Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

sunny77

R: nízkot. jogurt + 2 ryž. chlebíky

D: nízkotučný jogurt

O: 1 jablko,, asi 15g liesk. orieškov

V: kur. mäso s prívarkom z faz. strukov

Baby poradte ako správne jesť ak chcem schudnúť tak 3 kg, lebo ak jem o trochu viac hned priberiem,,, ako často cvičiť, aký pohyb,, momentálne cvičím tak 3x do týždňa,,,

Ďakujem za rady :D

silvus29

dnes:
R: banán
D: hruška, káva
Obed: rožok, jogurt s vločkami a hrozienkami
Ol: káva
V: cottage cheese, žemľa, hruška

jajka001_

smailiqa, tak mala si syty ranajky, vlastne mozno to uz bol obed ? :) ale tak daj si poobede zeleninovy salat a je to v pohode, zelenina ti este pomoze zlikvidovat tie halusky
podla mna si ok len nechudni uz :)a nemaj vycitky lebo aj ked priberies zo tri kila, stale budes chuda. a nepriberies len tak lahko neboj.

xdanielax

nechapem, ako mozes zvladat sport, ked jes to, co si pisala.. :-O
podla mna ta vyska/vaha je ok len za aku cenu... :( to ti za to nestoji. Rozmyslam..ze naposledy som stala na vahe, ked zverolekar chcel zistit, kolko vazi moj pes, a mal pokazenu tu velku vahu pre psy, a tak som ho musela zobrat na ruky a odvazit sa s nim :))) to bolo tak pred pol rokom tusim, mozno aj viac, naco mat stresy zbytocne..

smajliQa

mam 51 KG.. moje miery su 89-62-89

citim sa takto uzasne, a ked mam na vahe co i len o kilo alebo kilo a pol viac, idem sa zblaznit.. a sportujem..

xdanielax

no ked nechces..tak potom ta nikto nepresvedci :(
ved to je jedno ze je kazda druha chudsia alebo co.. preco sa porovnavas? dolezite je to, aka si ty. ako sa citis.. a citis sa dobre? Mas pocit ze ti je lepsie ked vidis ze na vahe je o kilo menej?
Znicis sa. to vobec za to nestoji.
Peknu postavu mozes mat aj ked budes jest a sportovat. Okrem toho budes mat super pocit kvoli endorfinom, telo bude mat vsetky ziviny, budes fit, zdrava, vesela a urcite sa budes sebe aj viac pacit a rovnako tak potom aj ludom okolo:) nerozmyslala si nad tym?

smajliQa

vies daniela, ja som na tom zle.. teda stale osm si hovorila ze to mam pod kontrolou, ale nemam....
ludia mi hovoria ze mam prestat, ze uz vela chuda, ale ja sa tak proste nevidim, a mam problem. myslim ze ked si to uvedomujem, nebude to az v takej miere,,,, ale horsie je ze s tym nechcem nic robit...

ja tym ludom proste neverim, ze to myslia vazne.. mozno len hovoria ze som chuda oproti tomu aka som bola... ale kazda druha je chudsia odo mna, tak neviem co trepu..