Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

sunny77

ja mám 22 on 23,,, no on býva o 21 km dalej takže s tým by bol problém ale skusila som s ním chodiť lenže do toho fitka kam on chodí tam je málo strojov pre ženy,, a chodila som zasa sama a to ma potom prestalo baviť tak teraz cvičím doma

[zruseny22]

maťka, tak s tým s tebou nesúhlasím. Ja si myslím, alebo len náhováram? Že raz spokojná budem.... sama so sebou.

smajliQa

sunny... on sa otaca za stihlejsimi babami a este to aj komentuje,? to musi byt dobry chudak.. uplne jak moj prvy wx.... som kvoli nemu vtedy mala 49 kilo, a ked sme sa poslu sprchovali,t ak mi vies co povedal??? ze ale s tou nadvahou by si mala nieco robit.. lenze ja som vtedy mala este zdravy rozum, bolo to velmid avno.... takze som ho poslala kade lahsie... idiot jeden.. a henten tvoj je teda dobry chudak.. ubohy..

[zruseny22]

doodie, to Rafaelo ma príčinu v babičke, veď ju poznáš:-) Je pravda, že som z dnešného jedenia trochu vylakaná, ale tak ide sa ďalej.

mataBB

smajliqa ty si ten najlepsi priklad...je to uplne na zasmiatie, ked to napise niekto s ppp...pretoze clovek s ppp nebude spokojny NIKDY

[zruseny22]

Ale sama píšeš, že máš normál. postavu, tak prečo sa trýzniť v posilke... hmm.... možno by bolo najrozumnejšie mu toľko netĺcť do hlavy, že chceš schudnúť... prenášaš to naňho.... a keď sa mu potom postažuješ, že ti to schudnutie nejde, on ťa chce zrejme len vyhecovať, aby si teda zamakala a bola so sebou spokojná.

smajliQa

ludia prosim vas prestante uz s tym, ze ked je zena spokojna tak sa lubi chlapom.. vacsi nezmysel som nepocula.. ja spokojna absolutne nie som, a chlapi by ma pototo....

[zruseny3]

Cry ma pravdu.
A Cry za ten jedalníček máš velikáááááánsku pochvalu. Len tak dalej. Serotonin treba. A zajtra to vybehas. A inokedy taktisto...
Baby, ziadna z vás nie je chudera. Chudák je ten co vám to vraví.

[zruseny22]

sunny, koľko máš rokov, a koľko má rokov Tvoj priateľ?
Tak ma napadlo, že by ste mohli chodiť cvičiť spolu. A boli by ste motivovaní, hlavne ty. To by mohlo byť fajn. Aké Ti to príde?