Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
R: ovsené vločky, hrozienka, nakrájané jablko a 0,2 litra mlieka
D: nič kvôli neskorým raňajkám
O: grilovaný pangas s pečenými zemiakmi s trochou pikantnej omáčky
O: active bar
V: grilované kuracie mäso s ovocím a zeleninovým šalátom
no silvus, ked budes jest takto, prides aj o kosti a svaly, nielen o zuby.
ahojte, no ja odvtedy čo sa mi zlomil zub, už vôbec nevraciam, bojím sa...už je to cca 2 týždne, a už ani nebudem...lebo sa veľmi bojím o tie ostatné zuby...inak by som sa asi ďalej veselo prejedala a vracala...ale zasa som začala jesť menej, napr. dnes:
R: jablko, hruška
D: káva
Obed: banán
Ol.: banán, cappuccino
V: nízkotučný jogurt, vločky, kompót
a ako vždy veeeľa kávy s mliekom a jeden jablkový džús...
sashley a akym sposobom makas, ak sa smiem spytat?
mimochodom, neverim ze je nejaky clovek spokojny so sebou v kazdej oblasti na 100%. To nemoze byt. Ak hej, tak aj jeho lutujem :D
sashley, ppp je problem dokonalosti, tak nemakaj a uzivaj si zivot:-)
evcca, viem,viem. isty cas som sa mala rada, vtedy som nemala ani problemy s jedlom,teraz sa zas nenavidim (aj ked viem ze moc nemam na to dovod, niesom extremne skareda ani blba,ale predsa mi na sebe nieco vadi),tak mi zase prepina.. takze makam,makam aby som sa mala raadsej,potom ma snad najde nejaky fajny chalan a potom jedlo uz nebudem riesit...
a ja dnes jeden rohlik sucha salama druhy rohlik sucha salama kawa...jedna žufanka polievky a dve lyžice zemiakov...je to malo či vela?
sashley, je to tazke, ale nikto nevravi, ze ostanes tucna, ked zacnes jest, vaha mozno pojde hore, ale potom moze klesnut prirodzene, ked sa budes stravovat pravidelne. nemam dovod ta klamat, ani ta oblbovat a slubovat zazraky, ze budes jest odrazu bez vycitiek. pocuvaj svoje telo. hoci sa ti otazka, ze potrebujes niekoho blizko na podporu zda prioritna, ver, ze ty potrebujes najprv a najprv seba mat na blizku.
R: 4 hrianky s nátierkou
D: jablko a keksík
O: polievka
V: 4 chleby a 2 sucháre
to je moj problém že mne ráno ani moc nechutí jesť ani poobede ale večer by som ziedla aj celú chladničku :(
nno to ze by som nechcela sa neda povedat.. lenze to nieje take lahke, ked ma clovek rad svoju stihlu "ja".. je to chore samozrejme... prave preto ked mas osobu vedla seba ktorej nemusis nic dokazovat,lubi ta taku aka si,tak je vsetko hned lahsie :)