sa zobudis.. Rano musi kazdy clovek vypit aspon pol litra tekutin /voda, cajik../ lebo cez noc sa telo odvodni. tak to skus.
Tvoja strava su len sacharidy. Telo potrebuje aj bielkoviny aj tuk.Raz som tak dietovala, lebo som chodila do posilky a chcela som vyskusat ci aj ja dokazem byt ako fitness, tak som si dala "rysovacku" a aj ked som jedla obmedzila som tuky skoro na nulu, a kramy zmizli... total. Potom sa to nastastie zas vratilo do normalu. Takze,ked si das na desiatu nejake ovocie, daj si k nemu aj kusok syra napr. alebo tvaroh (kludne aj nizkotucny, ak sa bojis, tam ide o tie bielkoviny), alebo hrst nejakych orieskov a uvidis ze vydrzis do obeda tie dve hodky v pohode a ked ne, urob si medzitym caj alebo kafe /co ale neni velmi dobre na zaludok - ta kava/.. a tak..neviem asi vies o tom, ako by si sa mala stravovat, nebudem tu pisat eseje, neviem ci ta to zaujima..ale nebolo by super zacat nejaku novu etapu a nieco nove, zdrave vyskusat? :-)
no dobre rano,uz som aj tu a prva heh... dievcata je mozne,ze ked sa zobudim,tak mi je stale na zvracanie?to som zabudla sa vas spytat.mam to tak asi uz 2-3 tyzdne,proste zazvoni budik,otvorim oci a prve co citim,alebo si spomeniem,je to,ze mi je na zvracanie... ako ked sa strasne opijete,celu noc zvraciate a zaspite a ten dalsi den,ked vam je zle,tak tak mi je proste... ach:(
idem uz do prace,tak pekny den baby!!!
a teraz idem spat,lebo som priiiiserne hladna a uz nemam ani sil tu byt.dufam,ze sa za tych 6h nejak vyspim a zvladnem to zajtra.dobru noc dievcata...
xdanielax, viem,ze som chora... a ze jem len same sprostosti,ach:(( dnes som zjedla: celozrnny rozok so syrom ako vcera,trocha melonu a hrozna-to bolo v skole.lenze potom som mala cas este,tak som isla k sestre na byt a tam som bola sama a nemala co ,,robit" , tak ma to chytilo...urobila som si pirohy s maslom a acidkom,za tym zazvorove keksiky,caj,tablicku cokolady a samozrejme,ze to skoncilo v hajzli... a ked som prisla o 19 domov,tak som hned bezala do roboty,tak som si zobrala so sebou jeden suchy celozrnny rozok,ktory som v aute zjedla. a ozaj,mala som este 2 vanilkove trubicky...
moja zdravotna stranka...no,som cele dni strasne unavena,rano sa pomaly neviem ani zobudit,dennodenne zaspavam v skole,padaju mi vlasy,nechty sa mi lamu strasne,mam vysusenu pokozku tak strasne,ze kremy nepomahaju. kruhy pod ocami... no inak som uplne ,,zdrava" osoba... nasi si myslia,ze je asi vsetko uz ok,ked to zistili a snazim sa spravat normalne...nerada to hovorim,ale su naivni... problem je ten,ze nemam vobec cas sa ist liecit... kvoli skole atd..cez leto odchadzam na dovolenku a hned po nej do londyna,rozhodla som sa,ze musim odtialto odist,lebo to uz takto dalej nejde... zajtra idem na pinelku po robote,robim od 10 rana do rana(pokial nebudu ludia) a sttrasne sa bojim,ze zajtra v robote skolabujem. rozhodla som sa,ze sa pekne naranajkujem a v robote si dam slepaci vyvar a nejaky salat.verim,ze to zvladnem.len ide o to,ze mne je strasne zle,ked si cokolvek dam do zaludka,je mi na zvracanie a ked nemozem ist na hajzel,tak su to muky pre mna kedze mi je priserne zle:( na pinelku pojdem niekedy nad ranom,trosku sa ,,zotavit" a brat to ako moje fiktivne liecenie,ako to aj robim... ty si tiez trpela ppp?