Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
kokos je zdravy, ma v sebe nejake latky dobre len som uz zabudla ake:)
smajliQa: jasne ze je dobry ten kokos :)a krasne vonia :P vsak ked si das malou lyzickou,nic ti to nespravi ! ja jem susene ovocie furt a nepriberam.... ja si robim take musli domace, proste si zmiesam balenie ovsenych vlociek, asi 4 lyzice kokosu, susene ovocie-bud hrozienka,alebo brusnice, aj oriesky, lanove semena, slnecnicove, a z toho si davam kazde rano asi 4 PL :) neviem si bez toho predstavit den .... takze kokos v pohodee :P
gratulujem :)
preco mas pit kakao?
skus caro - kavovinova instantna zmes. ja si ju pridavam priamo do tepleho mlieka, treba to este osladit. ale malo by sa to robit tak, ze najprv zalejes teplou vodou, das cukor a az potom pridas mlieko.
nemate nejaku vhodnu nahradu za kakao???? odkedy mi ho poradili pit, tak ho pijem, a dala by som si aj viac krat denne, lenze sa z neho strasne pribera :(
inak uz sa drzim osmy den :)))
nikkii.. je nastruhany kokos dobry??? ako je na tom vlastne s tukami?, ci kaloriami??
vcera:
r: ovsene vlocky,kokos,susene ovocie,banan, jogurt
d: jahodovy kokteil-jahody,med,biely jogurt
o: spenatove rizoto plus kopa zeleniny
o: polka cottage
v: zvysok tofu natierky plus platok celozrnneho chlebika plus dve platky syra volovec plus kopa zeleniny
cely den asi 3 l vody plu liter matoveho caju nesladeneho
och, tak sa pochvalim raz aj ja. po dlhej dobe sa mi konecne podarilo jest, nezvracat a citit sa spokojne. prestahovala som sa predvcerom od rodicov a vcerajsok vyzeral takto.
6.30: nastruhane jablko, banan, slnec. semienka, skorica, med
9.00: jablko
11.00: hrst cherry paradajok
11.30: porova polievka 1 nab.
2 krajce bagety
1/2 porcie cestovinoveho salatu
14.30: 4 kocky ladovej cokolady
16.30: vanicka tvarhu napoly s jogurtom,
ceresne, med
20.00: kusok tvarohovej strudle, jablko
21.00: hrst cherry paradajok
prosim o ovacie aj ja :))
dnesok
6.30 : nastuhane jablko, ceresne, mandle, slnecnicove semienka, jogurt, vanilkovy cukor
silvus, jogurt:
ja mam jogurtovac, ale velmi lahko sa da aj bez neho: 1l mlieka das varit, ale neprivedies uplne do varu, malo by mat tak 80 stupnov, odstavit a nechat vychladnut na teplotu, aby si donho vopchala prst a nepopalila si sa (nie do studena) a primiesat biely jogurt so zivou kulturou (je to napisane na kelimku), mne sa najlepsie osvedcil Rajo Probio. A nechas do rana zakryte stat niekde na chladnom mieste, nie v chladnicke. Nemusis ho ani nechavat v hrnci, kludne si ho prelej do zavaraninovych flias. A jogurt je na svete a ovela lepsi, ako z obchodu. :) Ale odporucam ho robit z polotucneho alebo plnotucneho mlieka (nie nizkotucne, potom je to taky sopel :)
R: ovsene vlocky s kokosom, lyzickou skorice, tekv. semienkami, psylliom, hrozienkami s domacim bielym jogurtom
D: jablko, kava (mozno nejake celozrnne pecivko)
O: biele tofu so zeleninou na ryzovom oleji so zemiakmi
Ol: hmmm... asi kalerab alebo co :)
V: myslim, ze ostane tofu so zeleniou a zemiakmi
- poslednu dobu som schudla 2-3 kila, ale nie cielene, mala som tazke obdobie a odrazilo sa to. ja ppp nemam a ani nechcem chudnut :(
silvus ja som narazala na to sladke. ze radsej rano, miesto vecera :))
silvus, si si ma asi pomylila, ja som nenarazala na to wecko... ja to dokazem pochopit.. ja si mozem dat tiez ceresne, jahody, banan, zapit to kakaom, mliekom, acidkom, zozerinkat na to kyslu kapustu a nic... mam tiez tento problem..
takze to chapem :))
a ako si sa toho zbavila,??