Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

iwus93

R:nestihla som
O: 1 kúsok sekanej plnenej s vajcom, 70 g zamiakovej kaše
hroznový cukor
u priateľa 1 palacinku s nutelou mnam :)
V: 3 ks kiwi
4 ks malých lieskoorieškových trubičiek

smajliQa

sunny... presne.. pri tej zdravej strave som len pozerala na hodiny, aby som presne dodrziavala ze ked ya co,, a ci vlakninu, ci bielkoviny, ci to ci to.. a podobne... a vaha nie a nie sa pohnut.. no mozem to kaslat..
dnes na ranajky som mala tri palacinky s cokoladou, a na obed cokoladoveho zajaca...

no ano.. sice som uz nic potom nejedla.. ale dosadila som tolko isto kcal, jak keby som jedla zdravo 5 krat denne... ale aspon mi to chutilo..

sunny77

smajliQa: máš čistú pravdu ,,, u mňa to je rovnako či jem zdravo a trýznim sa alebo nezdravo stale rovnaká váha :DD iba teraz pri tej zdravej som viac nervózna a stále, aby som rozmýšlala čo dať do úst a kedy :D

sunny77

a keď v ten deň nešportujem, mal by môj jedálniček vyzerať stále rovnako, alebo záleží od toho výdaju?

smajliQa

to co tu pisete su totalne kraviny..... ja ked osm ejdavala 5 krat denne ,, hoci aj zdravo, tak som neschudla.... proste soms tale telu davala zdradlo... kuracie maso, zeleninu, a syry.. podobne netucne debiliny a vaha sa mi nehybala... ani nic.. som sa aj na hlavu mohla postavit..

takto si dam rano cornflaky s medom,,, cokoladu.. hocico,,,, a na obed tiez nejaku maskrtu,, hoci aj chipse.... ma to vyssiu energ. hodnotu a je to total nezdrave.... ale citim sa menej nafuknuta, spapam to co mi chuti.. a je to zajedno.

ververka

a kto povedal ze je v jedle 5x denne vela energie? treba si vyberat spravne potraviny.
a hovori ti nieco bazalny metabolizmus, ktory si tvojim jedalnickom ABSOLUTNE nepokryla? ak nie tak si o nom precitaj a zistis ze si na dobrej ceste k odchodu imunity a zlemu fungovaniu tela. a aj k tomu ze ked budes mat 30 tak budes musiet veeeeelke usilie robit aby si nepriberala kedze budes mat taky spomaleny metabolizmus, ak s tym neprestanes, ze priberies aj zo zrnka ryze.

sunny77

ja viem čo mám jesť, lenže problém je v tom, že mám pocit, že akonáhle jem 5x denne presne podla pravidiel som nafúknutá prejedená a moja váha sa vôbec nehýbe,, každý odborník povie, že výdaj- musí byť väčší ako príjem,, tak mne z toho logicky vyplýva, že ak v ten deň nešportujem som len v práci a doma musí byť moja energetická hodnota potravy nižšia, lebo jej nadbytok by sa usádzal vo forme tuku... tak neviem

ververka

preboha!! to co su za jedalnicky?
kedy uz konecne pochopite ze ked chcete chudnut musite poriadne jest?!
najlepsie 5x denne. ranajky vydatne najlepsie ovsena kasa, rozok so sunkou. desiata ovocie, kludne aj sladku tycinku. obed klasicky teply. olovrant nieco male. vecera bielkovina so zeleninou. ja som tak schudla za mesiac 3kg a to som ani necvicila.
zamyslite sa nad sebou. tym ze jete tak malo si len dokazite metabolizmus.