Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

[zruseny22]

A Silvi, tým pravidelným jedením mám napriek tomu menšiu podváhu! Čiže za vyskúšanie nič nedáš. Len teda je jasné, že kosti mi netrčia, ale po tom ja netúžim. Už dávno nie.

mataBB

to je sice pekne, ze ste k sebe uprimni, ale vsetko ma svoje medze

keby priberies 10 kg tak dajme tomu,ze dobre, nech ti povie..ale ked niekto priberie 2-3 kg, tak mi to pride, ako keby tvoj chlap nic ine nerobi, len sleduje, ako vyzeras

trochu ta nechapem, na jednej strane ti to vadi, na druhej ho branis...nemas preco

whee_ee

A ja mám pomaly 20 a idú po mne teda väčšinou starší muži.. Takí, čo už vedia, čo chcú... Takí, čo si radšej plesnú po guľatom zadku ako by sa mali pozerať na kosti ....

Tým ale určite nechcem urážať prirodzene štíhle dievčatá, to nemám naozaj v pláne... Narážam skôr na také, čo to v genetike nemajú a idú sa zodrať, nenajedia sa poriadne, trápia svoje telo i dušu, len preto, aby vyhovovali nejakým trendom, ktoré sú úplne nezmyselné....

[zruseny22]

Silvi, hovorí to z Teba anorexia. Skutočne sa chceš trápiť do konca života? Do konca života budeš musieť jesť takto, aby si "udržala túto svoju chudosť"? Moja, to nie je život. Je to jedno veľké trápenie. A ja verím tomu, že ty sa už trápiť nechceš, len máš veľký strach z priberania. Ale to máme všetky. Pozri, tiež netúžim po tučnote, ale zistila som, že keď jem 5-6x denne normál. porcie, že nepriberám! Keby mi to niekto povedal pred nemocnicou, tak ho skutočne vysmejem. Pred nemocnicou som nejedla takmer týždeň, a vieš čo? Pol kila som pribrala, čo bolo telo zmätené.

sunny77

na začiatku by si to nedovolil ani on , ale teraz máme taký vzťah, že si hovoríme všetko, aj to čo raní, ale aspon sme uprimní k sebe, a takto viem čo si vlastne myslí

whee_ee

cry, no konečne niekto :))))

Proste keď je žena spokojná so sebou a zdravo sebavedomá, vedomá si svojej hodnoty, stará sa o seba, nezanedbáva sa, tak sa to jednoducho na nej odrazí, na vyžarovaní, na chôdzi ...

mataBB

hm nad tym si mala rozmyslat, ked ste spolu zacali chodit...teraz ho uz nezmenis..ked si si to nechala doteraz, tak...no chcela by som takeho chlapa...

[zruseny22]

whee- môj názor. To len 20ročným a pubertiakom sa páčia vešiaky. Starší sa možno obzrú, ale doma by to mať nechceli.