Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

smajliQa

ja mam 5O... este minuly tyzden som mala 51,. ale teraz 5O... hm.. fakt sa mi to zda dost... aspon tak 48 keby bolo, to by bolo fajn

smajliQa

to som robila aj ja... a dokonca aj prijem a vydaj som si ratala.. kolko som v pluse, alebo kolko som spalila naviac..

no a kolko mas ten obvod?

sunny77

hej merala ja som si dokonca založila notes kde si zaznamenávam všetko čo som zjedla za deň aku aktivitu som robila a merania :D

sunny77

smajliQa ty mi hovoríš z duše,,, presne tak ja mám doma tiež všetkých chudých,, len ja sa tak necítim, tiež mám všetko chudé okrém tých nôh,, z ktorých to nie a nie dole,,, ja už som si priateľa vycvičila ten už je zvyknutý na tie moje reči,, :D zatial si z toho nič nerobí ale ked schudnem viac tiež asi nebude nadšený a bude mi vyčítať aká som vychudnutá ale ja už to nebudem riešiť proste mám oči vidím, ako vyzerám, a kým nebudem spokojná sama so sebou neprestanem

smajliQa

jezis konecne som nasla niekoho s rovnakym problemom.. priatel mi furt nadava ze nemam uz chudnut, ze uz mam malo kg.. a co mam z toho ked mam furt velke nohy... a ked mu to poviem, tak ma ide skoro zabit, ale proste sak ja vidim, ze sice mam maly zadok, a chude brucho, a ruky mam uz tiez uplne teda chude, ale co tie nohy,? to nie je genetika.... u nas boli vsetci chudí, tak aj ja chcem kurnik chude nohy uz!!!!§ kamosky co maju taku istu vahu ako ja a aj vysku maju ovela chudsie nohy!!!!

sunny77

presne viem čo tým myslíš,, ja nechcem mať peknú váhu ale postavu, ja ked som mala 49 kg číslo síce bolo nízke ale ja som mala stále silné lýtka, boky,,, stale bolo čo chudnúť, a to su fakty nie len moje osobné názory,, najlepšie je sa postaviť pred zrkadlo , a tam uvidíš či máš nedostatky alebo si spokojná ako vyzeráš,,ja sa ani nevážim len vidím proste nesumernosť postavy, a ak budem mať aj 48 a stale velké boky stale budem chudnúť

smajliQa

sunny dakujem...

ale vies.. ano s vahou sice spokojna som... 51 nie je skarede cislo.. a desim sa mat 49... viem ze to hranici s podvahou.. ale.. ja osobne so sebou spokojna nie som, tak ako pises... som spokojna s tym cislom 51... ale chcela by som podla toho aj vyzerat... nie len ho mat na vahe... necitim sa taka chuda, ako zneje tych pekych 51.... chapes co tym myslim..

sunny77

smajliQa to máš super tento pocit by som chcela dosiahnuť mať váhu s ktorou som spokojná, a už si ju len udržiavať,,, len udržiavanie je asi to najťahšie aj správne jedenie ja by som tiež dokázala nejesť aj pár dní , ale viem, že to nie je správne tak stále musím riešiť čo, kedy,,už teraz viem, že sa mi stane presne to isté čo tebe ked schudnem každý mi bude hovoriť že už vyzerám zle a nech prestanem,,, ale ja budem šťastná lebo sa mi podarilo, to po čom som dlho túžilo, a tento pocit mi nikto nevezme,, inak gratulujem že sa ti to podarilo