Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
timka, a ake to ma nutricne hodnoty? nemas to tam niekde po ruke??
timka ja som slepaci vyvar nemohla ani citit, proste.. nenavidela som ho, nedala bys om ho do ust ani za nic, a ked som si mala predstavit ze mam jest hento, tak radsej som si dala cokoladu a mala vycitky.. ale okostovala som ho raz, a on ma nastartoval na normalne stravovanie... myslim ze aj tebe by to mohlo pomoct...
dakujem za link, idem mrk.
timka možem sa ta opýtať? v príspevku si písala že si predýchala potrebu zvracať, prosím ako to robíš? čo robíš vtedy ak to na teba príde?
itesco-cz.symblaze.cz
skúšam sem hodiť aj link
ja mám z toho vývaru priam neskutočný strach. až sa cítim ako nejaká totálna psychopatka, lebo keby si ho predo mňa postavila, tak moja reakcia by bola tak maximálne plač a nič viac. som krava, krava, krava. dúfam stále v lepší zajtrajšok, ale niekedy mám dojem, že sa ho nikdy nedočkám a ppp ma raz zabije.
to light kakao je také tesco light choices
pozri si stránku itesco.sk, tesco značky a tam si klikni na light choices a dole máš taký pdf letáčik. je fakt v pohode a oproti granku úplne super, lebo granko má viac ako raz toľko kcal. nie je dobré to furt sledovať, ale som rada, že som našla niečo nové, na čo som sa odhodlala.
takže na objasnenie.
výška : 164 cm.
váha: 53,1 kg
chcem mať 45 kíl...
Raňajky : 8:00 jablko
Desiata: Žuvačky
Obed (12:30) 1 karfiol so zemiakmi - to som vyzvracala, na jednej strane som tomu rada, pyšná na seba, že sa mi podarilo oklamať, na strane druhej je mi do plaču že sa to stále musí opakovať a niet konca!!! :-(
Večera 17:30 : hnedá ryža-asi 4 polievkové lyžice,mrkvový šalát.
:(
boze, ked to citam, tak si uvedomujem kolko strasne vela dievcat tymto trpi :((
je to hrozne :((
mozem ti nieco poradit? skus si dat miesto toho kakaa raz slepaci vyvar...
iba hrncek.. staci....
inak.. nizkosacharidove kakao?? prave dnes ci vcera som sa pytala na nejaku light formu,, a nik mi neporadil.. ako sa to vola?
nie som na tom nijak extra. mám vyčlenené jedlá, ktoré ako tak zvládam. ale to tiež len v tom prípade, ak ich zjem niekde mimo domu, najlepšie za pochodu. na raňajky som mala biely cottage, do obeda kávu s mliekom a lyžičkou nízkosacharidového kakaa (môj nový objav v tescu, ale tak aspoň už nefičím len na káve), na obed také chlebíky - pšeničné klíčky zapekané v kukurici (80g balenie), okolo tretej som mala pár gumových medvedíkov od neterky (nepočítala som, aby som to ľahšie predýchala), o nejakej piatej som mala kukuričník (to sú tiež také chlebíky, neviem, či ich poznáš a tiež som zjedla celé 80g balenie) a teraz pijem opäť kakao. nie som hrdá, nie je to správny jedálniček a najlepšie je, že mám výčitky, lebo sa cítim príliš plná. ale predýchala som potrebu zvracať, takže je to relatívne ok. i keď ako sama vidíš, som z toho mierne nervovo mimo :( zdá sa mi to oproti niektorým jedálničkom strašne veľa a sama sa divím, že som nabrala odvahu a napísala ti to sem.
kokos má veeeľa železa
Dnes:
R: len káva s mliekom
D: čerešne a banán
Obed: ľanový rožok s bielym jogurtom a orechami
Ol.: čerešne
V: nízkotučné acidko s vločkami a semienkami
timka
nic sa nestalo.. presne viem ako sa citis..
mozno si to tak ani nemyslela, ale uz to negativne myslenie, a ta nervozita ktoru v sebe mas, to sa odraza aj na spravani.. presne to poznam :(((
a teraz si ako na tom?? co si dnes jedla??