Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
ja som ti to nenapisala v zlom..ale proste mi to tak pride...ale ked to nechapes, mozno to raz pochopis...
ano, nenazval ta tak, ale robi ju z teba tym spravanim..a to teda staci...dufam, ze to raz pochopis...ale podla toho, co pises, tak to budes trpet este velmi dlho..ale ked s tym nemienis nic urobit, tak sa nestazuj
vieš čo chcela som si len popísať, zistiť aký názor majú na to ostatní, ale nestojím o to, aby ma tu niekto urážal a nazýval ma chuderou,,ty urážaš priatela ale ten by ma chuderou nikdy nenazval,, proste som mala slabu chvilu je mi smutno,, ale chudera nie som
ani ja niesom so svojou postavou spokojna, ale chuderu zo seba robit nemienim
ale ty to robis..este ho aj branis...nema zmysel sa tu dotahovat...ty sa stazujes na svojho chlapa a branis ho a este jeho konanie ospravedlnujes..tak ked chces, tak bud v takom vztahu..som zvedava, ci ta to za takych 5 rokov este bude bavit
vies co by som urobila ja? povedala by som mu : ak chces stihlejsiu, tak si chod...este by som mu aj dvere otvorila
ak by siel, aspon by som vedela ze mu islo len o vyzor a o to, ako vyzeram
ak by nesiel, tak ma ma rad, ale ajtak by som nezniesla taketo ponizujuce poznamky,
kebyže som stotožnená so svojou postavou tak mu hned niečo poviem,,, ale ja sama nie som spokojná schcem schudnúť a preto ked to hovorí to beriem ako že má pravdu lebo to si myslím aj ja ,,, že mám silnejšie nohy a tak ...
k 16hod pripájam ešte 1 activia jogurt. Jedla som od tej 16h do 16:30. Sama tomu nerozumiem, prečo som o tej 16hod toľko toho pojedla, ale bola som hladná. Výčitky mám, ale čo už. Telo to spracuje a zajtra je nový deň.
teraz budem trochu kruta, ale chudera si len kvoli tomu, ze si to nechas...prepac za vyraz, ale uplne mi to tak pride...
to uz co je za chlapa...ved bran si ho..raz to pochopis...aj ked ta zacne podvadzat kvoli stihlejsim (ako keby to bolo to najdolezitejsie v zivote), tak ho budes branit? a este ti vynada ze je to tvoja chyba, lebo mas viac kg??
no zaujimavy pristup..na tvojom mieste mu tak vynadam, ze si to trikrat rozmysli, ci sa este tak na moju osobu vyjadri
Tak napr. dnes, a to vážne neklamem:
8:30- 1 rohlík s jogurtom,
12hod- slepačia polievka, cestovina so zeleninou, 1 gulička Rafaelo,
16hod- jablko, 1 keiserka s 1 pl. syra, 2 guličky Rafaelo,
18h- 2 toasty so šunkou a syrom.
tak určite som sa mu už velakrát o tom zmieňovala, ale on ešte mne vynadal, že nech ho teda neotravujem už s tým chudnutím, ked nemôže vyjadriť svoj názor,, a ja sa potrebujem niekomu vyrozprávať, a kedže on je taká najbližšia osoba, ktorej sa zverujem radšej potichu trpím nech si povie svoje,, lebo ja tiež nie som spokojná so svojou postavou,, a ked ide nejaká štíhla žena hned sa za nou otočí, a ešte to aj skomentuje, ja sa vtedy citím ako najväčšia chudera a to pritom nevážim veľa, ale nechcem sa už lutovať
BMI mi teraz ukázalo 17,4! A to fakt jem všetko, nehladujem. Občas si dovolím aj sladkosť, mám na to aj svedkov, keby si neverila:-)