Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

[zruseny22]

doodie, ďakujem:-)
jajka, radšej zdravou cestou! Alebo ako píšeš, čo sú to 3kilá oproti zničenému zdraviu?

[zruseny3]

jasne, ze kazda z nich ten boj vyhra a budu spokojne.
ten jogurt je na crevka a ostatne na mozog aby lepsie pracoval a telicko tiez. :)

mataBB

no bez urazky, ale pride mi to trochu naivne si myslet, ze raz budes spokojna, ked 13 rokov s tym bojujes a este aj s pomocou inych ludi

no dobre, nejdem tu uz nic pisat, lebo niektore baby si tu urcite myslia, ze im chcem strasne zle, ked im nieco taketo napisem a ze im este aj zavidim ich ppp..snad na to raz pridu, co som tym chcela povedat..dufajme

[zruseny22]

doodie, to Rafaelo ma ani tak veľmi na duši nebolí ako to ostatné o tej 16hod. Ale tak už sa nič nedá robiť.

[zruseny22]

Mati, ja PPP trpím od 12tich, dnes mám 25rokov. Hospitalizovaná som bola niekoľko x, aj vtedy, keď som sa liečiť akože chcela, ale zároveň som stále chcela chudnúť- vtedy to liečenie nemalo žiadny zmyseľ. Ale asi posledné 3 hospitalizácie zmyseľ mali, pretože som to skutočne CHCELA so všetkým, čo k liečbe patrí. A sama si myslím, že raz to príde- byť so sebou spokojná.

mataBB

cry ja neviem ako si na tom ty..ja neviem ci mas ppp alebo nie alebo ako to je

ale keby to je take jednoduche, tak vsetky baby zo dna na den prestanu mat tuto psychicku poruchu, lebo si povedia, ze uz nechcu chudnut a ze su spokojne...ale ako vidis, v realnom zivote to tak nefunguje..ten, kto do toho padne, sa z toho na 90% sam nedostane, to by potom nezomierali baby kvoli anorexii s vahou 30 kg

Najčítanejšie články