Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
je pravda, že ak je vývar hustý, tak je to o inom. to uznávam.
necháp ma prosím, že ťa nechcem pochopiť. ja len... vieš, skôr sa snažím zobrať si príklad z jedálničkov, ktoré tu čítam, ale keď vidím, čo papáš a spomeniem si na liečenie, tak proste neviem, čo mám robiť.
ppp je hnusná. neraz som balansovala medzi životom a smrťou, lebo ma prenasledovali depresie a myšlienky, že už nevládzem a ukončím to.
fakt mi prepáč, nechcela som sa ťa dotknúť. len už skutočne neviem, čo, kedy, koľko jesť, keď z jednej strany do mňa hučia jedno (veď to určite sama poznáš) a zároveň tu čítam také povedzme slabšie jedálničky. ja už fakt neviem.
ale uznávam. oproti pôvodnému jedálničku je to u teba pokrok a že sa držíš už osem dní, tak to gratulujem.
timka
doteraz som jedla asi takto. uvediem ti par ´prikladov. za 1 den : 3 nanuky, alebo pol balika keksov, alebo CHipsy, alebo 5 kav s mliekom, alebo 2 litre cola coly,,
ja uz 8 den papam normalne, aspon sa snazim, mala som PPP, a teda snazim sa dostat do normalnych kolaji, a uz osmy den som sa ani nevazila, ani nemala vylevy, ani psychicke problemy...
obcas sem tam vycitka, ale viem ze zacinam zit normalne!!!
a zrovna ty, ...PPPckarka, by si to mala chapat!!!!!!
slepaci vyvar, ak je husty, s rezancami, zeleninou, tak zasyti aj sam. smailiqa nie je zvyknuta vobec jest, takze JE to uspech. okrem toho zjedla dost aj inych veci cez den a na jej nezvyknuty organizmus je to myslim primerana zataz.
dievčatá, ja mám ppp už deväť rokov. nie som na to hrdá a nemám potrebu sem písať svoj jedálniček. jedno si ale odpustiť neviem. nechápem, ako môžete prispievať do diskusie s názvom "nehanbím sa za to, čo som dnes zjedla", keď takmer nič nejete. a úplný gól je, že jedna druhú za to pochváliť. ako fakt nechápem.
to vari stojí za pochvalu, keď máte na obed len slepačiu polievku? ani to neletí okolo výživovej hodnoty obeda. ako, skutočne nemám právo posudzovať, ani odsudzovať, lebo môj jedálniček je s prepáčením tiež na hovno, ale zase, neviem, fakt nevidím význam v tom písať to sem. skôr si založte diskusiu s názvom "pozrite, takto málo som dnes jedla. aká som len dobrá."
jajka dakujem ... juj :D
smailiqa, uplne krasne:)
takze ja dnes :
R-rohlik s rajcinou a syrom, kakao
D- melon, polka banana
O- slepaci vyvar
O- nizkotucny jogurt, 2 polyst.chlebiky
V -zeleninovy salat s kuracim maskom
tak,, dobre som to dnes dala,?? :))))
tesim sa :)
ulalala
nepoznam nic horsie, ako trapnu skodoradost.
prepac, fakt niektore jedia malo ale zase nacpat do seba vsetko je druhy pol.
ulala: čo už....