Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

nikki999

smajliQa: jasne ze je dobry ten kokos :)a krasne vonia :P vsak ked si das malou lyzickou,nic ti to nespravi ! ja jem susene ovocie furt a nepriberam.... ja si robim take musli domace, proste si zmiesam balenie ovsenych vlociek, asi 4 lyzice kokosu, susene ovocie-bud hrozienka,alebo brusnice, aj oriesky, lanove semena, slnecnicove, a z toho si davam kazde rano asi 4 PL :) neviem si bez toho predstavit den .... takze kokos v pohodee :P

jajka001_

gratulujem :)
preco mas pit kakao?
skus caro - kavovinova instantna zmes. ja si ju pridavam priamo do tepleho mlieka, treba to este osladit. ale malo by sa to robit tak, ze najprv zalejes teplou vodou, das cukor a az potom pridas mlieko.

smajliQa

nemate nejaku vhodnu nahradu za kakao???? odkedy mi ho poradili pit, tak ho pijem, a dala by som si aj viac krat denne, lenze sa z neho strasne pribera :(
inak uz sa drzim osmy den :)))

nikki999

vcera:
r: ovsene vlocky,kokos,susene ovocie,banan, jogurt
d: jahodovy kokteil-jahody,med,biely jogurt
o: spenatove rizoto plus kopa zeleniny
o: polka cottage
v: zvysok tofu natierky plus platok celozrnneho chlebika plus dve platky syra volovec plus kopa zeleniny
cely den asi 3 l vody plu liter matoveho caju nesladeneho

oui.

och, tak sa pochvalim raz aj ja. po dlhej dobe sa mi konecne podarilo jest, nezvracat a citit sa spokojne. prestahovala som sa predvcerom od rodicov a vcerajsok vyzeral takto.

6.30: nastruhane jablko, banan, slnec. semienka, skorica, med

9.00: jablko

11.00: hrst cherry paradajok

11.30: porova polievka 1 nab.
2 krajce bagety
1/2 porcie cestovinoveho salatu

14.30: 4 kocky ladovej cokolady

16.30: vanicka tvarhu napoly s jogurtom,
ceresne, med

20.00: kusok tvarohovej strudle, jablko

21.00: hrst cherry paradajok

prosim o ovacie aj ja :))

dnesok

6.30 : nastuhane jablko, ceresne, mandle, slnecnicove semienka, jogurt, vanilkovy cukor

kamoska_

silvus, jogurt:

ja mam jogurtovac, ale velmi lahko sa da aj bez neho: 1l mlieka das varit, ale neprivedies uplne do varu, malo by mat tak 80 stupnov, odstavit a nechat vychladnut na teplotu, aby si donho vopchala prst a nepopalila si sa (nie do studena) a primiesat biely jogurt so zivou kulturou (je to napisane na kelimku), mne sa najlepsie osvedcil Rajo Probio. A nechas do rana zakryte stat niekde na chladnom mieste, nie v chladnicke. Nemusis ho ani nechavat v hrnci, kludne si ho prelej do zavaraninovych flias. A jogurt je na svete a ovela lepsi, ako z obchodu. :) Ale odporucam ho robit z polotucneho alebo plnotucneho mlieka (nie nizkotucne, potom je to taky sopel :)

R: ovsene vlocky s kokosom, lyzickou skorice, tekv. semienkami, psylliom, hrozienkami s domacim bielym jogurtom

D: jablko, kava (mozno nejake celozrnne pecivko)

O: biele tofu so zeleninou na ryzovom oleji so zemiakmi

Ol: hmmm... asi kalerab alebo co :)

V: myslim, ze ostane tofu so zeleniou a zemiakmi

- poslednu dobu som schudla 2-3 kila, ale nie cielene, mala som tazke obdobie a odrazilo sa to. ja ppp nemam a ani nechcem chudnut :(

smajliQa

silvus, si si ma asi pomylila, ja som nenarazala na to wecko... ja to dokazem pochopit.. ja si mozem dat tiez ceresne, jahody, banan, zapit to kakaom, mliekom, acidkom, zozerinkat na to kyslu kapustu a nic... mam tiez tento problem..

takze to chapem :))
a ako si sa toho zbavila,??