Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

nikki999

silvus28: ahoj.. nie to je nova prichut od cottage :) presne vcera som to objavila v jednote... je to mnamka .. zatial mi to chuti najviac :)

sashley

silvus28,ano je aj taka prichut Cottage cheesu, ze horcica-cibulka. Mam to akurat v chladnicke:) tak uvidime ako mi to bude chutit.

silvus28

Ahoj Nikki999, chcem sa ťa spýtať - ten cottage cheese čo si tu spomínala, ten horčicovo-cibuľový, si si namiešala sama alebo sa dá kúpiť už aj taká príchuť? Lebo ja ho milujem a horčicu ešte viac, dávam si jej na kilá skoro ku každému slanému jedlu:-) ako tehotná, také mám chute:-)))
A k tej váhe - ja mám síce len 41-42 kg (ako kedy), ale tiež sa mi zdajú moje nohy hrubé, a tiež to nemám genetické, lebo napr. môj otec je taký chudý, že teraz začal piť Nutridrinky, aby pribral...

sunny77

no ale každému chlapovi sa páči niečo iné,niekomu silnejšie niektorému zasa štíhle,, tomu môjmu sa určite páčia štíhle ženy s vypracovaným telom,,,:D

whee.ee

Kočky, ja som pred tromi rokmi schudla 15 kg, cítila som sa lepšie, krajšie, no nedávno som ich nabrala späť (štítna žľaza + internátna strava) a poviem vám, že mužom sa oveľa viac páčim teraz, a to si nerobím len balzam na dušu, ale myslím to úplne vážne... Dokonca sa mi stáva, že mi úplne cudzí muži na ulici lichotia... Preto sa cítim fajn, sebavedomá a keď nahodím úsmev na tvár a teším sa zo života, som pre opačné pohlavie určite oveľa príťažlivejšia, ako keď som bola štíhlejšia, ale trápili ma len zjedené kalórie ;)

nikki999

Vcera:
R: ovsene vlocky,susene ovocie,jogurt,dve mandarinky
D: cottage cheese - horcicovo-cibulovy-mnaaam
O: kuracie prsia plnene sunkou a sparglou + ryza + kooopa zeleniny
potom hodina beh
V: krajec celozrnneho chlebika, polka cottage s varenym vajcom, polka parenice, platky syra ostiepok :) a samozrejme koooopa zeleniny
a cely den voda + nesladeny caj... viac ako 3 litre :) ta tak .

smajliQa

neviem si rpedstavit ze by mi niekto este teraz hovoril, ze mala by si schudnut.. to by mi na psychike velmi nepridalo..

sunny77

no neviem ale ja teraz vôbec nie som chudá,, ani sa tak necítim, a nie je to len môj názor ani priateľ si nemyslí, že som nejaká štíhla dokonca mi vraví že zo 2 kg by som mohla schudnúť,, a to sa mi páči že je uprimný nie každý trepe že si normalna ,, ale ked navlečiem nejaké legíny hned sa to ukáže,,, a určite sa budú viac otáčať ked budem mať menej kg,, lebo to si budem môcť dovoliť ovela krajšie vecičky ako teraz

smajliQa

mozem sa ta nieco spytat?? myslis si ze sa takto pacis chlapom viac,?? pretoze mne sa zda, ze vtedy sa otacali viac, ....

sunny77

ja už sa asi ani nejdem merať ani vážiť proste to vidím v rifliach ,, a na oblečení,,ako vyzerám,, a najlepšie je to zrkadlo tam vidím tie nedostatky lepšie ako číslo na váhe ale cm na metre,, ale odhadom min. na tých 45 by som chcela dať proste aby tie nohy boli pekné súmerné