Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

kamoska_

ty kokso, ked to takto vidim, pride mi to aj celkom malo, co myslite? a to PPP netrpim ani som nikdy netrpela, mam 172/52. uz je to nejaky ten rok, co som sa zacala zdravo stravovat a aktivne sportovat, ale ked teraz vidim ten jedalnicek, tak neviem...

dnesny bude:

R: ovsene vlocky s tekv. semienkami, kokosom, hrozienkami, skoricou, zaliate bielym domacim jogurtom

D: velke jablko

O: zeleninove rizoto z ryze natural zo vcera

Ol: kalerab

V: biely cottage so zeleninou (mlada cibulka, kalerab, paradajky)

tak 3-5x do tyzdna sportujem (beham, korculujem, chodim do fitka, kazdy den cvicim 5 tibetanov) a vypijem tak 1,5l vody a 1,5l caju (nesladim) + 2 kavy bez mlieka a cukru.
:)

kamoska_

pridam aj ja:

R: ovsene vlocky s tekvicovymi semienkami, makom, hrozienkami, skoricou, psyliom, zaliate bielym domacim jogurtom

D: 2 hrusky

O: zeleninove rizoto (ryza natural)

Ol: kalerab, kopcek zmrzky

V: pol. porcia zel. rizota z obeda so zeleninou

V2: jogurt

silvus28

charlotte , fakt pekný jedálniček, chválim
Snežienka333, no jednoznačne jem toľko preto, aby som nepribrala, lebo chuť do jedla mám dobrú, až nadmernú...proste kebyže jem to čo mi ide práve na chuť, tak by som sa musela zasa prežierať, tak sa musím vedome krotiť...chce to sakra pevnú vôľu ale ide to...škoda, že lietam z extrému do extrému, buď všetko alebo nič...

smajliQa

jajka ja aj keby som si napisala jedalnicek, tak ja ho nedodrzim. proste ja by som nedodrzala jedalnicek keby si napisem ani na 5 dni, nie to este na dva tyzdne.
proste keby som si povedala, ze zajtra si dam na ranajky celozrrny rohlik a syr a na obed ryzu a kura,,
a zajtra rnao sa zobudim, a budem mat prisernu chut na sladke, no tak si dam fitnes s medom,,, no a tak... proste neda sa to dodrzat... kedze jem dost malo, tak si chcem dat aspon to, co lubim,,,, chapes..

jajka001_

baby, napiste si jedalnicek na dva tyzdne a drzte sa ho. zaradte do neho spravne ziviny. aby ste neboli hladne. aby vase telo dostalo co potrebuje. a zaroven aby ste neboli prejedene.

Dobré sacharidy/Zlé sacharidy Určité sacharidy nabádajú vaše telo k ukladaniu tukov – a tím sťažujú chudnutie. Naučte sa rozlišovať dobré od zlých. Správne sacharidy, ako sú zelenina a ovocie, urýchľujú úspešnosť Vášho chudnutia a spôsobujú, že sa cítite plný energie a spokojný. Zlé sacharidy, ako je pečivo, lupienky a sladkosti, môžu váš pokrok spomaliť a spôsobiť, že sa cítite unavený a hladný. K rozlíšeniu dobrého od zlého slúžia tri dôležité faktory: glykemický index, glykemické zaťaženie a vláknina.

Charlotte211

konečne som sa odhodlala bojovať proti PPP,odrazila sa od úplneho dna,na ktoré som spadla a viem,že to bolo v poslednej chvíli...chcem byť znovu zdravá a vyhrať,vyjsť z toho bludného kruhu,zo sveta trápenia!aj keď to bude ťažké,viem,že sa musím prekonať a pôjde to:)Len treba chcieť,premôcť sa a povedať si STOP!
takze dnes som zacala prvy raz normálne pravidelne znovu jesť,pretože uz viac nechcem byt zamotaná v tom nekonečnom bludisku...
môj jedálniček dnes:
R: jogurt Probia slivka-figa 135g + celozrnné cereálie nestlé fitness
D:presnidávka marhuľa-broskyňa,jablko
O:zeleninová polievka +
kus-kus so zeleninovou
oblohou(mrkva,cherry paradajky,brokolica)
Ol:ovocný šalát(banán,jahody)
V:jogurt Activia čučoriedková + obilninové peniažky jablkové s vlákninou a banán
-pitie: 1l 100%jablková šťava,0,7l minerálka grapefr.,šálka ovocno-byl.čaju
:)dúfam,že to pôjde,len treba bojovať,vstať a ísť ďalej...za zdravým,šťastným životom,bez PPP...
baby,držím vám palce..len sa nevzdávajte...

po dlhejdobe

baby ja uz ani neviem kolko tu mam prezyvok :) ale po dlhej dobe som tu, bulimia mi znicila skoro cely zivot, ale chvala Bohu som von, teda skoro von. takze co som dnes jedla:
R: 1,5 rozka s maslom, kava s mliekom
OBED: brynzd. halusky so slaninou a acidko
OL: jahodovy mliecny koktaail
V: udena makrela, chlieb, vela zeleniny
jablcko :)

snezienka333

ahoj silvus28,

ty si tu tušim pisala v zime pod nejakou inou prezyvkou, že? Ja sa sem občas chodim mrknut, že čo sa tu deje. Pisala si, že si konečne prestala s vracaním, tak gratulujem :-) Ale ješ toho fakt velmi malo. Včera si jedla tak malinko preto, že ti nechuti jesť, alebo preto, že nechceš pribrať? Nebyva ti na odpadnutie od hladu, ked tak malo zješ za den?