Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
a už som asi tam kde som bola, kde zostalo moje odhodlanie? Dnes som jedla:
R: jablko, káva
D: jablko, káva
Obed: jablko, cappuccino
Ol:banán
V: kuskus s orechami a hrozienkami, biely jogurt...
ciao, tak asi som zasa trochu poľavila, ani nie čo sa týka množstva jedla, ale kvality, teda že jem až moc zdravé veci a nedopustím sa žiadneho "prehrešku", napr. že by som si aspoň občas dala niečo sladké...teda až na tú zmrzlinu pred 2 týždňami:-)
Včerajší jedálniček:
R: 2 racio chlebíky a jeden suchár Maces, káva
Obed: celozrnný kuskus a orechami a hl. šalátom
Ol: jogurt, vločky, Racio
V: žemľa, jogurt Activia biela
2.V: 2 jablká
dnes
r: ovsene vlocky,banan, jogurt, susene ovocie
d: oriesky-neprazene,nesolene,jedno jablko
o: spenatove placky plus kopa zeleniny
hodina beh
v: celozrnny chlieb, miesane vajicko-dva bielka a jeden zltok plus jedna neudena parenica...a rukolovy salat :)
Silvuš
Len ťa chcem veľmi veľmi veľmi pochváliť, z tvojho príspevku ide pozitívna energia, konečne radosť a pekný jedálniček, len tak ďalej, držím palce !
;))
ahojte všetky kočky,úspešne pokračujem v stravovaní, mala som už aj plnohodnotné raňajky, teda nie len banán a kávu ako doteraz, ale graham. rožok s bryndzovou nátierkou, syrom tofu údeným, paradajkou a 3 reďkovky (sú bio, máme už v záhradke:-) plus biela káva,
na desiatu si chystám jogurt a dve menšie jablká, na obed cestoviny s tuniakom, zeleninou a smotankou (sestra varila, už som aj ochutnala, je to strašne dobré, len tej smotanky sa trochu bojím, ale to určite zvládnem...)
Na olovrant budem mať sucháre Maces s ementálom a na večeru ešte neviem, ale určite bude aj druhá večera, bez nej by som už nezaspala:-) Takže taký mám plán na dnešok, dúfam že ho aj dodržím...len chyba je že mne vôbec nechýbajú polievky, potom by som už bola plná a nezjedla hlavný chod...jediná polievka ktorú keď máme tak zjem je moja obľúbená paradajková, ale aj z tej mávam kyselinu, vždy si do nej dám ovsené vločky napučať, nastrúham tvrdý syr a zajedám pečivom, je to husté a zasýti ma to ako hlavné jedlo...
Inak sestra včera tie štátnice zvládla, dokonca dostala štyri Á-čka, teda najlepší výsledok aký sa dá dosiahnuť, už je z nej Ing., takže cez víkend je oslava a taký malý žúr, to bude zasa kopa jedla:-)
Cry, znova si zaslúžiš veľkú pochvalu za jedlo...inak ja som už tento rok tiež mala zmrzlinu, citrónovú a jahodovú, mňam...ale to som bola v meste, umierala som od smädu a minerálka aj džús už vypité, tak som si pre zmenu kúpila zmrzku:-) a cez leto ju budem jesť tiež
majte sa dnes krásne, držím všetkým palce!
Vcera:
R: ovsene vlocky,susene brusnice, jogurt, plus jahody 4ks- uz zo zahrady :) mnam
D: tvaroh ochuteny jablko-skorica plus jeden kus jablka
O: dva ks rybie file na prirodno s platkom syra plus koopa zeleniny
O: 250 ml acidko neochutene
potom hodina beh
V: platok celozrnneho chleba, cottage cheese s bazalkou a paradajkou plus koopa zeleniny
3l vody plus mätovy caj 1 l
Od 12,30 do 21 hod. si mala iba jablcko? Si si mala dat nieco ine. Ale neva. Hlavne, ze bol teply obedik, ktorý ta zasytil. A kedze ste behali po meste, tak moc na papanie cas nebol. A zajtra pokracuj pekne v pravidelnom papani. :)
A pi vodu. Sak vies preco. :)
dokončujem jedálníček:
17h- jablko,
21hod- 2 keiserky so syrom a šunkou.
Dnes som bola viac vonku ako doma.
Silvi, ešte som o 20:30 spráskala polku čokolády!
Dnes zatiaľ:
7:30- 2 activia jogurty, káva,
10:15- 2 kopčeky zmrzliny,
o 12-12:30 budú zemiačky s mäsom,
ostatné dopíšem neskôr.
Ahoj Cry, chválim Ťa a držím Ti silno palce aj naďalej, ale mne sa to nezdá že by si toho až toľko pojedla za ten deň...takže žiadne strachy:-) To napr. moja sestra, keď sa učila na štátnice (má ich dnes), za jeden jediný mesiac pojedla vyše 40!!!celých čokolád a 50!!! balíkov Bebe keksov Dobré ráno!!! A to bolo len sladké, to ešte popri tom jedla aj normálne jedlá, a tak jej to spaľovalo pri tom učení, že aj dokonca niečo schudla...ale zo stresov mala aj hnačky, má na to nábeh...
To ja som vždy mávala strašné zápchy, tak som si robila všelijaké klystíry a výplachy čriev, a teraz, čudujsasvete, chodím na WC aj 3-4x denne, to od kedy som dobrala také silné antibiotiká...je tomu už 3 týždne, čo to mám takto...a to som predtým brala preháňadlá vo veľkom! A Cry má pravdu, laxatíva, to je svinstvo, a nechudne sa z nich, teda na váhe je možno to číslo trochu menšie, ale to ste "schudli" len o to hovienko čo ste "vykakali", nie tuk...lebo preháňadlá účinkujú až v hrubom čreve keď je už všetka strava strávená a živiny vstrebané...
Tak dnešok je pred nami a ja sa teším, lebo idem na angličtinu a do knižnice, už mám za sebou raňajky, a na radu Cry som si dala už nie len ovocie (banán), ale aj grah.rožok so sójovým čokolád.jogurtom a bielou kávou!!!a cítim sa fajn, takže vieš čo, Cry? asi sa budem od Teba inšpirovať, lebo mám nejako viac energie a necítim takú slabosť ako keď raňajkujem len ovocie:-)veď ako by som došla do BA na tú angličtinu? Ďakujem Cry:-)