Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
okrem tej milky, chipsov a nogeru nevidim nic nezdrave... ale, sladkost obcas je v pohode. ked si das kusok cokolady alebo nanuk je to ok.. len desiata a olovrant su o inom, to je pravda.
absolutne nic mi nebrani si to dat, ale tolko nezdraveho pokope,,, to by som si nedala teda..
tak no hej..lepsie nez tvoj jedalnicek, to je pravda. ale nic ti nebrani dat si to, ci ano?
xdanielax :
no,,,, vies... tak vyziva, piskoty, polievka, milka,opeceny rozok, predpokladam biely, morcacie prsia, bublanina, noger, tvaroh, med, mandle, pomaranc, chipsy,,,
no.. tak asi rpeto
kvoli comu ju obdivujes?
jacobs... tak to ta obdivujem...
ranajky... halusky :)))
Desiata : dve horalky..
potom uz nic... vycitky...
dnes: keďže je víkend tak musím jesť viac:
R: banán
D: banán, káva s mliekom
Obed: ryžový nákyp, kompót
Ol.: dve jablká, káva
V: kus-kus s orieškami a biely jogurt
R: detská výživa s dobrou vlákninou a zopár piškotami
D: tablička Milky
O: paradajkova polievka s opecenym rozkom,slovenska ryza s morcacim masom,jedna mala bublanina
O: nanuk Nogger
V: tvaroh s lyzickou medu,nasekanymi mandlami,polka pomaranca a zopar chipsov
no hej. toto mi musi niekto pripominat ze sa nemam snazit o dokonalost,lebo dokonala ajtak nebudem nikdy.. len moj mozog to nedokaze pochopit :D
btw. niesom extremne chuda, bmi 18.2... takze to sa este da. uz len to chce udrzovanie asi..co mi zjavne nejde zdravym sposobom.