Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

jhasdf

neverim ze nevedia ako na to, keby to bolo tak pred 10 rokmi tak nepoviem ale teraz ludia ziju cez internet a na tom najdes naozaj vsetko. chapem ze na prvy krat sa to nemusi podarit, ale keby naozaj chceli, isli by na to spravnou cestou. bohuzial to pochopia az ked zistia ze to nebol dobry napad, teraz je to asi v mode nejest

jajka001_

ono je to este ako tak pochopitelne u mladych dievcat, ze to skusaju a nevedia ako na to ale ked sa to taha roky rokuce do dospelosti a ne a ne prestat a stale dokola...vsak silvus...kolkrat som tu uz citala ze sa ides liecit

jhasdf

petrusiiik aj ostanes tlste prasa ked budes takto jest. zdrave stravovanie ti nic nehovori? ci pod tym pojmom vidis so smrtou hraniciacu "dietu" ?

jhasdf

najhorsie je sledovat, co vsetko je za tym ked chce dievca schudnut. ako uplne prve ju napadne vyborny myslienka - jest co najmenej ! Cize na ranajky kava, desiata nic lebo vraj nestiha, na obed sucha ryza s kompotom a potom po 18:00 uz vlastne neje lebo to vraj hovori nejaka nova moda v nemenovanych damskych magazinoch. posledne jedlo ma byt tak dve hodky pred tym nez ide clovek spat ,jasne ze nie prazenicu so slaninou ale nieco lahko stravitelne no zaroven zasycujuce. mate pocit ze ked spite ste mrtve a nepotrebujete jest? mate sa toho asi vela co ucit.
bohuzial aj ja som presla takymto hlupym obdobim ale po prezierani som sa z toho lahko spametala a teraz trochu vyvetrala hlavu kazdej ktora len spomenie slovo dieta. normalne je mi smutno z toho ze je vecsina dievcat tak hlupa :(

petrusiiik

R: jogurt
D:/
O: čína ( trocha ryže + kur. mäso a zelenina)
OL: /
V:/

mám 165cm 56kg a som tlste prasa :/

xdanielax

iwus, ty v svojom jedalnicku nemas ziadne bielkoviny. preto si hladna. po nich sa budes citit dlhsie zasytena. to je hlavny problem.
mas tam len sacharidy. a to nie je dobre ani z vyzivoveho hladiska, ani co sa tyka toho zasytenia.

xdanielax

ja tomu ozaj nerozumiem, ze clovek, co dokaze sem napisat co ne/jedol a dokonca to dokaze aj uspesne odkliknut aby sa to odoslalo neni schopny alebo je lenivy, hlupy alebo dementny pozriet si temy v sekcii chudnutie alebo - este lepsie - najst si na internete stranky venujuce sa sportovaniu a stravovaniu a tam si nieco precitat.
to vazne sa nikomu nezda divne, iba mne, ze fakt v kazdej druhej teme venujucej sa chudnutiu sa zeny pytaju na to iste??? konec sveta. potom ze zeny ne su blbe. jak tacky!

iwus93

xdanielax: ja viem otrasné, ale neviem ako a čo mám jesť, lebo ked jedávam 5x denne tak dostanem strašnú chuť na sladké tak to neviem kontrolovať a ked zase jedávam takto tak je to lepšie..niekedy sú lepšie dni, inokedy horšie napr. pred menzesom