Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

smajliQa

ludia ja sa strasne bojim suseneho ovocia... vsetky ho jete, ale ja myslim ze sa z neho velmi pribera... neboli by lepsie uz potom oriesky???
proste radsej zdrave tuky, ako nezdrave cukry,??

nikki999

vcera:
r: ovsene vlocky,susene ovocie,jogurt,ceresne
d: jahody
o: lasagne so spenatom v paradajkovej omacke plus zeleninovy salat
o: bifidove mlieko
potom hodina beh
v: tofu natierka ( tofu,mrkva,oliv.olej,cibula,cesnak ) s platkom celozrnneho chleba plus kopa zeleniny

silvus29

včera:
R: jahody, káva
D: čerešne
OBED: káva, čerešne
Ol.: káva
V: dva ovsené koláčiky, biely jogurt, Caro káva

oui.

dievcata, kazdy jeden zlozvyk sa otupi len tym, ze sa prestane vykonavat.

jasne, ze na zaciatku to sposobuje napatie, ktore by sa dalo otupi prave vykonanim danej cinnosti. ono sa chvilu bude stupnovat, no ak zotrvate, polavi, az uplne vymizne. to plati pre fajcenie, pitie, vazenie, zvracanie, nejedenie ...

smajliQa

xdanielax

ano robim.. vlastne vsetko na co mam cas... aj ked posledny tyzden ho vela nemam, tak robim aspon brusaky... niekolko minut denne....ale ak je cas, tak hram tenis, chodim do fitka, na korcule, bicykel... a chodila som plavat,a let o som uz vysadila... bolo mi stale zima potom :D

xdanielax

Smajli, klud, to mas len taky zvyk vazit sa... ako ja mam zvyk pit po ranajkach alebo obede kavu..zachvilku si odvyknes neboj:)
Kazdopadne co sa tyka vahy, asi ta utesi to, ze tie veci co jes su fajn, a je velmi dobre ako napredujes. Ale hlavne, stale je to pod normalom, takze ak priberies, urcite len minimum.
Ked uz tak sa radsej zmeraj, je to lepsie nez vaha, hlavne ak aj cvicis. A robis vlastne nejaky sport?

Futuristka

Ja keby sa nevážim 3krát do dňa tak ani nezaspím a radšej sa odvážim ako sa nevážiť a stále myslieť nato koľko mám(určite by som nato stále myslela)