Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

silvus28

Ahoj Cry, to máš pravdu, že anorexia mi nielenže nič nedala, ale veľa mi vzala, čo veľa, všetko mi vzala...ale nedá sa mi už toho vzdať, je to nad moje sily...už neverím, ničomu a nikomu, že sa toho dá vzdať, vyliečiť sa...preto som ani nakoniec nešla na to liečenie, po prvé by som asi odtiaľ zasa zdupkala a po druhé, jedna agentúra mi už hľadá prácu, takže je možné, že o dva týždne už budem mať robotu a potom "serem" na celú anorexiu, na celú liečbu aj na všetko, budem sa venovať len práci...jesť už nebudem viac ako teraz, uvedomila som si totiž, že sa mojej chudosti už nevzdám...áno, ja viem čo to znamená, ale ešte viac viem, že nechcem byť tučná, ani mať normálnu hmotnosť...páči sa mi vychudnutosť!!! Asi sa teraz chytáte za hlavu, že čo to tu trepem, teda vlastne píšem, ale je to tak a som aspoň úprimná. Nemám rada anorexiu, ale mám rada chudosť a nejedenie!!!

whee.ee

Neviem, kde som spomínala ženy s prevísajúcim tukom a podobne, ale aj tie dokážu určite mať svoje čaro... Ja som skôr mala na mysli postavy typu Beyonce, Kim Kardashian a podobne, ktoré sú podľa môjho názoru veľmi zmyselné a sexi... No nič :) Ja som hovorila o skúsenosti z môjho života, ako na mňa reagujú muži teraz a ako reagovali predtým a to mi nikto nevyvráti, keď to zažívam každý deň ... A hovorím o mužoch, nie o 20 ročných, ktorí väčšinou chcú takú, aká "je v móde".... :)

sunny77

no nie je dokonalý cvičí ale brucho ma dosť velké,, ale ked mu to ja spätne vrátim on nato, že ale ja nechcem chudnúť,,, a som odpísaná,, najviac neznášam ked ma kontroluje či som cvičila a ked mu poviem že som necvičila hned nato, že ako to je možné, že som lenivá, že sa vyhováram a nemam pevnú vôlu,,, a ked zasa schudnem nezabudne dodať máš akési menšie prsia,, ale to je logické nie ,, bojím sa že ked zasa schudnem viac bude mi hovoriť že už som moc chudá že to vyzerá zle a zas ma znechutí aj moju celu snahu

[zruseny22]

A desiatu kapučíno- to tiež nie je ok. Kapučíno hej, ale s niečim! Veď ty to dobre vieš, Silvuš. Vykašli sa už na tú prekliatu chorobu. Povedz mi úprimne, čo Ti dala štíhlosť, čo Ti dala anorexia v živote?

mataBB

tak to je sila...ale nechapem naco ho branis..ja tiez kolkokrat poviem frajerovi, ze potrebujem schudnut alebo ze chcem schudnut...v zivote mi nepovedal nic take ze: ano, mala by si, pribrala si a pod..nepovedal nic...no to by som sa na to pozrela, keby mi to povie..ako keby on je 100% dokonalost

sunny77

no on mi to asi preto hovorí, že už je tiež namotaný na to moje chudnutie kedže mu o tom hovorím a otravujem ho s tým 5 rokov :D ale niekedy ma to tak zamrzí ked mi nezabudne pripomenuť že mam akýsi velký zadok,,,, ako mi narastlo brucho a tak,,,