Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
R: banán
D: cappuccino
Obed: tuniak vo vlast.šťave so žemľou
Ol.: dve jablká
V: ovs.vločky s orechami, trochu tvarohu ricotta a nízkotučný jogurt
Asi som to s tou večerou prehnala???
Ale dám si o deviatej aj druhú večeru, asi grah.žemľu s maslom a tofu...
hm tak v tom pripade nehladaj problem vo svojej postave, ale v nom..nezniesla by som takeho sebeckeho chlapa...ako keby su chlapi na 100% dokonali...nech sa najprv kazdy pozrie na seba a potom nech kritizuje
nechapem ako si to mozes nechat
potom sa cudujme ze kolko bab ma anorexiu..ano, aj toto je podnet na jej prepuknutie
mňa vlastne ani názory chlapov na moju postavu nezaujímajú okrem názorov môjho priateľa ja neviem on chce asi uplnu modelku, nie že by mi niečo vyčítal ale stale mi pripomína že nie som nejaká štíhla že mám cvičiť atď a ked priberiem kilo už mi to vyhodí na oči,,, ale schudnúť by som chcela hlavne kvôli sebe, aby som si mohla obliecť to čo sa mi páči a v čom sa budem cítiť dobre ,,,
no ved jasne, ze chudnut len kvoli sebe
neviem, ja poznam vela chlapov, ktori su na tzv krv a mlieko
a ja som taka ista a nudzu o chlapov teda vobec nemam...a to aj u vysportovanych...
a neni to tym, ze by som nosila vystrihy az neviem pokial..normalne sa obliekam, elegantne, nie sportovo
no ved hej písala som, že každému sa páči niečo iné,,,ale chudnúť ak treba tak jedine kvôli sebe, kvôli dobrému pocitu a nie kvôli nejakému chlapovi :DD inak záleží aj od toho v akom prostredí sa človek pohybuje ja mám okolo seba či už v rodine alebo kamarátov samých štíhlich, ale vidím, že ak má napr. chalan sestru alebo mamu plnoštíhlu páčia sa aj jemu také,,, nie vždy samozrejme
sunny predstav si, ze ja poznam vela chlapov sportovcov, ktorych baby nemaju najdokonalejsie postavy
dokonca jednemu z tych chalanov este aj ini chalani poriadne zavidia a maju teda co...baba ma sice mozno cez 60 kg a 170 cm ale vyzera fakt dobre, rovnomerna postava, super oblecena, krasna tvaricka, uzasne vlasy...
čo si budeme nahovárať aj tak si myslím,že 90%
chlapom tým myslím mladým mužov, ktorí taktiež športujú a zdravo sa stravujú,,, sa páčia skôr štíhle ženy s pevným telom samozrejme usmiate a vyrovnané nie zasa extermne štíhle ako tie čo majú pár kíl naviac,,, vlastne nepoznám chlapa vo svojom okolí ktorému by sa páčila že s kilami naviac ktorej by tuky prevysali zo strany na stranu.. nechcem týmto nikoho uraziť len je to môj názor
No vlastne asi 3-4 chleby vo vajíčku ...
Raňajky - Chlieb vo vajíčku - následne vyvratený
Desiata - Ryžové chlebíky ( celý balík :-/) s acidkom vanilkovým
Obed- Cukríky + Ryža s kukuricou a kečupom
Olovrant - Jablko
Večera Kuracie maso + ryža ... (práve vyvracané to je )
a veľa veľa vody
Sunny, určite sa každému páči niečo iné, to je pravda, ale myslím, že chlap sa skôr obzrie za usmiatou spokojnou ženou, ktorá vyžaruje príjemnú energiu, aj keď má o 15 kíl viac, ako žena veľmi štíhla, no so sebou nespokojná.... Je to o sebavedomí a vyžarovaní... Ako sa vnímame my, tak nás vníma aj okolie... Ja nie som vyslovene tučná, aby ste ma tak nepochopili, mám pás, mám boky, len som kyprejšia, ako som bývala, ale už sa preto nestresujem, práveže sa cítim veľmi žensky, navyše kým mi nedajú doporiadku štítnu, tak s tým veľa nespravím...