Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
uuuuuplne presne viem o com hovoris.. a akoze ja by som to dokazala schudnut kludne aj teraz este, ale uz teraz viem, ze si ublizujem, tak si nechcem este viac. preto sa drzim na tej vahe jaku mam.... uz teraz mi nasi aj priatel nadavaju.,, ach jo..
a hej.. z nizsej vahy sa tazsie chudne jak z vysokej. to je jasne..
takže asi chápeš ako ťažko ide schudnúť 3-5 kg z 53,,,je to uplne niečo iné ako ked niekto schudne z 80-60 tam treba vylúčiť nezdravé ale schudnúť 3 kg je oveľa ťažšie tam už fakt záleží na každej maličkosti na každom grame, na každej minúte šport. aktivity,,, a popritom všetkom človek musí ešte normálne žiť ale to sa nedá lebo myslou je stále pri jedle ,,
ja mam 51 a vysku 166.. takze sme na tom nejak tak podobne asi...
momentálne mám asi okolo 52-53 kg výšku 168,,a ty?? ale mám silnejšie lýtka, boky, zadok a viem že len na určitej časti tela nejde schudnúť takže musím celkovo,, no ja aj ked som mala 49 stale bolo čo chudnúť,,,
sunny,,,, ja uz som niekolko dni na nervy, pretoze strasne som sa snazila schudnut.. kazdy mi hovoril jak dobre vyzeram,. a terza mi kazdy hovori ze pane boze sak sa stracas a dokonca rodina mi hovori ze nie som uz pekna,... no ale ja si pripadam stale ze je co chudnut...
a tiez ma nasere stihla baba ktora si vykracuje a zere bagetu s ktorej vyteka tatarkovy dresing... hm.. viem o com hovoris...
kolko vlastne merias a vazis??
no takto to začalo vždy,,povedala som si však len jeden ústupok,,len male zhrešenie a zachvilu som si uvedomila o aké chute som prišla a už som bola na začiatku,,, ide ma poraziť ako si niektoré baby vykračujú úplne štíhle a pritom vôbec nevyvýjajú žiadne úsilie proste jedia načo majú chuť dokonca by rady aj pribrali, majú to proste geneticky dané čo by som ja zato dala jesť tak čo mi chutí...a neobmedzené množstvo,,, ale nie každý má to šťastie ostatné musia bojovať
tak nad jedenim rozmyslam stale aj ja... to je asi uz nas osud.. alebo choroba alebo co ja viem co...
ale ja si myslim, ze jedna porcia aj ked velka, hermelinu s hranolkami ta nezabije.. ak si ju das na obed, do vecera to vytravis...
ja zas by som aj odolala tým sladkostiam, lebo pre mňa je väčšie utrpenie, ked začnem s čokoládou a nemôžem viac ako 1 stlpček alebo 25g chrumiek to radšej nedám vôbec,,, ale trápi ma že si nemôžem dať poriadnu porciu obeda ,, napr. som milovala grilovanú hermelín s brusnicovou omáčkou, hranolkami a zeleninou teraz mám aj z toho hermelínu výčitky a z každej väčšej porcie obeda,,, a celý deň všade kde som s priateľom, so psom, v škole, v práci , doma stale len nad jedením rozmýšlam
sunny, ja som tu prispievala do viacerych tem, a kazdy tu vie, ze trpim PPP... ale nieco ti poviem...
ja sa posledne dni nestravujem inak ako cokoladou a chipsami.... este nedavno by som nemohla dat cokoladu ani chipse ani do pusy, strasne vycitky proste...
ale odkedy som to skusila, ze ake mnozstvo si mozem dovolit aby som nepribrala, tak to robim,. nejem nic ine,,,, len po trochach toto... milujem sladke, nedokazem zit bez neho.. tie dni bez sladkosti boli pre mna utrpenie..
smajliQa tak to ti závidím, ja už som na sladkosti zanevrela teda aspoň dočasne ,,, keď ja už som to toľko krát vzdala, že toto leto to chcem a musím dokázať, už 7 rokov riešim deň čo deň nejakých 5 kg,, a nič ak som aj schudla zas som podlahla pokušeniam a bolo po radosti ,, bojím sa, že ked schudnem už budem musieť stale radikálne dodržiavať všetky tie zásady,, hlavne nejesť sladkosti a chipsy,, a ak to poruším moja snaha víde nazmar a hneď to bude nazad...